O güzel yazı defterleri o zman cok meshur du kokulu silgiler fasulyeler abaküs :)
Bnde yapardım heDeftere şekiller yapmak ahahaha
99 depreminde on gün top sahasında uyuduk tabi o da ayrı bi durumdu...
Şanslısın o zmn çünkü unutulmuyor :)Yaşamadik biz annemle 99 depremini babamla rahmetli anneannem yasamişlardı bizde kuzenle o gece antalyada pastadan zehirlenmiştik ahahahah
Şanslısın o zmn çünkü unutulmuyor :)
Ben her yemeye çalıştığımda boğazıma kaçırır, bakkal amcanın ödünü koparırdim. Sonradan tipitip sakıza dadanmistim da zavallı adam bir nefes almıştıHemde ne şanslıydık az leblebi tozuyla intihara kalkışmamiştım ahahahahah
Depremden başka herseye benzıyordu kıyamet gibiydi.Yaşayan tanidiklar anlatır..45 saniye sürdü ama onca hayatlar yokoldu..yaşamadım ama bende unutmuyorum..deprem öldürmez yanliş yapılan bina öldürür
Stars şekerlerini hatırlayan varmı tanesi yüz bin lira olanBen her yemeye çalıştığımda boğazıma kaçırır, bakkal amcanın ödünü koparırdim. Sonradan tipitip sakıza dadanmistim da zavallı adam bir nefes almıştı
Ben her yemeye çalıştığımda boğazıma kaçırır, bakkal amcanın ödünü koparırdim. Sonradan tipitip sakıza dadanmistim da zavallı adam bir nefes almıştı
Depremden başka herseye benzıyordu kıyamet gibiydi.
Amin canımAllah bir daha yaşatmasın kuzum
Hatırlayamadım yaStars şekerlerini hatırlayan varmı tanesi yüz bin lira olan
İçimiz açılıyor dimi konustukça :)Cok guzel bi topik acmissinselennn Hep bu durumdan sikayet eden ben olarak cok sevdim bu konuyuu:)
Ayyy evettt cok severdim cilekli beyazli kakaolu beyaz cizgilii yuvarlakk cok guzeldiiiiStars şekerlerini hatırlayan varmı tanesi yüz bin lira olan
Hem açiliyor hem buruklukkİçimiz açılıyor dimi konustukça :)
Böle iki rrnkliydiler tek tek satılırdıHatırlayamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?