90 larda çocuk olmak

99 depreminde on gün top sahasında uyuduk tabi o da ayrı bi durumdu...

Yaşayan tanidiklar anlatır..45 saniye sürdü ama onca hayatlar yokoldu..yaşamadım ama bende unutmuyorum..deprem öldürmez yanliş yapılan bina öldürür
Depremden başka herseye benzıyordu kıyamet gibiydi.

Ahhh tam benim isyan ettigim konuuu..

O yillar hayatimin en guzel donemiydiii. Gece yarilarina kadar sokaklarda oyunlar oynar bibirimize guvenirdik.
İcimizde fitne fesatlik olmadan masumca..
Bayramlarda şeker toplar torpil patlatirdik sindi bebeklerimize elbiseler dikerdikkk bizim lol bebeklerimiz yoktu ama yinede cok severdikkk..(

Ama simdi ne mümkün bayramda kimse seker toplamaya cocuklarini yollamiyor cünkü heryer pislik dolu hicbir cocuk birdir bir 7 kule oynayarak buyümüyorr. Kücük büyük genç yaşli herkesin elinde telefon tablet. Nalet olsun bu interneti cikaripp bizi bu hale getirenlee oysa nekdar güzeldikkk nekadar masumdukkk bizzz.. bizzz cocuklarr, oynardik duser yaralanirdik dizlerimiz kollarimiz kabuk tutardida yilmadan oynardikk.. cok guzeldikk coook...

Ben her yemeye çalıştığımda boğazıma kaçırır, bakkal amcanın ödünü koparırdim. Sonradan tipitip sakıza dadanmistim da zavallı adam bir nefes almıştı

Ahahahahah neydi be o gunler..geçenlerde gördüm leblebi tozu anneme baktim öldürim mi kendimi hıı gelmeyin üstume leblebi tozuyla intihar ederim haa dedim gülüştük ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…