Begenmelere agliyan emojide istiyom bennnnn perikuşum sarja tak yatagin yaninda yokmu benim yatagim lüks direk yatak basligimda varrr deeermisimmmYaa tam zamanııı
Mortal combatDövüşlü bir oyun vardi adinı unuttum onu asla 1 jetonla geçemezdik asla
Bunu çok oynardım
Okul harçligim 1 tlydi kaset 2 tl 2 gun toplardimda kaset alirdim okuldan bian once eve gidipde oynamak icin dersleri sayardimmBende kuzenım gıderdim bizim yoktu pahalıdır derdi babam moral kombat için
Mortal combat
Pislukkk yapma banaaaaBegenmelere agliyan emojide istiyom bennnnn perikuşum sarja tak yatagin yaninda yokmu benim yatagim lüks direk yatak basligimda varrr deeermisimmm
Sokaktan gecen seyyar atıcılardan sepet sallayıp meyve aldığımızı biliyorum ben o derece doksan
Çalgııcı karısı binnaz,Işınlanmak istiyorum direk..tayfunun hadi yine iyisin şarkisini soylerdim ahahaha ne kroymuşum ayol püü bana ahahah
Peki ya el aterilerinde oynadigimiz harfe benzeyen seylerin yillar sonra araba oldugunu ogrendigime ne demelii
Safım beniiimPeki ya el aterilerinde oynadigimiz harfe benzeyen seylerin yillar sonra araba oldugunu ogrendigime ne demelii
Hic unutmam 5 6 yaslardayim dügünde 1 poset kagit 50 bin toplamisdim ailemin yanina gitmemla adamin gelip elimden almadi bir olmusduu formalite icabiymisYeşil iki yzü elli binlira mor beş yüz bin lira o kocaman metal Bi milyon için ne göbekler atardık
Çalgııcı karısı binnaz,
Hic unutmam 5 6 yaslardayim dügünde 1 poset kagit 50 bin toplamisdim ailemin yanina gitmemla adamin gelip elimden almadi bir olmusduu formalite icabiymis
Biz kırık kova verir sürahi alırdık hep,Çerçi ci geldiiiiiiiiiiii . Bunu hatirlayan varmi pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?