90 kilo ve üzeri olupta tüp bebek yaptıran var mı?

Arkadaşlarrrr, boşuna endişeleniyormuşuz. Bugün gazetede okudum. 240 kg kadın 2900 gram bebek dogurmuş. Hatta kadını sezaryene alacakları hastanenin masası kaldırmayacak diye başkentteki başka bir hastaneye nakletmişler. Ben takmayacağım artık kiloyu filan:))))

Arkadaşlarrrr, boşuna endişeleniyormuşuz. Bugün gazetede okudum. 240 kg kadın 2900 gram bebek dogurmuş. Hatta kadını sezaryene alacakları hastanenin masası kaldırmayacak diye başkentteki başka bir hastaneye nakletmişler. Ben takmayacağım artık kiloyu filan:))))

arkadaşım valla aynı haberi bende okudum ve içim rahatladı opuyorumnanaktan

o ne bacaktı öyle değil mi? mankenlere bakıp bakıp bunlar benim bir bacağım kadar derdim, bu kadının bir bacağı benim kadar.... allah kimseye vermesin o kadar kilo yemekten ya da keyiften olmaz. Hormon bozukluğu ise alası var kadıncağızda,olmuş gene de işte. Hakikaten Allah'ın işi işte...

ben hamile olduğunu bile anlamadım doğum öncesi resminde karnın seviyodu ama öle bariz bir hamilelik göbeği yoktu. benim o dikkatimi çekti. bende kiloluyum ama benimde bacağım onunkinin yanında incecik kalır. evet aynen allahtan herşey. dr lara sorsa asla olmaz derlerdi belkide. ama olmuş işte.

kızlar bu haber nerde işlerim çoktu bugün bakamadım ayyy yarın dr gidiyorum sabah tedaviye başlamak için haberi okuyayım da biraz moral bularım nerde bu haber bilmiyorumkismile

Back
X