91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Hadii prensim kalk..Sessizce fısıldıyorum kulağına Seni Seviyorum Güzel İnsan...Hadi sessizce kalk malum nöbetimiz var..
Şşşttt uyanmasın kimseler..Gel bir de öpeyim seni

Aklında ben..Aklımda sen

Mutsuzluklarımızın üzerine yazılan şeyleri oynuyoruz mylove bazen çok gün yüzüne çıkıyor, iyi biliyor ve anlıyorum.Sen de güzel düşün güzel olsun bazı şeyler...

Mutsuzluklarımızın üzerine yazılan şeyleri oynuyoruz mylove bazen çok gün yüzüne çıkıyor, iyi biliyor ve anlıyorum.Sen de güzel düşün güzel olsun bazı şeyler...

Düsünmeye çalışıyorumda canım olmuyor iste

Evet katılıyorum...

mylove..sorarım sana yapabileceğin birşey var mı yok ?? sadece dua edeceksin...dua dua dua....dua en güzeli en hayırlısı...
herşeyin sizin için çok güzel olması dileğiyle..

Evet katılıyorum...

mylove..sorarım sana yapabileceğin birşey var mı yok ?? sadece dua edeceksin...dua dua dua....dua en güzeli en hayırlısı...
herşeyin sizin için çok güzel olması dileğiyle..

Evet haklısın cnm namazımı kıldım tüm askerlerimiz icin dua ettim hep.
Rabbim onları korusun

Düsünmeye çalışıyorumda canım olmuyor iste

Canım orası olması gerekenmiş en hayırlısını dilemiyor muyuz hep?
Kötü getirme aklına...İnsan üzerine çeker buna inan bak. Kendini güzel düşünmeye zorla.
Bak benim de belli değil tüm duyguları karmaşık yaşadığım bir dönemdeyim, uykularımın kaçtığı...
Üzülme

Döndükleri gün sanal parti yapacağız bu topicte:13:

İnşallah yaparız cnm ya

Evet haklısın cnm namazımı kıldım tüm askerlerimiz icin dua ettim hep.
Rabbim onları korusun

Allah kabul etsin canım..Dua dan öte başka yapabileceğimiz yok:97:
Keşke olsa..Yapmaz mıyız..Ah neler yaparız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…