91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

bugün buralara kimse uğramamış
bende gidiyorum :86:

iyiyim canim teşekkür ederim..Güzel gidiyor İzmir'i pek aratmıyor hem sevdiceğim hem de havalartelefonumun netini de aktif yaptım bugun.Arada bakarım sizlere.Herşey yolundadır umarım hepiniz icin..

Ohh ohh ne güzel değişiklik oldu senin için hemde...malum zor günler geçiriyoruz :97:
Heh o sayede görünürsün buralarda gözüm arıyor bak he nasıl biliyorsan öyle tatlım devam..saat 7 oldu ve çıkıyorum canım biliyorsun malum telefon
Ben şimdi çıkıyorum görüşürüz gene

Bu arada askerinin çarşısı var mı pazar günü ?

Ugrarım bakınırım tatlım İzmir'e dönene kadar bu şekilde..Çarşımız yarın bu hafta c.tesi oldu,ilk c.tesi çarşımız =)
bende çıkıyorum şimdi.oh telekomun size sundugu nimetleri degerlendirin bi güzel..Görusmek uzere.iyi geceleer.

Aşkımmm bana sürprizi acayip mutlu etti beni sevgilim benim :93:
Keyfim çok yerinde

Yarın da çarşı var daha ne olsun :115:

Sabah olmalı hemen

Hadi bakalım cumartesi oldu demek istediğin gibi
Güzel güzel değerlendirin inşallah

İyi geceler cancağzım

Arkadaşım Manisa'ya yemin törenine gitti bugün.. Acemilikleri yeni bitti.
O fotoğrafları görünce tekrar tekrar gururlandım

Ve bu arada kimse yok :44:

Çarşılarınız hayr olsun arkadaşlar :79:

Sabahın erken saatlerinden beri askerimle kameradan konuşuyoruz yemeğe gitti şimdi gelecek yine..Kızçelerime bir bakayım dedim...

Bu arada aşkım haftaya tel sokuyor içeri yoğun önlemlere karşın ayarlıyorum sen hiç merak etme dedi......Çok şaşırdım Umarım problem çıkmaz...
Sanırım askeriye fotoğrafçısı olduğumuz için biraz da şanslıyız :76: Seviyorum seni deli oğlan

Çok sevindim çooooookkkkk

Nasılsınız kızçeler ?

Son düzenleme:
Bizim çarşımız yok bu hafta..
Şuan aç, susuz halde Alilşanın Tezkere şarkısı ile kafayı yemek üzereyim

Umarım bizim haftaya da olur da artık telefonlu oluruz :124:

Bide askerlik düşerse değmeyin keyfime

Neyse canlar ben kaçıyorum öpüyorum sizi
Daha çarşı bitmedi tadını çıkarmaya devam

Hadi bakalım rastgele

haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Eveeetttt
Bir çarşının daha sonuna geldik sevgilim...
Saatlerce o güzel yüzünü görebildim..Doymadık ama olsun moral oldu...
Haftaya ise daha mükemmel olacak...Artık telefonumuz olacak...Msjlaşmak aman Allah'ım....Hayaldi gerçek olacak
Artık ankesörlüden değil kendi cebinden atacaksın msj
Seni çok seviyorum be aşkım..Çarşı iznini bile komple bana ayırıyorsun ya internet kafede oturup akşama kadar benimle konuşuyorsun ya ölürüm sana ben...
Ben zaten senin ilgin ve alakan olmadan yaşamam ki....

Romantik erkeğim benim
Şimdi birliğine geri dönüyorsun Allah'a emanet ol canım sevgilim
Haftayı iple çekiyorum :118:

Bende geldim
Az oyalanayım aşkım gitti birliğine

Nerdesiniz ya birimiz geliyor diğeri gidiyor

Merhaba ; Benim sevgilimde 91/2 asker.Acemiliğini Bilecik'te yaptı şimdi Van'da.Batıya düşsün diye dua etmeyin bence boşuna.Doğu daha rahat emin olun.Atarsa 381

Merhaba ; Benim sevgilimde 91/2 asker.Acemiliğini Bilecik'te yaptı şimdi Van'da.Batıya düşsün diye dua etmeyin bence boşuna.Doğu daha rahat emin olun.Atarsa 381

Merhaba
Ben her zaman sağlıklı huzurlu nerde olacaksa orda olsun diye dua ettim.Bilemem neresi rahat sıkıldım doğu batı ayrımından hayırlısı herşeyin arkadaşım
Şimdi usta birliğinde olduğu yerden gayet memnunuz problemimiz yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…