91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Benimki komutanın odasından internete bile girdi

Demek ki doğu zor , batı rahat ayrımı yapmayacakmışız dimi
Benim ki karargahta ve sürekli nöbette olduğu için..güvenlik muazzam..alt devreleri bekliyoruz...

Az bi zamanımız kaldı

ayyyyhhhh aşkım duydum fısıldadın ordan seni seviyorum minik dedin bana
miniğin ölsün sana

Demek ki doğu zor , batı rahat ayrımı yapmayacakmışız dimi
Benim ki karargahta ve sürekli nöbette olduğu için..güvenlik muazzam..alt devreleri bekliyoruz...

Az bi zamanımız kaldı

Yazılımcı olduğu için girebildi muhakkak. Rahatlıktan değil yani Telefon işi de biraz cesaret..
Doğu batı ayrımı yapmak ne derece doğru bilemem ama.. Bazı konularda şanslısınız buda bir gerçek.

...valla canım rahatlıktan kastım imkanları heryerin değişik olabiliyor...doğu da o imkanı yakalayabilmesi çok güzel..aman nazar değmesin de
genelleme olarak batı da olanlara fiyasko asker olarak bakanlar varya onlara hitabendi yazım..
senden alıntı yaptım diye sana çivi sokmadım canım

şanslı olduğumuz yönü nedir İzmir .. sefamı sürüyoruz hayır..bölgesel bi rahatlık var o kadar..motivasyon anlamında..

"Doğu batı ayrımı yapmak ne derece doğru bilemem ama.."
ben söyleyeyim tabi kide dogru birşey değil..senin ki oraları beklerken benim ve benim gibi olanlar batıyı bekliyor..değil mi arkadasım...

Tabi ki.. Hep söylüyorum zaten asker her yerde asker, yaren her yerde yaren diye..
Sadece sıkıntılarımız daha farklı.. Benim askerim çarşıya çıkmak istemiyor her yerde gerillalar.. Ne olacağı belli değil. Her çarşı ayrı bi işkence oldu bizim için. Sadece bu..
Fiyasko asker diye birşey yok. Hepsi bizim için görevinin başında, hepsi bu vatan için..
Görev kutsallığı değil, dediğim gibi sorunlar, sıkıntılar farklı..

Telefon işi cesaret kesinlikle cesaret..(!) bu biraz yere bakıyor..benim ilk duyanlar izmir oldugunu sokar sokar içeriye hemen telefon sokar demişti..laff
Her zaman önünü görmekten yanayım...dediğim gibi karargah :S biraz sıkı kontrol agırlıklı ve daha yeniler..izmir de diye rahat değil

onun o telaşede telefonla ugrasmasını asla istemem...mazallah yakalanır falan..gördüm acıkcası cesaret duygusuna kapılıp pat diye kaptıranları..

herşeyin zamanı var

gerektiği yerde ... gerektiği miktarda

aynen öyle, asker her yerde askerdir..vicdanen sıkılmalar hep aynı yönde..ama ben seni anlayabiliyorum telaşeni, bakış açını..ben dua ederken her zaman önce baska askerlere sonra kendi askerime ederim..oradakilere birşey olmasa bile..psikolojik olarak belki hassas olabiliyorlar..

fiyasko asker tabiki de yok olmamalı..nefret ediyorum dediğim gibi düşünen insanlardan...çok karşılastım...
öyle gamsızlar var ki...
boşver lazım değil...
gitsinler gelsinler...

ayrıca kutsallık olarak görmüyorum bile...insan gibi bakışmı görüyorlar..pehh
askeriyeye hizmet..işin içine girdikte anladık..hikaye....denebilecek çok şey var...

Malesef öyle.. Bütün hepsini açsak neler neler çıkar ortaya..
Bazı yerlerde resmen hayvan muamelesi görüyorlar.. En iyi şekilde bakmaları gerekirken.
Herşey değerini yitirdi ne yazık ki..

Son 1 saatin sevgilim :98:
......................şimdi evimizde olsaydık...sahurumuzu yapsaydık :97:

Malesef öyle.. Bütün hepsini açsak neler neler çıkar ortaya..
Bazı yerlerde resmen hayvan muamelesi görüyorlar.. En iyi şekilde bakmaları gerekirken.
Herşey değerini yitirdi ne yazık ki..

......................kesinlikle öyle...çok ama çok şeyler özünü kaybetti..hoş oldu mu ki
Öyle şeyler duydum ki gerek arkadaslarımdan gerek askerimin agzından ..özellikle acemi birlikte örneklerle karsılastık..şükür biz problem yaşamadık ama..
asker bekliyorum gurur duyuyorum lafı bana göre bile değil...napıyorlar eziliyorlar yeri geliyor agır laf yiyorlar ( genel olarak ) ve daha bir sürü şey...ciddi ciddi daha birsürü şey...duyduklarım karsısında şoke olmuştum oturup gurur mu duyayım...malesef hayır vatana hizmet pehh

askerlik...karnım tok öyle şeylere...
insani değerler yok olmuş...herşey komutanların insiyatifine kalmış..evet sadece bu önemli başlarında ki komutanın "insiyatifi"...

demiştim ya bla bla bla...........askerlik fiyasko bence bu zaman da...napayım dedem 2 sene yapmışsa oturup 15 aya şükredeyim öylemi ..buna mecbur bırakılıyorum be..hak adalet nerde

yani bu böyle uzar gider..
bu ülkede hiçbirşeyin hakkaniyetle yapıldıgını düşünmüyorum...asla asla asla !!!

benim bu konularda görüşlerim budur..dediğim dedik çaldıgım düdük misali..
benim gibi düşünen olur eyvallah....ha aksini düşünen olur ona da eyvallah
lafım ortaya begenenler alır..
kimseyi yargılamakta değil niyetim...

bazı görüşlerin değişmesini umdum bu zamana kadar...hala bazı şeyleri okudukca tüylerim diken diken oluyor...

Evet çok doğru.. Biz şuan komutanlardan yana çok sorun yaşamıyoruz da, üst devreler
Abimin askerliği çok ağır geçmişti.. Tövbe yarabbim ana avrat söven 'başları'. Sürünmekten yara içinde olan ayaklarına kapanıp ağladığımı hatırlıyorum.. Çok zor günlerdi çook..
Bazılarının gerçekten vatan için kalbi karşısında bazılarının da ego tatmin yarışları..
Eski değeler yok, yok, yok.
Ama her zaman gurur duyyorum asker yareni olmaktan..
bütün zorluğa rağmen 'vatan' uğruna ordalar ve seslerini çıkarmıyorlar..

bak mesela senin abin demeçlerime bir örnek...
mesela bizde sorun yasamıyoruz komutanlardan..üstlerde de bir sorun yasamıyoruz..dedim ya hersey insiyatif..demek ki sağlam karakterdeler..
dediğim gibi bazı şeyler hakkaniyete uymus olsaydı bende diyebilirdim asker yareniyim gurur duyuyorum diye...mecburlar orda olmaya mecbur..adı asker..kamuflaj sayesinde asker...görüyoruz vatana hizmet huraaaa diye gidiyorlar askere birde ne görelim bütün düşünceler değişmiş..demek ki yolunda gitmeyen şeyler var...

vatana hizmet vatan borcu
karnım tok...hiçbirşey yolunda değil...çok eksik şeyler var...15 ay peh

ezgi....

o kadar yazdım yazdım sayfam dondu bir anda haydaaaa kalk bir daha yaz

.................

aşkımmmmmmmmmm

seninle gurur duyuyorum...askerlikle zerre alakası yok...evet seninle gurur duyuyorum birtanem bu düzen içinde bazı şeylere yer verebilmemiz için benim için mutlulugumuz için kalktın gittin oralara....adına da vatan borcu deniyor..askerlik deniyor..o yoldan geçmen gerekiyor...bu uzun süreye mecbur bırakılıyoruz...herşeyin hakkı verilseydi..bu kadar uzun olmazdı bekleme sürecimiz...hakkımız yeniyor...

seninle her zaman övündüm,, her zaman gurur duydum...şansımsın sen beniim...aldırma sen askım ne yaparlarsa yapsınlar ..askerlik deyip geçiyoruz işte

mantıgın olmadıgı bi yerdeyiz.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…