- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
- Konu Sahibi Turunculamba
-
RabbIm cennet bahcelerinde yadatsiz rahmet etsin.Bol bol okuyun ina yeri guzeldir.ALLAH sabir versinSelamlar
Babami kaybedeli 9 gün oluyorbu aci içimi yakiyo.henüz 54 yasindaydi.bir cocugum var .kaç sene yurt disindaydik.tam hayallerimize kavusacaktik ama babam yokartik.bu durum bni cok uzuyo hiç mi geçmez bu sizi.geleli bir buçuk ay oldu daha evimizi de kuramadik.memleketteyiz hala .ev tuttuk bos duruyor başka şehirde. Baba memleketinden gidesim yok annemi birakasim yok.en küçük kardeşim 12 yasinda biri de 18 yasinda.bir oğlum var.küçük.düzenin yok bi taraftan gitmem gerek ama gitmek istemiyirum.hayata dair eski nesem hevesim kalmadi.heyecanim kalmadi babami simdiden ozluyorum.coook iyi bir insandi.her gelen bunu dedi.aniden kalpten gitti nasil oldu anlamadim.aksama yemege bekliyorlardi biz gelemeden vefat etti bi yolculuga gitmistik donusumuze afyon ekmegi istemisti onu bile veremedim son kez goremedim.dort yillik hasretimden sonra ababami topu topu on gun gordum o bize biz ona doyamadik.torununa doyamadi enson tabutunda gordum.gozumdn gitmiyo napcam ben ((
Annemi de kaybetme korkusu bendede VarBasınız sağolsun mekanı cennet olsun babacığının..
Ben de aynı yaşta kaybettim, aynı sebeple.
Üstelik benim babam atandigimi, evlendiğimi bile göremedi.
En azindan yuva kurduğunu torununu görmüş..
Insan en yakınındakini kaybedince anlıyor gerçekten ölüm ne demek..
Ondan sonra aklım çıkıyor annemi kaybetcem diye
Allah onlara uzun ömürler versin.
Çok zor.. Ama hayat devam ediyor işte.
çok gençmiş
yas dönemi yaklaşık 6 ay sürer
ilk zamanlardan sonra kendini daha güçlü hissedersn umarım
sabırlar dilerim
Zeytin agaci cvp yazdimçok gençmiş
yas dönemi yaklaşık 6 ay sürer
ilk zamanlardan sonra kendini daha güçlü hissedersn umarım
sabırlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?