90 kilo ve üzeri olupta tüp bebek yaptıran var mı?

Bende 80li kilolarla tedaviye başlayıp ilk denemede hamile kalanlardanım arkadaşlar... 14 haftalık hamileyim şuan. Allah isteyen herkese tattırsın. Benimkinide tamamına erdirsin inşallahh...

Bende 80li kilolarla tedaviye başlayıp ilk denemede hamile kalanlardanım arkadaşlar... 14 haftalık hamileyim şuan. Allah isteyen herkese tattırsın. Benimkinide tamamına erdirsin inşallahh...

canım senin adına çok sevindim ben walla allah tamamını erdirsin canım stresi üzüntü bunlardan uzakdur bize gelişmeleri anlat :nazar:

kızlar ben 1.60 boy ve 90 kilodayım.tüp bebekten önce kilo vermeyi çok düşündüm ama diyetle verilen kilolar hızla geri alınır hamilelikte.vakit kaybetmeye de artık tahammülüm kalmadı ve geçen ay tedavimi oldum.şu an hamileyim.şimdilik çok iyiyim ama korkmuyor da değilim.bence gebeliğin tutmasında bir problem yok .ama tansiyon gibi problemler yaşıyorsanız biraz temkinli davranmak lazım

canım ne mutlusana allah nazardan korusun hayırlısı ile kucağına almayı nasipetsin canım bende 163boy kilo 90 teredütlerim var gerçi tedaviye başlıcam aysonu bak beni şimdi dahaçok hevesledirdin ama ben aşılamada yaptırdım 3 kere tutu 3 de ama düşük oldu ben tedaviye başladığımda kilo veriyom en fazla 7 kilo verdim sen hiç vermedin mi banim normalde tansiyonum 9 - 5 ama gebelikte 12-8 oluyo senin nasıldı düşüktüde yükseliyomu merak ettim ondan bilmiyorumkismile

canım ne mutlusana allah nazardan korusun hayırlısı ile kucağına almayı nasipetsin canım bende 163boy kilo 90 teredütlerim var gerçi tedaviye başlıcam aysonu bak beni şimdi dahaçok hevesledirdin ama ben aşılamada yaptırdım 3 kere tutu 3 de ama düşük oldu ben tedaviye başladığımda kilo veriyom en fazla 7 kilo verdim sen hiç vermedin mi banim normalde tansiyonum 9 - 5 ama gebelikte 12-8 oluyo senin nasıldı düşüktüde yükseliyomu merak ettim ondan bilmiyorumkismile

canım benim hiç tansiyon problemim olmadı çok şükür.aşılama 4 tane de ben yaptırdım tutmadı.ama senin düşük varsa bunun sebeplerini araştırmalısın önce.çünkü tüp bebekte de tutsa bile yine aynı üzüntüyü yaşayabilirsin.ben o düşüklerin kilodan olduğuna inanmıyorum.eskiden insanlar genelde tombulmuş ama bu kadar zor çocuk sahibi olmuyorlarmış.hakkında hayırlısı.
bu arada ben her tedavimde kilo aldım.sen nasıl verdin o ilaçları kullanarak.

canım benim hiç tansiyon problemim olmadı çok şükür.aşılama 4 tane de ben yaptırdım tutmadı.ama senin düşük varsa bunun sebeplerini araştırmalısın önce.çünkü tüp bebekte de tutsa bile yine aynı üzüntüyü yaşayabilirsin.ben o düşüklerin kilodan olduğuna inanmıyorum.eskiden insanlar genelde tombulmuş ama bu kadar zor çocuk sahibi olmuyorlarmış.hakkında hayırlısı.
bu arada ben her tedavimde kilo aldım.sen nasıl verdin o ilaçları kullanarak.

canım ben polikistik over rahatsızıyım glucophage 850 mg ilaçtan kullnıyorutedaviye başladığım zaman bu ilaç benim yemek yememi ve mide hareketlerini fazlalaştırıyo otamatikmen kilo veriyorum ondan sebeb bu canım :sm_confused:

merhaba kızlar bende pko luyum ..4 senedir pko rahatsızlıgım var 1,5 senedirde evliyim tedavi baslatmak için 7 ay öönce gitttgimde 103 kilo idim doktorum diger doktorlar gibi cıkmadı saolsun cok güzel anlatarak kilo vermemin daha iyii olacagını ne kadar kilo verirsem pko lu oldugum için okadar iyi olacagını söledi kendisine söz vermemi istedi temmuzdan aralıga kadar 8 kilo versen yumurtalarda düzenleme olur dedi bende bu süre içerisinde azim ederek toplamda 13 kilo vereerek 90 kiloya indim tekrar yapılan incelemelrde sen pkolu hastanın tüylenme hariç belirtilerini bile tasımıyorsun dediler fsh felan hepsi düzgün küçük kistlerde kalmamıstıı... hatta halen tyülenme neden devam ediyr pko yok diye arastırıldı ama pko hiç geçmiyormus alt yapı olunca sadece kilolu pkolular kilo vererek küçük kistleri azaltabiliyorlarmıs bende zaten suan orta derecede pko hastası oldum..aama eşimde sperm cok düşüktü buyüzden tüp bebek yaptırıyoruz ... suan 90 kilodayım ama bakalım bende düşünüyorum bazen sizin gbii bazende korkuyorum tekrar alırım die kiloları...

Son düzenleme:
walla ben artık karar verdim farlutale başladım bugün adet olmak için gidiyorum dr başlıcam bende size ön ayak olayım 90 kilo ve 163 boy ile tüp bebek yaptırma yolunda gidiyorum bugün dişçiye gidicem eğer gebelik olursa dişlerim sorun çıkarmasın diye hadi bismillah kızlar dua edin ben hergece yatarken dua ediyorum inanın sizler için sizde dua edin bende bebek istiyorum çevremde doğurmayan kalmadı valla 2ciyi doğuran bile var kork muyorum herşeyi göze aldım artık bende istiyorum bebek haksızmıyım :Saruboceq::dilcikar:

walla ben artık karar verdim farlutale başladım bugün adet olmak için gidiyorum dr başlıcam bende size ön ayak olayım 90 kilo ve 163 boy ile tüp bebek yaptırma yolunda gidiyorum bugün dişçiye gidicem eğer gebelik olursa dişlerim sorun çıkarmasın diye hadi bismillah kızlar dua edin ben hergece yatarken dua ediyorum inanın sizler için sizde dua edin bende bebek istiyorum çevremde doğurmayan kalmadı valla 2ciyi doğuran bile var kork muyorum herşeyi göze aldım artık bende istiyorum bebek haksızmıyım :Saruboceq::dilcikar:

haklısın tabi ki canım.hamilelikte çok dikkat edersek inan bir şey olmaz.inşallah kavuşursun meleğine

arkadaşlar bende pko hastasıyım şuan 76 kiloyum ve bu 2. tüp bebek denemem pazartesi günü transfer sonucum belli olacak. Banada doktorum kilomu sorun etmedi ama ilerisi için vermemi istedi çünkü pko ileride şeker hastalığına sebep oluyormuş. Bende geçen sene diaformin 1000 mg kullanıyordum. fakat doktorum şeker testi yaptırttı düzgün çıkınca bıraktım. ılk zamanlar işe yaramıştı ama sonradan pek kilo verdiğim söylenemz. ınşallah bu sefer hayırlısı olur ve hamilelikte çok kilo almam....

arkadaşlar bende pko hastasıyım şuan 76 kiloyum ve bu 2. tüp bebek denemem pazartesi günü transfer sonucum belli olacak. Banada doktorum kilomu sorun etmedi ama ilerisi için vermemi istedi çünkü pko ileride şeker hastalığına sebep oluyormuş. Bende geçen sene diaformin 1000 mg kullanıyordum. fakat doktorum şeker testi yaptırttı düzgün çıkınca bıraktım. İlk zamanlar işe yaramıştı ama sonradan pek kilo verdiğim söylenemz. İnşallah bu sefer hayırlısı olur ve hamilelikte çok kilo almam....

canım inşallah duacıyız sana serapyasar stres yok kilolarıda vericez azmin zaferini yaşıcaz biz haberini bekliyorum canım şimdiden beni heycan bastı eyvahedigeldismilezemuszemus:dance:

canım inşallah duacıyız sana serapyasar stres yok kilolarıda vericez azmin zaferini yaşıcaz biz haberini bekliyorum canım şimdiden beni heycan bastı eyvahedigeldismilezemuszemus:dance:

dün gece test yaptım... 63 çıktı 10. gün dü bakalım pazartesi günü yenilicez tekrar inşallah artarad devzm eder. Allah hepimize bu duyguyu tattırır...

ayyy canım yaaa walla heycan bastı bekliyorum haberini ayyyy teyze olucam eyvahedigeldismilehihoyyyt:sm_cool:

Back
X