:(:(:(:(:(

Bunu sadece ihtiyaç için yapan yapacak bir erkek bunun sana lafını bile etmez.Biriyle flört etmesinrde gerek yok.Bu işi yapan kadınlar var.Söylemesi bile çok saçma .Bence söyleme sebebi aman sen başkasına gitme gel benle yap demen.Sonradan da b,rşey olursa ben mi istedim sen istedin diyecek.Ben iyi niyetinden şüpheliyim

Gel bana demeni beklemis :-) bi cesit istemem yan cebime koy. Milletin kizina nasi kiyiyo . Fake deilsen seni cok tuhaf gunler bekliyor :-)

Ay ayrintiyi kacirmisim evlenmeden uckuruna dusunen ewlendikten sonra yapmicak
Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım
Vay anammmm vayyy bide ne cesaret bana bole deseydi agzini yuzunu kirar bas git derdm :-)

Şu sana kıyamam olayını da anlamıyorum :D Ne yani seks insanın kendini feda ettiği bir şey mi? Sanki etinden et koparacaklar :) Sen de bana kıy aşkım, ince ince kıy deseydin ya:KK8:
Gidip biriyle yatacak, o kıza kıymış olacak! E yersen tabi. :KK53: İstemem yan cebime koy hesabı tam ya, çok çakal bir herifmiş:KK53: Fakat eldeki son verilere göre uf olunacak bir aktivite değil seks:KK22: He ek olarak iyi trollemeydi. :KK14:

Şu sana kıyamam olayını da anlamıyorum :KK70: Ne yani seks insanın kendini feda ettiği bir şey mi? Sanki etinden et koparacaklar :) Sen de bana kıy aşkım, ince ince kıy deseydin ya:KK8:
Gidip biriyle yatacak, o kıza kıymış olacak! E yersen tabi. :KK53: İstemem yan cebime koy hesabı tam ya, çok çakal bir herifmiş:KK53: Fakat eldeki son verilere göre uf olunacak bir aktivite değil seks:KK22: He ek olarak iyi trollemeydi. :KK14:
Ha dimi dimi :-)

Cok mantikli aferin o adama
Biz kadinlar neden boyle pratik zekalilari buluyoruz acaba?
Yok şeker bacım adamlar akıllı :) Sorun bizde, baksana hala ayrılmamış adamdan Bir de gelip soruyor.
Ya bu kafa gerçek mi? Böyle insanlar gerçekten var mı? Bu acımasız dünyada nasıl yok olup gitmiyorlar şu halleriyle? Yav neden nasıl ya! Valla bazı konulara öyle şaşırıyorum ki... Cidden gerçek olamaz diyorum, olmamalı da. Dünyanın en saftirik milleti biz olamayız herhalde di mi?

Benim farklı bi yaklaşımım var aslında.şöyleki ;aslında erkeklerin evlenmeden baZı şeyleri yaşaması ve doyması gerektiğini düşünenlerdenim.tabiki erkek arkadaşının bu şekilde söylemesi yanlış.demek istediği sadece ben bir erkeğim ve cinsellik yaşamak istiyorum ama bunu senle yapamam çünkü sen düzgün bi kızsın.sonuç olarak konu sahibi ne yapmalı ; bence ayrılmalı ama erkek arkadaşı başkaları ile cinsellik yaşayacağı için değil.kız arkadaşını bir obje gibi gördüğü için.nerede bıraksa orda kalır gözü ile gördüğü için.madem abaza sın, ilk ilişkini ciddi seçme.neyse derin mevzular.ama gençliğinde yaşamış görmüş erkek herzaman evliliğinde daha sadık olur(istisnalar elbet olur)

İnsanlar ciddi ilişkilerinde sevişebilirler.

Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım
Ayy ne kadar da hassas düşünceli bi erkek. ..

Yaa bi git allah aşkına.. Hangi erkek böyle der hangi kadın bunu gelip bize sorar

Yok şeker bacım adamlar akıllı :) Sorun bizde, baksana hala ayrılmamış adamdan Bir de gelip soruyor.
Ya bu kafa gerçek mi? Böyle insanlar gerçekten var mı? Bu acımasız dünyada nasıl yok olup gitmiyorlar şu halleriyle? Yav neden nasıl ya! Valla bazı konulara öyle şaşırıyorum ki... Cidden gerçek olamaz diyorum, olmamalı da. Dünyanın en saftirik milleti biz olamayız herhalde di mi?
Ah ah
Soylenecek sey cok da
Sanirsin bir tek ureme organi bu herifte var, bizimkisi patates sogan cuvali zaten

Back
X