Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım bende 89 la başladım aynen dediğin gibi biraz verip hep geri alıyordum şimdi 86 civarıyım burası iyi oldu şimdi daha kararlıyım benim de hedefim 25 Ocak 2015 de 80 i görmek inş sanada bol şanslar24 yasindayimm diyete her hafta basliyorum 85 kadar iniyorum sonra amann diyip tekrar kilo aliyorumm
ama artik cok bunaldimm yakismiyor giydigim hicbirseyy
Yarin tekrardan basliyorumm
hergün ne yedigimi buraya yazicam
hedefim simdilik 80
sonrada 70
tatlım bende 89 la başladım aynen dediğin gibi biraz verip hep geri alıyordum şimdi 86 civarıyım burası iyi oldu şimdi daha kararlıyım benim de hedefim 25 Ocak 2015 de 80 i görmek inş sanada bol şanslar
hadi bakalım kolay gelsin cankız ben 98le başladım şuaan 86 kiloyum
bence yapabilirsin ama sakın vazgeeçme canım
ben geçen sene yazın 13 kilo verdim ve 1 senede 13 kiloyu geri aldım aslında vermek çok önemli değil verdikten sonra dikkat etmek önemli
eğer akşam yemezsen daha sonra vucut gereken kaloriyi isteyecek tamamlamak içinEvett bugün baslamis oluyorumm
menümü yazayim
sabah türk kahvesi
öglen döner ve ayran disardaydim
aksam yok döner yedigim icin
2litre su
eğer akşam yemezsen daha sonra vucut gereken kaloriyi isteyecek tamamlamak için
akşam en azından salata ve çorba iç
24 yasindayimm diyete her hafta basliyorum 85 kadar iniyorum sonra amann diyip tekrar kilo aliyorumm
ama artik cok bunaldimm yakismiyor giydigim hicbirseyy
Yarin tekrardan basliyorumm
hergün ne yedigimi buraya yazicam
hedefim simdilik 80
sonrada 70
Eğer istersen senin diyet arkadasın olurum canim hem ikimizde vermiş oluruz zevkli bir sekilde kilo vermek istiyenler varsa whatsaptan bi gurup olustururuz herşeyi birbirimizle paylaşırız ne dersin![]()
olabilir canım sen tartıya çok takılmaBakalim cnm yaa sinirim bozuldu 91 ciktim bugun sabahh
olabilir canım sen tartıya çok takılma
öğün atlama canım benimde en çok yaptığım hata aç kalarak zayıflamaktı
öğünlerini hafif ama atlamadan yaparsan kolay gidiyor kilolar
birde kiraz sapı içiyorum ben günde iki defa birde yeşil çay içiyorum