- 30 Ekim 2020
- 803
- 324
- 53
- 29
- Konu Sahibi uguurbocegii
Kızlar 95 kiloyum ve 7 haftalık hamileyim tedirginim açıkçası bu kiloyla nasıl olur bilmiyorum şimdiden nefesim daralmaya başladı sizler neler yasadiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende de aynı durumlar . Henüz gebe değilim fakat 95 kilo olmam gebe kalma sürecimi kötü etkiliyor . Endişelerime daha da kötüsünü ekliyorum . Gebe diyetisyenlerine danışmam şart . En kısa zamanda başlayacağım . Sizde bir kaç instagramdan hocalarla iletişim halinde olun . Çok güzel motive destekleyici iletişim halinde olabiliyorlarKızlar 95 kiloyum ve 7 haftalık hamileyim tedirginim açıkçası bu kiloyla nasıl olur bilmiyorum şimdiden nefesim daralmaya başladı sizler neler yasadiniz
Göbeğim çok yağlı nefes almakta zorlanmaya başladım şimdiden daha çok erkenSiz 95 kilo 7 haftalık ben 110 kiloyla 7 haftalık gebeyim. Şu anda bir sıkıntım yok ama önümüzdeki haftalar ne getirecek bilemiyorum...Tedirgin olmayın ama bedeninize güvenin.
Normal doğum yapmanız ne güzel, bende Normal istiyorum ama doktorlar kiloyu görünce direk sezaryen diyorlar hangi hastanede dogurdunuz90 kg ile hamile kaldım, 105 ile 41.haftada normal dogum yaptım. Şeker sorunum olmadığı için 20.haftadan sonra beslenmeme de pek dikkat etmemiştim üstelik bebek kilo alsin diye. Ama diyetisyen le hareket etmekte fayda var
Zor oldumu doğum90 kg ile hamile kaldım, 105 ile 41.haftada normal dogum yaptım. Şeker sorunum olmadığı için 20.haftadan sonra beslenmeme de pek dikkat etmemiştim üstelik bebek kilo alsin diye. Ama diyetisyen le hareket etmekte fayda var
Merhaba ben değilim ama ablam 92 kiloyla hamile kaldı 101 kiloydu en son bildiğim kadarıyla doğum yaptı öyle çok kilo almadı diyetisyen yardımı da olmadan. Ben de yeni doğum yaptım ben de 8 kilo aldım 6sı doğumda gitti zaten bence kilonuza dikkat etseniz yeterli olur gebelikte sağlıklı beslenme önemli sağlıklı şeyler yiyince de çok da yeseniz öyle çok kilo almazsınız korkmayın sadece kendinizin ve bebeğinizin sağlığına odaklanın baktınız kilo alımı istediğiniz gibi gitmiyo diyetisyen yardımı alabilirsinizKızlar 95 kiloyum ve 7 haftalık hamileyim tedirginim açıkçası bu kiloyla nasıl olur bilmiyorum şimdiden nefesim daralmaya başladı sizler neler yasadiniz
Hızlı ilerleyen bir dogum oldu diyelim :) epiduralsiz , tamamen doğal oldu. Çok hızlı ilerledigi için fotografcim bile zor yetişti.bol bol yürüyüş yaptım hamilelik sirasinda. Son gunlerde da squat yapiyordum artik gelsin diyeZor oldumu doğum
TeşekkürlerMerhaba ben değilim ama ablam 92 kiloyla hamile kaldı 101 kiloydu en son bildiğim kadarıyla doğum yaptı öyle çok kilo almadı diyetisyen yardımı da olmadan. Ben de yeni doğum yaptım ben de 8 kilo aldım 6sı doğumda gitti zaten bence kilonuza dikkat etseniz yeterli olur gebelikte sağlıklı beslenme önemli sağlıklı şeyler yiyince de çok da yeseniz öyle çok kilo almazsınız korkmayın sadece kendinizin ve bebeğinizin sağlığına odaklanın baktınız kilo alımı istediğiniz gibi gitmiyo diyetisyen yardımı alabilirsiniz
Sevindim adınıza, umarım bendede öyle olurHızlı ilerleyen bir dogum oldu diyelim :) epiduralsiz , tamamen doğal oldu. Çok hızlı ilerledigi için fotografcim bile zor yetişti.bol bol yürüyüş yaptım hamilelik sirasinda. Son gunlerde da squat yapiyordum artik gelsin diye
Haklısınız bi diyetine gideyim teşekkürlerKötü düşünmemek lazım en güzel şeyler sizinle olsun ama önlemde almak şart. Kesinlikle bir diyetisyen eşliğinde sürecinizi yönetmelisiniz. Kilo ciddi anlamda son dönemde yorup yıpratıyor. Şeker ve tansiyona daha yatkın hale geliyorsunuz. Benim gebelikte bu ikiside çıktı. Sporu mutlaka yapmalısınız. Yürüyüş tarzı çok yormayacak ama nefesinizi açacak şeyler lazım. Lütfen kiloyu önemseyin. Çok güzel kolaylıklarla dolu hikayeler var ama tam tersi durumlar da var. O yüzden biraz çabalı bir süreç sizi bekliyor.
MerhabaKızlar 95 kiloyum ve 7 haftalık hamileyim tedirginim açıkçası bu kiloyla nasıl olur bilmiyorum şimdiden nefesim daralmaya başladı sizler neler yasadiniz
Dikkat etmeye çalışıyorum bende zaten bulaştım oluyor fazla yiyemiyorum ama benim göbek yagim fazla nefes almakta zorlanıyorum o yüzden tedirgin oluyorum bebek büyüdükçe zor nefes alicam diye ama bir diyetisyen e başlamak istiyorum. Birde ben önceden uzun süreler aç kalırdım ama şimdi nedense midem kazanıyor aç kalınca bulantı oluyor . Bu arada bende pıhtılaşma için korktum ama bana doktorlar düşük olmadan bakmıyoruz dedi gebelikte bu değer zaten yükseliyor dedi bi değerim 512 çıkmıştı onu göstermiştim . Siz bu pıhtılaşma için hangi değeriniz yüksek çıktı?Merhababen de 95 kiloyla hamile kaldım şu 18 hafta olduk 96,2 çıktım dün. Ben diyetisyene başladım ama sanırım devam etmeyeceğim genel olarak zaten dikkat ediyorum ama canım bir şey istediğinde vicdan azabı çekmeye başladım
kilolu hamile kalmanın bence en büyük sorunu pıhtılaşma ve tansiyon, şeker riski eğer bunları kontrol altına alırsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Tüp bebekle hamile kaldığım için zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyordum ama doz ayarlaması için genetik test verdim doktorum kilodan dolayı bunu riskli gördü yalnızca. Henüz bana hiç kimse kilolusun normal doğurmazsın demedi orda doktoru sorgulamakta fayda var bence. Bence doğum tamamen bebeğin tercihi kendinizi bu konuda kısıtlamayın sürece birakın. Bir de benim en çok zorlandığım konu iç çamaşırı oldu karnım henüz çok büyümese de artık çamaşırlarım rahatsız etmeye başladı büyük beden bulmak da çok zor sütyende sırt kısmı çok sıkıntı sanırım en üzüldüğüm konu bu kilolarım yüzünden.
Sürecin keyfini çıkarın dikkat edin ama kendinize hayatı zindan etmeyin![]()
Benim de göbek bölgem fazla hatta hanile kalmadan zaten 5 aylık gibiydi göbeğimDikkat etmeye çalışıyorum bende zaten bulaştım oluyor fazla yiyemiyorum ama benim göbek yagim fazla nefes almakta zorlanıyorum o yüzden tedirgin oluyorum bebek büyüdükçe zor nefes alicam diye ama bir diyetisyen e başlamak istiyorum. Birde ben önceden uzun süreler aç kalırdım ama şimdi nedense midem kazanıyor aç kalınca bulantı oluyor . Bu arada bende pıhtılaşma için korktum ama bana doktorlar düşük olmadan bakmıyoruz dedi gebelikte bu değer zaten yükseliyor dedi bi değerim 512 çıkmıştı onu göstermiştim . Siz bu pıhtılaşma için hangi değeriniz yüksek çıktı?
Çoookk geç gördüm başlığınıKızlar 95 kiloyum ve 7 haftalık hamileyim tedirginim açıkçası bu kiloyla nasıl olur bilmiyorum şimdiden nefesim daralmaya başladı sizler neler yasadiniz