Arkadaşlar aranızda benden başka obez olan yok herhalde.Kimseden ses çıkmıyor. Neyse en azından sizler adına sevindim.
ya ben 85 le kaldım. ılk aylarda 78 e dustum bulantılardan sımdı tekrar 85 oldum... normal ıstıyorum şiddetle ama bakalım...
ya ben 85 le kaldım. ılk aylarda 78 e dustum bulantılardan sımdı tekrar 85 oldum... normal ıstıyorum şiddetle ama bakalım...
Nurfezacım çok geçmiş olsun. evet canım benim ilk gebeliğim. Benim tansiyon problemim hiç olmadı hayatımda hep 9/6 ile 12/8 arası değişir hamileliğimden beride 10/5,5 genelde. doktor normal buluyo. Ama biliyosun ilerleyen haftalarda değişebilir. Benim şeker problemim falanda yok zayıfkende şişmankende hiç olmadı ama babamı şekerden kaybettim bu nedenle risk grubundayım e biliyosun gebelikde tetikliyebiliyo ya korkuyorum bu nedenle. Umarım hayırlısı ile atlatırım bu dönemi
yaa bi sscubamız var o da 90 üzeriyle hamile kaldı ama kendisi 1 haftadır ortalarda görünmüyo. gelince o bakar sana canım. tbrk ederim..
walla bendede seker cıktı hamılelık sekerım warmıs sımdılık dıyetle dusurmeye calısıyoruz sanırım normal dogum hayallerım suya dustu :sinifsinif:Umarım normal yaparsın canım Allah kalbine göre versin. Bana doktorum bunları konuşmak için çok erken ama kilo normal doğuma engel bişey değil dedi. Çatın müsaitse ve başka bir problem yoksa (tansiyon/şeker ,bebeğin pzosyonu vs. gibi) normal doğurabilirsin dedi.
Benim hiç bulantım falan olmadığı için ilk aylarda hiç kilo veremedim aksine 2 kilo aldım bile
Kızlar ben hamile değilim ama bir arkadaşımın deneyimini anlatayım sizlere... Çok çok yakın bir arkadaşım 89 kilo ile hamile kaldı fakat 84 kilo ile doğum yaptı. Yani kilo alacağına kilo verdi.Fakat çok sorunlu bir hamilelik geçirdi.Hamileliğinin son 4 ayı zaten sürekli yattı.tansiyon problemi ve sürekli kusması oldu.Hemen hemen her hafta serumlar bağlandı.Neticesinde sağlıklı bir bebeği oldu şükürler olsun.Fakat böyle durumlarda genelde kız bebekler bu tabloya sebep oluyorlar... Zeynepb hanımında baktım 85 ten 78 e düşmüş ve kız bebek bekliyor sanırım.Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Haa bu arada bahsettiğim arkadaşım normal doğum yaptı.
Kızlar medem tek obez gebe benim şimdilik bende gelişmeleri yazayım belki ilerde başka bi obez gebeye faydam dokunur :)
Ben dün ikili test yaptırdım herşey normal çıktı kan değerleride perşembe çıkıcak doktor ikisini birden yorumlayacağım dedi. Dediğim gibi 2 kilo almışım bunuda normal buldu şimdilik 97 kiloyum. Bir sıkıntım falan yok baştan beri bulantım falan da olmadı bakalım umarım sonuna kadar böyle gider. Bendeki gelişmeler bunlar haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?