- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.921
aa dimi onuda unutmuşumsalaklaştım bugün ben
2günde bir arıo gözdecm bazen 3
ehehehe unuttun mu kızzzz allah napmasın seniiiiofff uzunmuş yhaaaa 3 gün duramam ben aşkım aramasa kafayı yerim yhaaaa
yemek üzereyim bende..çok bile dayandım vallaha illaki bişey çıkıo gözdem ya..askerlik zor bekleyenede zor tabi...şafakları sabırla yiyip bitiricz inş bizde
slm canım h.gselam herkese kızlar
selam herkese kızlar
ayyy allahım şükürler olsun kiii çoğu bitttiiii plakalara bi gelsemmm öyle bir ohhh dicem kiii içim rahat etcekkkk soraaa askerliğin keyfinii sürcemmmm
arkadanda nişan oh oh
saolun kızlar ya bugün netteydim ama kkya pek takılamadım kusura bakmayın
akşam da dışarı çıktık yeni geldik sayılır
bende sizleri çok ösledimmm fıstıklar
kevser daha yeni gitti canım ustaya askerin bence normal böyle araması hele bi alışsın yerine o da hergün arar birde orası çok kalabalık bende gitmiştim bayramda eşimle birlikte kırklareli askeriyesine
nişanı ben aile arasıda yapmayı düşünüyorum ama bakalım aileler ne dicekkk belki salon daaa nişan isterlerseeeee ben evde nişan ardından daaa gençlerrr arkadaslarımlaaaa bi cafe gibiii bi yere eğlenmeyeee gidelim istiorum ama bilmiorummm nasıl yaparızzz yhaaa
nişanı ben aile arasıda yapmayı düşünüyorum ama bakalım aileler ne dicekkk belki salon daaa nişan isterlerseeeee ben evde nişan ardından daaa gençlerrr arkadaslarımlaaaa bi cafe gibiii bi yere eğlenmeyeee gidelim istiorum ama bilmiorummm nasıl yaparızzz yhaaa
çok güzel fikir canım gençler berber eğlenmek daha eğlenceli olur bencede
anladım ben onucanım
bende çıkıom zaten cnmm iii gecelerrrrrrrbenim net sürekli kopuyo kızlar ben kaçtım sayfa çok çok yavaşladı benim öptüm hepinizi ii gcelr:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?