- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.961
canın sıkıldıkça dertleşmek istedikçe gel buraya cnm biz hep buralardayızzzzzz birbirimizin halinden en çok biz anlarızzzzzhepinizee çokkçokk tşk ederim hepimizin askerlerini burunları bile kanamadan sağ salim yanımıza kavuştursun ya rabbim allahım hepimizin ve tüm askerlerimizin yardımcısı olsun vatanımız kardeşlerimize eşlerimize emanet ve hepsi Allaha emanet...
kzlar 9 gün sonra beni o lsteye 2 kere alt alta yazıcaksınız nişanlımnda şafagını sayıcammmama 5 ay kaç gün ediokii tam bilemiorummm
kısa dönem mi askerin cnmmm
alllaaahhh sabır versn cnmmm 2 asker beklemek X2 Kere üzülmek demek yaaaaatamam canım sıksık gelicem öyle görünüoevet canım kısa dönem nişanlımm mayısta gelicek inş..
alllaaahhh sabır versn cnmmm 2 asker beklemek X2 Kere üzülmek demek yaaaaa
100ler hiç geçmiooo valllaaa durdu sankiii şafaklar ilerlemioooAllah razı olsun canım benimmm inş.hiç anlamadan geçirir bitiririz bu askerliği :97:
100ler hiç geçmiooo valllaaa durdu sankiii şafaklar ilerlemiooo
geçer geçer inşallahh cnmm yaaaaageçer canım geçer aslında hep aynı hızda ilerlio ama zaman geçtkçe özlem artıo ve hiç geçmıomuş gibi gelio insanaa daha dün akşam gitti kardeşim ama evde sanki yıllardr yokmuş gibiydi ev akşamm
hejarım kuzummm napıonnn cnmmmmangelim gzdem
hejarım kuzummm napıonnn cnmmmm
bendee delii gbi çalışıorum yaaaa faturalarla boğuşuom fırsat buldum hemen kk yaa daldımmmiyiyim şükür tatlım napalım tam gaz şafak saymaya devam
çok yoğunum işlerden bu sıralar
sen ne yapıyon tatlım
ayrıca 90/4 torunlarımada hayırlı teskereler diler
sevgilerimi gönderirirm
senn şaafaklarr bitiooo ne güzelll bak ben daha 167 offffffffffff yaaaa :84::84:aynen tatlım bende fırsat buldum şimdi hemen daldım zira uzun bir süre olmicam iş dolasıyla
o zamana kadarda şafaklar baya azalaır plakalarada geçerim
aynen tatlım bende fırsat buldum şimdi hemen daldım zira uzun bir süre olmicam iş dolasıyla
o zamana kadarda şafaklar baya azalaır plakalarada geçerim
tşklerrr dede :))
senn şaafaklarr bitiooo ne güzelll bak ben daha 167 offffffffffff yaaaa :84::84:
89 /4 muydu canım senınki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?