:(:(:(:(:(

Bence trollllll bence hiçbir kız bu kadar aptal olamaz kızım sevgilin farklı tatlar denemek istiyo bas tekmeyi

Konu fake tabiki..buna inanmayın böyle bişey olamaz

Benim farklı bi yaklaşımım var aslında.şöyleki ;aslında erkeklerin evlenmeden baZı şeyleri yaşaması ve doyması gerektiğini düşünenlerdenim.tabiki erkek arkadaşının bu şekilde söylemesi yanlış.demek istediği sadece ben bir erkeğim ve cinsellik yaşamak istiyorum ama bunu senle yapamam çünkü sen düzgün bi kızsın.sonuç olarak konu sahibi ne yapmalı ; bence ayrılmalı ama erkek arkadaşı başkaları ile cinsellik yaşayacağı için değil.kız arkadaşını bir obje gibi gördüğü için.nerede bıraksa orda kalır gözü ile gördüğü için.madem abaza sın, ilk ilişkini ciddi seçme.neyse derin mevzular.ama gençliğinde yaşamış görmüş erkek herzaman evliliğinde daha sadık olur(istisnalar elbet olur)

Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım

Yeni üyelik alan birisinin ilk konu da böyle şeyler yazmasıni burda pek hoş karsilamiyoruz. Nasıl bi fantaziniz var nasıl konular buluyorsunuz böyle şaşıyorum.
Konuya da gelecek olursak erkek arkadaşın sevissin sevissin gel sende kocam diye koynuna al. Mideye bak

bu devirde böyle aşık kalmış mı yaa :KK200:
ahh sana nasılda aşık deger veriyo sacının teline dokunamazda bu senin :mad: kıskançlıktan kendimi yerlere atıcam şimdi parçalıcam üstümü başımı :KK62:

sana deger veriyo bence onu asla bırakma. gittigi kadınların da hesabını tut onu mutsuz edeni bulursanda çak agzına bitane :KK67::KK19:

En Büyük KK

:KK71::rolleyes::KK8::KK73:

İlk mesajda böyle bi konu pek inandırıcı gelmedi ama farzedelim ki gerçek ,
Sende takıl evlenince yapmazsın bunuda ona söyle bakalım ne dicek

Erkegin namusu diye bir kavram vardır ve zinanin dinen günahı. Bunu size söyleyecek kadar kaliteyi düşürmus bir gözden geçirin derim

Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım
Bunu soruyorsan sana da mantikli gelmesini istedigin yanlar var demektir. Sacmalama sakın. Bunu teklif eden sadece senle gonul eglendirendir.
Hadi sana mantikli geldi deee evet tmm senin istedigin gibi olsun dedinn.
Bi dusun bakalimm . Birileriyle oldugunda sen kendini nasil hissedeceksin. O herhangi bi kıza tutuldugunu falan dusunsene..
Ay BUNUN SENCE MANTIKLI YANI MI VAR YAHU. KONU ACMAYA BILE.GEREK YOK. OLDU CANIM, GORUSMEMEK UZERE DE VE CEK GITTT

Sen evlen onunla gör bak son oluyor mu bu kız meseleleri... Onu her zaman yapacak sana emin ol

Back
X