91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

440!

20 gün eksilttik sevgilim...Bana sorsan sanki birkaç ay geçmiş gibi hissediyorum, halbuki zaman ne hızlı geçiyordu sen gitmeden.
Olsun geçecek sesin bugün güzeldi neşen yerindeydi hep böyle duymak istediğim gibi..

Seni Çok Seviyorum!

Dün ve bugün gittim gördüm askerimi
Haftaya usta birlikleri belli olcak.. Hayırlısı bakalım
Şafak:441

kıslarr 20 gündür asker şafak panosu yapmaya çalışıyorum.
sonunda başardım

cuma günü usta birliklerimiz açıklanıyo hepimizin gönlünden geçen yer olması dileğimle

yemin törenine son 10 gün

tebrikler canım :) zaten 20 günlük asker olduk
24 haziran da dimi canım sizin törende
ayrıca bu cumamı acıklanıyor usta birlikler
işte buna sevindim

tebrikler canım :) zaten 20 günlük asker olduk
24 haziran da dimi canım sizin törende
ayrıca bu cumamı acıklanıyor usta birlikler
işte buna sevindim

evet canım dağıtıma gidiceği yer ve görevleri bu cuma belli oluyomuş
senin askerin acemi birliği neresi?

evet canım dağıtıma gidiceği yer ve görevleri bu cuma belli oluyomuş
senin askerin acemi birliği neresi?

canım benim asker ankara etümesgutta çok heyecanlıyım ya nere düşcek acaba herseyin hayırlısı ama şöyle istanbula düşse süper olur da kısmet
ya senin ki

canım benim asker ankara etümesgutta çok heyecanlıyım ya nere düşcek acaba herseyin hayırlısı ama şöyle istanbula düşse süper olur da kısmet
ya senin ki

benim asker iskenderunda denizci istanbul şansımız yok bizim ama bartın gölcük çanakkale olsun isterdik.
kütüğümüz ve ikametimiz istanbul göndermiyolarmış o yüzden istanbula

senin askerin kütüğü ikameti nerde cnm

benimkide aslen ıspartalı canım ankaraya cıktı acemilik bakalım usta nereye düşer
genelde kıbrıs dogu trakya ve istanbulmus zpt şoförü oldugu için bakalım nolur kısmet
seninkininde acemiliği kısa demek

istanbul şansın var en azından canım inşallh güzel bi yer çıkar istanbul ve trakya da rahat eder ama inşallah o bölgeler olur

bizimki de kısa acemiliği ama dağıtımda belli olucak yemin töreninde 7gün dağıtım izni alıp almıycağı çünkü bazı görevler kurs gerektiriomuş 15 gün daha kalabilir. inşallah kalmaz ben yıllık iznimi ona göre ayarladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…