- 19 Şubat 2016
- 355
- 182
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım
Hi hi mismo'm ilahi kız yine güldürdün beniBoyle sirtina vur cigerlerini dokecek kadar kuvvetli vur. Vururkende aslansin kaplansin sen bitanesin ama beni haketmiyorsun hadi beline kuvvet yolun acik olsun de![]()
Bele kuvvet sartHi hi mismo'm ilahi kız yine güldürdün beni
Amin kız aminBele kuvvet sarthep beraber herdaim gulelim insallah
![]()
Abla sevgili tanımını bir gözden geçir madem fake değilsin. Adı üzerinde la sevgili. İnsan sevdiğini aldatır mı?fake değilim gerçekten sevgilim böyle söyledi.. bende ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim o yüzden burdan da yardım aldım..
Bunu soruyorsan sana da mantikli gelmesini istedigin yanlar var demektir. Sacmalama sakın. Bunu teklif eden sadece senle gonul eglendirendir.Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım