Olsun sen daha doluca yasamissinn
Beraber yaşamisiz o yillarii demekkk ahh bizi biz anlarizz gellgel hele sarılaşalım
Son neslin kokusunu beraber almışız keşke öyle kalsaydı herseyBeraber yaşamisiz o yillarii demekkk ahh bizi biz anlarizz gellneyse Sana zarar dur sana sut veremm
Nokia 3310 un favori olduğu yıllarda biz sokakta oyun oynuyorduk şimdi akıllı telefonlar var ama evden çıkamıyoruz
Birdaha asla gelmeyecek ve bizden sonraki nesil asla boyle yaşanmişliklardan haberdar olmayacakk.. biz nasil padisahlari konusuyorsak biliyorsak onlarda oyle bilecekk.. cok üzücüDolu dolu yasadim yine olsa yine yasarim ip atliyorduk
Keske kalsaydii be hatunumm.. 2007 2008den sora bitti hersey degisti.Son neslin kokusunu beraber almışız keşke öyle kalsaydı hersey❤ sanada pasta verim
Bu İnternet olayı herseyi bozdu.. Bu arada eğitici kolları önlüğümüze takardık bnde hep pembe cerceve alırdımBirdaha asla gelmeyecek ve bizden sonraki nesil asla boyle yaşanmişliklardan haberdar olmayacakk.. biz nasil padisahlari konusuyorsak biliyorsak onlarda oyle bilecekk.. cok üzücü
Birdaha asla gelmeyecek ve bizden sonraki nesil asla boyle yaşanmişliklardan haberdar olmayacakk.. biz nasil padisahlari konusuyorsak biliyorsak onlarda oyle bilecekk.. cok üzücü
Ahhh ablammm gellBana niye kimse sarilmiyor ne kadar ayıp öpun bakem ablanizin elini:)
Hep kizilay kolunda olurdumm. Ve birde okulda masa ortülerini her hafta birimiz evlerimizde yikardik..Bu İnternet olayı herseyi bozdu.. Bu arada eğitici kolları önlüğümüze takardık bnde hep pembe cerceve alırdım
Ahhh ablammm gellsen simdi bizim üstümüzsün on başımızsin
Oda olurBinbaşı
Evet ya hep tartsma cıkardı örtü sırasında:) tabii fiş defterleri de vardı efsaneydi bak hiç söylemwdikHep kizilay kolunda olurdumm. Ve birde okulda masa ortülerini her hafta birimiz evlerimizde yikardik..
Simdi okullar bilgisayarli bilmem neli
Evet ya hep tartsma cıkardı örtü sırasında:) tabii fiş defterleri de vardı efsaneydi bak hiç söylemwdik
Evet ya ben hep yazarım artık buraya aklıma geldikçe tam konum
Aynennn o zaten hic unutulmazz siniflarda bide asardi hoca tahtadaki ipe harfleriiEvet ya hep tartsma cıkardı örtü sırasında:) tabii fiş defterleri de vardı efsaneydi bak hiç söylemwdik
Ayenn tam benlik yer cok sevdimmEvet ya ben hep yazarım artık buraya aklıma geldikçe tam konum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?