- 17 Kasım 2009
- 627
- 324
- 103
- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.581
cansu nerdesin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın cnmmm bana günaydın olalııı tamı tamınaa 4.5 saat olduuu amaGözdeeee günaydııııın bana daha yeni günaydıın olduu napıosuun :)
cansucum linkin 2 başına da '' işaretini koy öle ekle tmm mııı cnmmmm
allah allah neden olmuooo kii anlamadım yaniiii :18::18:Yok canım ölede kaydetmedi
günaydın cnmmm bana günaydın olalııı tamı tamınaa 4.5 saat olduuu ama
allah allah neden olmuooo kii anlamadım yaniiii :18::18:
erken ama napalım ben evde oturamam yaaa alıştım çalışmayaaaa evlennce aşkım çalışmamı istemezse yandım vallaaa patlarım sıkıntıdan ki büyük ihtimal istemez yaaaaaofff çoook erkeeen beaa :)
erken ama napalım ben evde oturamam yaaa alıştım çalışmayaaaa evlennce aşkım çalışmamı istemezse yandım vallaaa patlarım sıkıntıdan ki büyük ihtimal istemez yaaaaa
yolla bakayım cnm bi de ben deneyeyimkaydetmıo canıım yaaa özelden şifremi yollayım bak istersen sen bi
yolla bakayım cnm bi de ben deneyeyim
cnm yanlış linkii kayıflı orası sıfırlanmıooo orası sıfırlanmadığı içinde yenisi eklenmioooo anlamadım vallaaaaaa
cnm yöneticilerden yardım istesen :26: aaaa bide için rahat olsun şifreni sildim cnmmmBana Özel olmaması demekki :)
cnm yöneticilerden yardım istesen :26: aaaa bide için rahat olsun şifreni sildim cnmmm
bence de cnm onlar yardımcı olurlarrr sana aaaa ama neden olmadı anlayamadım vallaaa :97:evet en iyisi onlara msj atıyımm
:97:
bence de cnm onlar yardımcı olurlarrr sana aaaa ama neden olmadı anlayamadım vallaaa :97:
görüşürüz cnm bye byeeeSaol canım yınede ugrastıgın için ben cıkıorum sımdı ilerleyen saatlerde gelırım grsrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?