90 dan 50 ye :) birlikte zayıflayalım:)

gizembusra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
1.178
1.261
:kk77::kk77:..bende kendi günlüğümü oluşturmaya karar verdim:) 9 martta başladım diyetime ve bir kilo vermiş bulunuyorum :) yazın nişanlanmayı düşünüyorum sevgilimin yanına daha çok yakışmak istiyorum artık, benimle bu yolda yurumeye varmısınız :)
40 kilo verip bende birgün başarı öykümü buraya yazıcam:)
2.sayfada fotolarım var :KK66:

Son düzenleme:
sabah kahvaltım :) yarım domates,4 adet zeytin, bir kibrit kutusu büyüklüğünde süzme peynir,iki ince dilim salam,bir dilim çavdar ekmeği ve şekersiz çay :)

kimse kattılmasada ben yine yazmaya devam edicem:) öğlen yemeğim bir kase yayla çorbası üç kaşık taze soğanlı domates salatası ve bir dilim ekmek :) KARARLIYIM :)

günaydın:) dun akşam yemeğim bir kase mercimek çorbası
peynirli salata
10 adet yaprak sarması

uzun bi aradan sonra günlüğüme uğrayım dedim toplamda 13 kilo vermiş bulunmaktayım :KK70: daha tartılmadım ama kilom 76 küsür olmuştur sanırım :)

uzun bi aradan sonra günlüğüme uğrayım dedim toplamda 13 kilo vermiş bulunmaktayım :KK70: daha tartılmadım ama kilom 76 küsür olmuştur sanırım :)

Cok iyi ya 2.5 ayda.tebrikler :)))
Nasıl basardin bize de anlatsana spor yaptin mi mesela

Cok iyi ya 2.5 ayda.tebrikler :)))
Nasıl basardin bize de anlatsana spor yaptin mi mesela
sonunda gelen oldu :) hoşgeldin canım :)
ilk başta kafaya koydm zayıflıcam 50 kilo olcm diye yediklerimi azalttım abur cubur yemeyi kestim sadece arada Bi eti form yiyorum kızartma hamur işi yemedim ama bi kaç defa kaçamağım oldu kolayıda 2,5 ayda sadece bi bardak içtim ekmeği sadece sabahları bir dilim yiyorum ve çavdar ekmeği yiyorum tuzu bırakamıyorum maalesef :/ günde 3-3,5 litre su içiyorum bide günde 2 saat yürüyüş yapıyorum,hava kötü olursada mutlaka 1 saat yürüyorum işte bu kadar :KK70:

Ben de 90'lardan 50'lere gelmeye calisiyorum. Basligi gorunce "aaa, benden bir adet daha" dedim :KK70: ama tartida 76 kg gorulmus, tebrikler En Büyük TÜRKİYE:emir_bebek::KK50:

sonunda gelen oldu :) hoşgeldin canım :)
ilk başta kafaya koydm zayıflıcam 50 kilo olcm diye yediklerimi azalttım abur cubur yemeyi kestim sadece arada Bi eti form yiyorum kızartma hamur işi yemedim ama bi kaç defa kaçamağım oldu kolayıda 2,5 ayda sadece bi bardak içtim ekmeği sadece sabahları bir dilim yiyorum ve çavdar ekmeği yiyorum tuzu bırakamıyorum maalesef :/ günde 3-3,5 litre su içiyorum bide günde 2 saat yürüyüş yapıyorum,hava kötü olursada mutlaka 1 saat yürüyorum işte bu kadar :KK70:

Hosbulduuk :)) olmasi gerekenleri yapmissin saglikli bi sekilde vermissindir o zaman geri almazsin, kalanları da rahatca verirsin inşallah. Benim de 6 7 kilo vermem lazım gaza geldim simdi :KK50: yürüyüş çok etkili olmuştur. daha fazla almadan dur demeliyim kendime ben deEn Büyük KK

Hosbulduuk :)) olmasi gerekenleri yapmissin saglikli bi sekilde vermissindir o zaman geri almazsin, kalanları da rahatca verirsin inşallah. Benim de 6 7 kilo vermem lazım gaza geldim simdi :KK50: yürüyüş çok etkili olmuştur. daha fazla almadan dur demeliyim kendime ben deEn Büyük KK
İnşallah canım evet yürüyüş çok etkili oluyo sıkılaştırıyo bi 5 kilo az gösteriyor önceden spor yapmadan ki vücudumla şimdiki arasında çok fark var inşallah 50 ye düşerim:KK70: sen kaç kilosu canim

Bunlarda fotolarım:)

Eklentiler

• Studio_20150413_153730.jpg
    Studio_20150413_153730.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 87
  • image-e5b8e9637bd30efb37d9d141357e24ecca525cdb320e040bba532dcc749ac2ee-V-1.jpg
    image-e5b8e9637bd30efb37d9d141357e24ecca525cdb320e040bba532dcc749ac2ee-V-1.jpg
    190,6 KB · Görüntüleme: 99
İnşallah canım evet yürüyüş çok etkili oluyo sıkılaştırıyo bi 5 kilo az gösteriyor önceden spor yapmadan ki vücudumla şimdiki arasında çok fark var inşallah 50 ye düşerim:KK70: sen kaç kilosu canim

O zaman yürüyüş şart oldu bana :))
55 ya da 56 kiloyum tartilmaktan korkuyorum suan :KK70:ama boyum 155 oldugundan 48 kilo iken ideal kilomda oluyorum

süper bir degisim olmus gerçekten ya :KK68::KK9:tebrikler.

Ikinci foto da daha ince olmana ragmen, ilkinde de 90 kilo gibi gorunmuyorsun. Daha az gibi. vucudun sıkı herhalde. Ben pek sıkı olmadığım icin 3 4 kilo da versem anlasilmiyor o yuzden daha fazla vermek istiyorum. aynı boy ve kilodaki arkadasim benden zayif görünüyor bana ise balık etli diyor herkes halbuki o da spor yapmaz ama vucut yapisi önemli demek ki :KK61:

X