91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

merhaba kızlar nasılsınız? şafak topiğinde kimse yok bende alt devrelerimi ziyaret edeyim dedim

Merhaba canım ..Gel hoşgeldin...
Gördüğün gibi sohbet kıvamında
Bu topic azcık şşşş ilginç Arada coşuyoruz

hoşbulduk canım. nasılsın diğer topikte yoktun uzun zamandır dedim sevdiğiyle zaman geçiriyor tabi nasıl gitti mi askerin?

Askımla gezip tozmakla mesguldüm canım
İhmal ettim buraları giremedimm
Pazartesi ucuyor benimkii

Ankaralıyım ama doğduğun yer değil doyduğun yer konuşmuştuk ya
Kız Ankaranın efesi mi var Aydın olmasın o

Ayrıca benden başka düşünen yokmuş

Evet tatlım orası öyle de ..Hani sormuştum ya aslen nerelisin diye..Ondan şettiremedim bi anda
Var var biliyorum var Üniversite de dolu vardı

Evet canım öyle diğerleri çocuk düşünmüyor demek ki :76:
Kızım olursa Eylül koyacağım sözlendiğimiz ay..Aslında babası öyle istiyor :93: Eylül olsun diyor..Hatta babası eylül yasmin olsun diyor..Tamam dedim...
Bende oğlan çocuklarına bayılıyorum olursa rabbim verirse bana Ebrar koyacağım...

İnşallah

İnşallah o günleride göreceğiz

kızlar bu gece sohbetiniz çok güzeldi. erken uyandım bugün. uyumaya gidiym gece aşkım arıyabilir nöbet tutuyoruz beraber

Eee nöbetler sevgiliyle tutulunca bir başka güzel..Bizde öyleyiz...Başlayacağız nöbete az kaldı...
Sizede hayırlı nöbetler,,iyi geceler...

Annem odaya girdi, yasemin yakında bu çeyiz kutuların yüzünden odaya giremeyeceğiz diyor..Malum yer kalmadı evde
12 ay daha sabret dedim valide sultan

Annem odaya girdi, yasemin yakında bu çeyiz kutuların yüzünden odaya giremeyeceğiz diyor..Malum yer kalmadı evde
12 ay daha sabret dedim valide sultan

Oh oh çeyizler hazır desenee
Evlilik ne zaman canımm

hımm anladım canım insan hergününü her dakikasını beraber geçirmek istiyor ama mümkün olmuyor işte geçirdiğimiz günlerle yetinmekle kalıyoruz

Malesef öyle oluyor
Bunada sükür napalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…