artık yeter; tam 10 yılda 35 kilo aldım.ama artık almak yok vermek var.ben 10 yıllık evli 2 çocuk annesiyim.bu kilolar tabiki gökden zembille inmedi evlendiğimde 55 kiloydum.evlenip şehir değiştirince bir de çalışma hayatını bırakıp evde oturunca üzerinede ard arda 2 de çocuk olunca birde yemeği seviyorsan sonuç 90 kilo
ama artık dur dedim ne zaman mı? 2 ay 10 gün önce he birde bu 10 yılda çok denedim bıraktım.diyetisyene bile gittim.ama çok sıkıldım neden mi?hep aynı şeyleri söylüyordu söylemeklede kalmıyor herkese aynı diyet listesini veriyordu.şeker hastalarına bile aynı sadece ekmekleri farklıydı bize 6 dilim yazarsa onlara 7 dilim yazıyordu.neyse en sonunda bu ayça kaya'yı dinledim televizyonda hemen kitabını aldım.çok mantıklı geldi.şimdi kimsenin yazdıklarınla değil kendi yediklerimle zayıflıyorum.a bu arada zayıflıyorum dedim dimi ; evet bu süre zarfında tam 6,600 gr.verdim.günlük yiyeceğimi kendim belirliyorum.kendim sayıp hesaplıyorum.gayette sağlıklı besleniyorum.ben hergün yediklerimi yazıyorum.sizde benimle bu yolda devam etmek isterseniz buyrun ben hergün yazmaya devam etcem sizide beklerim.ne kadar çok paylaşırsak o kadar çok motive oluruz ben 90 kiloya yani zirveye kadar çıktım.şimdi yokuş aşağı iniyorum.haydi bayanlar sizide bekliyorum.