91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

12 ay içinde onlar dahada çoğalmasın canım
bu arada askerin telefon sokabildimi canım içeri haftasonunu bekliyordun ya?

12 ay derken sabret ki sonra bosalacak oda anlamında dedim anneme...yoksa çoğalacagı kesin
Canım benim asker yarın çarşıya çıkıyor...Aksilik olmazsa evet..

Oh oh çeyizler hazır desenee
Evlilik ne zaman canım

Bekleme denen süreci şuan da yaşıyoruz ..Sonrası yok...
Nasıl diyeyim sana yine Allah bilir ama...En fazla 5 bilemedin 6 ay içerisinde evleniriz...Öyle düşünüyoruz...
Ama daha var kesin birşey diyemiyorum..Sağlık olsun da ...

Askerden bi hayırlısıyla gelsinde canım
Gerisi kolay olurr

12 ay derken sabret ki sonra bosalacak oda anlamında dedim anneme...yoksa çoğalacagı kesin
Canım benim asker yarın çarşıya çıkıyor...Aksilik olmazsa evet..

hım anladım canım hadi gözünaydın ozaman bizimkininde sarjı bitti birde yakalanma olayı atlatıyorduk ondan şimdi altlarımız gelene kadar kullanmıyoruz

hım anladım canım hadi gözünaydın ozaman bizimkininde sarjı bitti birde yakalanma olayı atlatıyorduk ondan şimdi altlarımız gelene kadar kullanmıyoruz

Benimkide telefon götürcek acaba iceri sokabilir mii:26::26::26:

Teşekkür ederim canım...Ben en çok şarj olayını dert ediordum ne güzeldir ki Fotografhanesinde doldurabilir
Aman canım dikkat etsin.

Merak etme , hersey kontrol altında diyor...Tamam dedim

Bencedeee
Yaseminden sonra kimi evlendiriyoruzzz

Ay durun heycanlandırmayın beni,,,:93:ama böyle giderse dediğim süre içerisinde evleniriz...evliliği olusturan temel şeylerden eksiğimiz yok...maddi manevi ondan öyle görünüyor...

Hiç belli olmaz...Bakalım topiğin ilk gelini kim olacak..
Oh mis mis...Bembeyaz

valla canım biraz zor olur heralde.. ktmde toplancaklr mı canım sizinkiler önce?

Simdi benimkinin pazartesi 6.30da ucagı var
Diyarbakıra gidicek ktmye
Ordanda Şırnak
İki telefon götürcekmiş benim akıllı birini bulurlarsa birini bulamazlar diyor
Bakalım ne yapacakk

Eksik yoksa tamamdır canımm
Verdik gitti seniiii

siz o yönden sanslısınız canım ne güzel

Henüz şanslımıyız değilmiyiz bilemiyorum...
Bi soksun da tlf içeriye...Korkuyorum ben ne kadar da olsa...
Allah'a emanet

O kolay iş diye söylüyor..Ama sanırım soksa da 30 agustosa kadar rahat kullanamayız ..Askerim çekimler dolayısıyla çok yogun ve hem göz önünde olacak bir süre...
30 ağustos sonrası güzel olur diye umuyorum...Bakacağız ,,,Göreceğiz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…