- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.621
meralcim alyansın var mı cnmmm en güsel alyansı seçicezzz
tmm cnm merakla bekliorum
sende katılmak istermsn yarışmaya cnmvar canım ama kaybettım askım yerıne baska aldı
sende katılmak istermsn yarışmaya cnm
sen resmi bana yollayacaksın cnm ben yarışma günü koyacağım hepsini topik yarışma bölümün dehehe bılmem kı topıgın nerde koydunmu resım
sen resmi bana yollayacaksın cnm ben yarışma günü koyacağım hepsini topik yarışma bölümün de
sen bilirsin cnm 8 kişi oldu bile yarışmada şimdidencanım yokya hehe ben katılmıyım sagol yınede
sen bilirsin cnm 8 kişi oldu bile yarışmada şimdiden
siteye ekler gibi cnm siteye eklemeyi bilmion mu kk ya hiç foto eklemedin miGözdecim yollayamadım ya ekleyemedım daha dogrusu resımleri :97:
sen yolla bakim bi güsel deilse koymam kızım şafakçılardan daaa olsun istiom 2011 gelinleriii bir sürü yolladıgozdem gonderıcektım ama telefon guzel cekmıyo yaa
sen yolla bakim bi güsel deilse koymam kızım şafakçılardan daaa olsun istiom 2011 gelinleriii bir sürü yolladı
cnm bak resmi önce pc ne koy sonra yükleresim.com adresinde gözad var oraya tıkla oradan pc indeki resmi seç yükle çıkan linki kopyala ve bana yollaa bu kadarcıkGözdecim yollayamadım ya ekleyemedım daha dogrusu resımleri :97:
parmağın da ise yolla cnmdu cekıp gonderıyom kaybedııgm alaynsımıda gonderıyım mı resmı var
özelime yolla cnmcanım her yerı taslı oldugu ıcın garıp ama bak gonderıyom buaryamı eklıyım
cnm bak resmi önce pc ne koy sonra yükleresim.com adresinde gözad var oraya tıkla oradan pc indeki resmi seç yükle çıkan linki kopyala ve bana yollaa bu kadarcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?