Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok mantikli aferin o adamaMerhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım
ozaman oda düzgün bir erkek degil? neden bir kiz evlenmeden önce cinselik yasayamiyor ama erkek yasiyabiliYor. eger bakire bir kizla evlenmek istiyorsa bir zahmet kendisinde bakire olsun. ayrica aptal degiliz konu fakeBenim farklı bi yaklaşımım var aslında.şöyleki ;aslında erkeklerin evlenmeden baZı şeyleri yaşaması ve doyması gerektiğini düşünenlerdenim.tabiki erkek arkadaşının bu şekilde söylemesi yanlış.demek istediği sadece ben bir erkeğim ve cinsellik yaşamak istiyorum ama bunu senle yapamam çünkü sen düzgün bi kızsın.sonuç olarak konu sahibi ne yapmalı ; bence ayrılmalı ama erkek arkadaşı başkaları ile cinsellik yaşayacağı için değil.kız arkadaşını bir obje gibi gördüğü için.nerede bıraksa orda kalır gözü ile gördüğü için.madem abaza sın, ilk ilişkini ciddi seçme.neyse derin mevzular.ama gençliğinde yaşamış görmüş erkek herzaman evliliğinde daha sadık olur(istisnalar elbet olur)
Yok artik özür dileyerek midem bulandi bu sözlerinizden . Namus kadına has anlaşılan sizin oralarda daBenim farklı bi yaklaşımım var aslında.şöyleki ;aslında erkeklerin evlenmeden baZı şeyleri yaşaması ve doyması gerektiğini düşünenlerdenim.tabiki erkek arkadaşının bu şekilde söylemesi yanlış.demek istediği sadece ben bir erkeğim ve cinsellik yaşamak istiyorum ama bunu senle yapamam çünkü sen düzgün bi kızsın.sonuç olarak konu sahibi ne yapmalı ; bence ayrılmalı ama erkek arkadaşı başkaları ile cinsellik yaşayacağı için değil.kız arkadaşını bir obje gibi gördüğü için.nerede bıraksa orda kalır gözü ile gördüğü için.madem abaza sın, ilk ilişkini ciddi seçme.neyse derin mevzular.ama gençliğinde yaşamış görmüş erkek herzaman evliliğinde daha sadık olur(istisnalar elbet olur)
Valla isterseniz kusun.ama malesef toplumumuzda bu böyle.bu durumun böyle olması benim onayladığım anlamına gelmeZ.yazdıklarımı komple yanlış anlamışsınız.erkekler eger gençliğinde bişeyler yasamadıysa evlenince o bekar hayata özeniyorlar.ama biz kadınlar öyle değiliz.bunu demek istedim.ister hak verin ister vermeyin genel durum bu.he erkeklerin böyle olması onların Hakkı mı hayır ama yaradılış malesef erkekte bir nefis varYok artik özür dileyerek midem bulandi bu sözlerinizden . Namus kadına has anlaşılan sizin oralarda da![]()