:(:(:(:(:(

Mesela buluşacaksınız, o ise başka biriyle birlikte olup, yanınıza gelecek.
Ooo-yoooou :KK57:
Bunu kabul edecegınızı de düşünüyorum, ne de olsa seni çok seviyoooo

Bunu kabul etmeyi düşünüyorsun galiba. Midesiz misin?
Benim de bir arkadaşım ben evlenene kadar yapamam başka kadınlara tek gecelik gitmesine izin veririm ihtiyaçlarını karşılaması gerek sonuçta demişti :KK57::KK57:
İnanılır gibi değil ama oluyor böyle şeyler cidden.
Midesizlik ve g.vatlık kimse kusura bakmasın.

Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım
Cok mantikli aferin o adama
Biz kadinlar neden boyle pratik zekalilari buluyoruz acaba?

erkek arkadasinin midesi pek genismis,seni kalpten sevecek(yersen) seninle birlikteyken de sana boynuzu takacak oyle mi pehh birak ya boyle erkek arkadas(!) senden uzak olsun.
zaten seni gercekten sevseydi evlenene kadar beklerdi diger kizlara gitmezdi.
aklin varsa boynuzu yemeden ayril..

ama adam seni çok seviyor. sen de aynı sevgiyi gösterip " aynısını bende yapıcam düğünde görüşürüz" diyemedin mi gı

Ama ben adamı takdir ettim düşünsene bunu söyleyecek rahatlık ve özgüven mevcut kendisinde :D çünküm kendisi bir dünya harikası olduğundan ihtiyaçlarını karşılamak üzere dışarıda kuyrukta bekleyen kızları da düşünmüş, sevgilisinin onayını alıp kendini alemlere atacak :D hazırız beybi yolla yakışıklıyı :p

Benim farklı bi yaklaşımım var aslında.şöyleki ;aslında erkeklerin evlenmeden baZı şeyleri yaşaması ve doyması gerektiğini düşünenlerdenim.tabiki erkek arkadaşının bu şekilde söylemesi yanlış.demek istediği sadece ben bir erkeğim ve cinsellik yaşamak istiyorum ama bunu senle yapamam çünkü sen düzgün bi kızsın.sonuç olarak konu sahibi ne yapmalı ; bence ayrılmalı ama erkek arkadaşı başkaları ile cinsellik yaşayacağı için değil.kız arkadaşını bir obje gibi gördüğü için.nerede bıraksa orda kalır gözü ile gördüğü için.madem abaza sın, ilk ilişkini ciddi seçme.neyse derin mevzular.ama gençliğinde yaşamış görmüş erkek herzaman evliliğinde daha sadık olur(istisnalar elbet olur)
ozaman oda düzgün bir erkek degil? neden bir kiz evlenmeden önce cinselik yasayamiyor ama erkek yasiyabiliYor. eger bakire bir kizla evlenmek istiyorsa bir zahmet kendisinde bakire olsun. ayrica aptal degiliz konu fake

bunu yüzüne yüzüne söyleyen bir erkek,nasıl bir düşünceye sahip acaba?
zaten bu kız bunu normal karşılar mı der.
ben her şeyi yaparım kimse karışamaz mı der.
ne yaptığımı söylemeliyim ben çok dürüst biriyim mi der.
yoksa yakamı kurtaramıyorum bunu söyleyim kaçsın mı der.
kafamda çılgın sorular.....:KK69:

Konuyu neden fake bulduğunuzu anlayamadim konu bu malesef ki gerçek bu bana söylendi 5 yıllık erkek arkadaşım bunu 5 yıl sonra söyledi neden şimdi söyledi acaba geçen 5 yıl içinde de aldatti mi ya da bu durumu gerçekten bir erkeğin ihtiyacı gibi mi görmeliyim yoksa akdatma mi çok kafam karışık

Çok mantıklı.

Siz de aynı şeyi yapmak istediğinizi söyleyin ona.

Acaba benim ondan ayrilmam icin mi böyle iğrenç birseyi söyledi ben kurtulmak mi acaba amaci. Düşünüyorum ve hazmedemem ayrılmak en doğrusu gibi geliyor

Gerçek bir konu değil biliyorum ama var böyle mal erkekler.
Bunu kabul eden saf kadınlar da var.
Ondan yazıyorum.
Midesizlik baka bir şey değil.
Bunu normal görüp söyleyen adam da kendini hayvanlardan ayrı bir yere koymasın. İradesi aklı ve duyguları yok mu sade içgüdüleriyle hareket ediyor.
Düşüncesini geliştirememiş saf içgüdüden oluşan bir adamla sevgili olacağıma kedi alır yaşlanırım. En azından boynuzlanmam, içgüdüsü de mırlama gırlama olarak kalır sevimli sevimli yaşlanırım daha iyii.
İğrenç bir teklif iğreç bir insan müsvettesi

Benim farklı bi yaklaşımım var aslında.şöyleki ;aslında erkeklerin evlenmeden baZı şeyleri yaşaması ve doyması gerektiğini düşünenlerdenim.tabiki erkek arkadaşının bu şekilde söylemesi yanlış.demek istediği sadece ben bir erkeğim ve cinsellik yaşamak istiyorum ama bunu senle yapamam çünkü sen düzgün bi kızsın.sonuç olarak konu sahibi ne yapmalı ; bence ayrılmalı ama erkek arkadaşı başkaları ile cinsellik yaşayacağı için değil.kız arkadaşını bir obje gibi gördüğü için.nerede bıraksa orda kalır gözü ile gördüğü için.madem abaza sın, ilk ilişkini ciddi seçme.neyse derin mevzular.ama gençliğinde yaşamış görmüş erkek herzaman evliliğinde daha sadık olur(istisnalar elbet olur)
Yok artik özür dileyerek midem bulandi bu sözlerinizden . Namus kadına has anlaşılan sizin oralarda da:KK75:

Yok artik özür dileyerek midem bulandi bu sözlerinizden . Namus kadına has anlaşılan sizin oralarda da:KK75:
Valla isterseniz kusun.ama malesef toplumumuzda bu böyle.bu durumun böyle olması benim onayladığım anlamına gelmeZ.yazdıklarımı komple yanlış anlamışsınız.erkekler eger gençliğinde bişeyler yasamadıysa evlenince o bekar hayata özeniyorlar.ama biz kadınlar öyle değiliz.bunu demek istedim.ister hak verin ister vermeyin genel durum bu.he erkeklerin böyle olması onların Hakkı mı hayır ama yaradılış malesef erkekte bir nefis var

Back
X