91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Konuştugun kişi mutlaka söyler ama birinin aradıgını
Ne gibi şeyler canım:44::44:
Anlatsana:26:

ya sinirim çok bozuk of :/

erkek arkadşim izmirde asker ibliyosunuz orda beni bazen arkadaşlarinin numarasindan arardi acemidelerdi henüz telefon tam kullanamioyorlardi işte o yüzden bunda yok ama arkadaşlari bazilari almişti işte ariyordu ben numaralari salak gibi kaydetmedm pişman oldm neyse bugn bi numara aradi işte veli die birymiş numaramda pek öyle kimsede yok baska biri olacagini sanmiyorum numarami ilk önce salaklik ettm aslinda direk ismiini verdim sundan dolayi numaram sende kaldi diye önce yok dedi inkar etti baska bi arkadaşmdan aldm fathi lisesnn orda diye ondan aldm gibi bişey dedi bu fath lisesi bnm evimin yakinlari oluyor ve eski okulm herneyse dedim orda numaram kimsede yok yalan söylüyosn sonra evet dedi dedigin kişiden aldm numaran telefonmda kaldi seni aramak için telefonumu istedi hattini takmişti bi kaç numara vardi ve seninki vardi aradim bende dedi işte nasil olyo dedim bu arada arayan taksiciymiş sonra nerelisin fln dedim malatya dedi ben dedim dedğim kişiyi nerde gördün izne malatyaya gelmiş dedi ama bana malataya gelmedigini bayramda geleceğini söylediarayan erkek arkadaşimi taniyo askerd eoldugunu fln biliyor yani bendedim hayir gelmedi dediki evet geldi fln normalde dagitim izinleri var işte ama bu onu kullanmayacagini bayramda kulanacagini söyledi gerçekten öyelydi ama facete knşmlarinda fln da öyleydi hatta annesinin yanina gittim ordada annesi bi yanlişlk olsa söylerdi geleceğni fln şimdi ben direk arayip onu suçlamak istemiyorum napicam sasirdm offff

ay ben herşeyi yanlış anlıyorum
canım bilemem ne diyeceksin ona söylemeyin ama kendisi hakkında bilgi almam gerek mi diyeceksin
hayırdır inşallah

bu arada kusura bakmayn biraz karişik anlattm ama ne yazdigimi ble bilmiyorum .. ben aradigimda telefona gelmemesini istiyorum önkü yanliş birşey yapiyor isem kötü olucak ona güvensizlk gibi sadece bilgi almak istiyorum yani bu çocuk doğru mu söyluo yalan mi

ay ben herşeyi yanlış anlıyorum
canım bilemem ne diyeceksin ona söylemeyin ama kendisi hakkında bilgi almam gerek mi diyeceksin
hayırdır inşallah

Yok yanliş anladigin birşey yokta :)

o zaman arayamicam demek olyuo bu ona kesin ahber gider ama kendi numarasini aradim normalde aramam kapali oldugunu bildigim için eğer burda olsaydi kapatmazdi diye düşünüyorum off ne bu ya ilk kez böyle bişey basima geldi napacagimi bile bilmyiorum sabah kendi numrasindan aradi telefon almişti bi arkadaşindan yani aama şimdi kapali umarm taksici denilen yalan söylyodur baska birşey vardir bunda

Canım sevgilin daha önceden güvenini kırıcak birşey yaptımı yalan falan söyledimi ? Neden elalemin lafına inanıyorsun ki

canım sen şimdi askerinin oralara geldiğini sana yalan söylediğini mi düşünüyorsun ?
çok karışık yazmışsın be tatlım...
ya da dagıtıma cıktı sana mı sölemedi ???

Bence erkek arkadasına bunların hepsini anlat bisi gizleme.
Birde ben olsam uyarırım birdaha beni aradığında numaramı sil telefonu sahibine öyle ver derim.
Bu seninle konuşan kişiyede inanma derim
Zaten ilk basta numaramı kimden aldın dedigin zamanda kıvırmış
Malatyaya gitme konusundada yalan konuşuyor belli ki:26:

Canım şimdi daha iyi anladım...ama dediğim gibi ararsan haber gider ona tahminim, tabi eger tele cıkan asker senin askerini tanıyorsa...
Vardır yalnıslık be canım dur bakalım çıkar kokusu sıkma sen canını şimdi...en son ne zaman konuştunuz..ne bileyim birşeyler sezdin mi ?

Canım sevgilin daha önceden güvenini kırıcak birşey yaptımı yalan falan söyledimi ? Neden elalemin lafına inanıyorsun ki

Yok işte yapmadi. taksiciye inanmiyorum ama malatyadaym diyor ve numarami alabilcegi baska kimse yok tamam telefonunda kalmiştir ama fath lisesi fln demesi ne biliym kafam karişti ya.

canım sen şimdi askerinin oralara geldiğini sana yalan söylediğini mi düşünüyorsun ?
çok karışık yazmışsın be tatlım...
ya da dagıtıma cıktı sana mı sölemedi ???

Evet ama bunu yapmiyacak biri zaten gelse hani istemese ben peşine mi yapişcam garip olan buu inanmak istemyiroum ama şeytan dürtyo ya öyleyse geldiyse diyorum çnkü çok garip ya bu taksici mlaatyada oldugun söylyor erkek ardaşmn bilmyiorum of bilmyorum

ya kusura bakmayn hzli hzli yazdm ne yazdigimi bilmyorum işte sinirden .

Canım mylovem dogru söylüyor bence de söyle hepsini sevgiline..Neler konusuldu falan
Saklı kalmasın birşey,, sonra dan huzursuzluk çıkmasın..Baştan söyle..

Canım sakin ol önce madem güveniyorsun sevgiline kötü şeyler getirme aklına,sende haklısın insanın içine kurt düşebilir.Belki seni tanıyan biridir yalan söylüyodur.

Yok canım zaten anlatacağim ama anlatmadan önce yinede birşeylerden emin olmak istedm bugn daha aramaz yarini beklicem arayacak zaten o zmn anlatacam herşeyi.
ya benim uyarmama gerk yok zaten siliyodu sanmyiorum birakacagini belki unutmuştr fln diyorum hani bir sürü numaradan aradi bni şimdiye kadar baskalarida arardi umarm unutmştur diyorum . mesela bi de geçenlerde annemden ben onu aradim söyledim annemin numarasi sil die siliyorum zaten birakmam demişti.
yani diyosunki erkek arakadşim gelmiş mi malatyaay?

Canım şimdi açıkcası..nasıl da böyle denk geliyor diye düşünmüyor değil insan hani söylediklerine bakılırsa..
Ne kadardır birliktesiniz ilişkinizde,,, yani o iyi tanıyorsan anlarsın bazı şeyleri kafan da

Karmaşık bir durum aslında...Sen ne yap biliyomusun askeriyeyi ara ismini soyismini söle telefona rica et...Gelirse normal konus askım nasılsın gibilerinden
Çaktırma birşey..Yoksa da bilgi verirler bu sayede ögrenirsin nerde oldugunu

Sana Malatyaya geldi diyen taksici bence yalan konuşuyor canım.
Birde şunu anlamadım bu Malatyaya gitme olayı ne zaman olmuş
Bugün mü yoksa daha önceden mi?

O zaman arayamam bir de suçu yoksa ona güvenmyiorum gibi çok kötü olur .
sabah konuştuk ben dedim bugn normalde burda olucaktn fln oda gelseydm 3 gün bize bi saat gibi olacak bayramda gelmem daha iyi iki hafta kalacam fln dedi tek garibime giden erken saatte aramasiydi baska garip bişey yoktu.
normalde hiç 10.30 gibi aramazdi bugn erken aradi şimdi birlklerinde 5-6 kişi var dediginie göre hani komutanlar sıkmıodur boştur diye aamiştr dedim üstelemedm o konuyu.

Benimde kafam karıstı daha önceden mi oldu bu olay...Şuan erkek arkadasın askeriyede mi ?

Canım bak eğer için aramakla rahat edicekse biraz önce dediğimi uygulayabilirsin !
İşte şüphe düşmesi kötü ama sıkım sıkım sıkılırsın böyle...Bi aramayı dene istersen..

Umarım herşey yolundadır

Canım sakin ol önce madem güveniyorsun sevgiline kötü şeyler getirme aklına,sende haklısın insanın içine kurt düşebilir.Belki seni tanıyan biridir yalan söylüyodur.

Evet ama işte insan kimseye güvenemiyor yinedegeliyor kötü şeyler aklima çnkü çok dip ayrinitlar war acaba dogru mu yanliş mi ne oldgunu da anlayamaiyorum o yüzden o kurt kemiriyo içimi .
Sanmyiroum bugüne kadar olmadi birşey bundan sonra sanmyiorum biri bana bunu yapacak.
Ya bi de sunu düşünüyorum mesela dünordan bir sürü asker çikti bu taksici denilen kişi de dün ordan çikti ve numarami bi şekilde kaydeeti ve orda olsa erkek arkadşaim duyacagindan aramadi bgn buraya gelince aradi gibisinden basta benm aklimdaki senaryo buydu ama böylemi iştw acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…