Aahh ahh kalbim titredi düşününce.gozlerim doldu nedense.
Çok zor yıllardı benim için.yokluk içinde.
Ama bir o kadar da güzeldi.
Tüm aile sobanın üstünde bazlama ısıtıp içine yağ sürer yerdik öyle tatlı gelirdi ki.
Hergün sabah erkenden herkes uyurken kalkıp sevimli hayalet casper izlerdim.sıdıka dizisini mahallenin muhtarini baskul ailesini....
Sonra sabahtan akşama sürekli şarkılar....yurtseven kardeşler en sevdiğimdi.
10 yaşında arabesk takılırdım ferdi tayfur muslum gürses ibrahim tatlıses
Okulda boş derslerde muzik dersinde şarkı soylerdim hep sesim güzeldi.hele bir şarkı var ki ne zaman dinlesem o günlere giderim.Soner arıca adın bahardı....
99 depreminde sokaklara yataklar çadırlar açılmıştı hep.o kadar korkardım ki kıyamet kopacak zannederdim.yatardim ağlardım kıyamet koparken annemi bulamazsam diye
Birgün çekirdek dağıtmıştım çocuklara öleceğim iyilik yapıyım cennete gideyim diye.8 yaşındaydım.
Zor gunler de geçirsem öyle özlemişim ki o yılları.keske zamanı geri alabilsem.
Offff cok damardan girdin şimdi. Sobalar vardı petek falan nerde. Annem sobada su ısıtır bizi yıkardı. Yaşımız büyükse buz gibi banyoda yikanirdik. Akşamları sobanın citirdisiyla tavana vuran ışığıyla uyurduk. Sabah erkenden uyanır tom ve jerry izlerdik. Şimdi öldurseler kalkmam o saatteEvet 90 larda çocuk olmak cok güzeldi hala özlüyorum..
Unutamadiklarim anneannem,dedem ve çocukluğum..
Hakan peker,tarkan,serdar ortaç,tayfun,kenan doğulu ve daha niceleri
Sineksavarin arkasından kosturup ben casperım diye bağırmak (ay evrt bunu da yaptim ahahahah)
Sobanin üstünde portakal kabuklari koyup miss gibi evi portakal bahcesine döndürmek..
Saklambaç,beş taş oynamak
Çatapat leblemi tozuyla intihara tesebbus etmek..kolayla sekeri kariştirip deney yapiyorum demek (ahahahah)
Evet sizlerin unutamadiğı 90 lari anlatın canlar..
Offff cok damardan girdin şimdi. Sobalar vardı petek falan nerde. Annem sobada su ısıtır bizi yıkardı. Yaşımız büyükse buz gibi banyoda yikanirdik. Akşamları sobanın citirdisiyla tavana vuran ışığıyla uyurduk. Sabah erkenden uyanır tom ve jerry izlerdik. Şimdi öldurseler kalkmam o saatteKışın okul olduğu zamanlar her sabah acaba bugün tatil olcak mı diye sabırsızlanırdık. Evde koltukların minderlerinden ev yapardık evcilik oynardık. Dışarda hava güzelse holilop çevirmece yerden yüksek oynardık. Aaah ahh keşke bir uyansam bir baksam o yaşlardayım. Cok özledim
Aaah aaah. Küçükken bi an önce büyümek isterdim. Ne varsa. Büyüyünce ne oluyorsa. Keşke büyümeseydik. Annemin babamın kucağına yattığımda tüm dertlerim biterdi. Şimdi elin oğluyla uğraş onla uğraş bunla uğraş. Ooof offfÇocukluğumuz guzeldi ne tasa vardi ne keder hüzun..tek derdimiz kar yağınca valinin okullari tatil edip etmeyeceğiydi
Aaah aaah. Küçükken bi an önce büyümek isterdim. Ne varsa. Büyüyünce ne oluyorsa. Keşke büyümeseydik. Annemin babamın kucağına yattığımda tüm dertlerim biterdi. Şimdi elin oğluyla uğraş onla uğraş bunla uğraş. Ooof offf
Hersey iyi güzeldide, sanki fakirlik coktu o zamanlar.
Valla ya. Para da değerliydi. 1 liraya neler alırdım neler. Şimdi sakız alamiyorzHersey iyi güzeldide, sanki fakirlik coktu o zamanlar.
Evet 90 larda çocuk olmak cok güzeldi hala özlüyorum..
Unutamadiklarim anneannem,dedem ve çocukluğum..
Hakan peker,tarkan,serdar ortaç,tayfun,kenan doğulu ve daha niceleri
Sineksavarin arkasından kosturup ben casperım diye bağırmak (ay evrt bunu da yaptim ahahahah)
Sobanin üstünde portakal kabuklari koyup miss gibi evi portakal bahcesine döndürmek..
Saklambaç,beş taş oynamak
Çatapat leblemi tozuyla intihara tesebbus etmek..kolayla sekeri kariştirip deney yapiyorum demek (ahahahah)
Evet sizlerin unutamadiğı 90 lari anlatın canlar..
Parliament Cinema Clubu jenerik müziği çoğu çocuk için yatma ziliydi. Haydi yatma vaktiiiiHaftasonu sabahları çizgi filmler Ninja Kaplumbağalar, Taş Devri, Jetgiller.... Kırtasiyelerde satılan tekli üçgen poşette minik kolonyalar.... Aşkın Nur Yengiden kalan soda şişesine üfleme... Lambada ve Macarena dansı... Düşünsem daha neleri hatırlardım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?