91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Bende öyleyim.. Yıllarca alıştım her gece iyi gecelerini alıp yatarım, değilse rahat uyuyamam..
2 gündür almadım, uyuyamıyorum da..
Hep böyle zor mu olacak

Uğraşacak bişeyler bulsam iyi olacak sanırım..
İyi geceler yarenler, dualarımızı eksik etmeyelim askerlerimizden..

Bende öyleyim.. Yıllarca alıştım her gece iyi gecelerini alıp yatarım, değilse rahat uyuyamam..
2 gündür almadım, uyuyamıyorum da..
Hep böyle zor mu olacak

Bence he böyle zor olucak...
Neler hissettiğimi ifade edemiyorum bile günlük tutuyorum yazamıyorum dahi...İçim çok karanlık ben de aydınlık gözükmeye çalışıyorum bilmiyorum ya
Özlüyorum işte zor geliyor ne biçim şeyler diye isyan ediyorum ee onlar napsınlar ordaa? Enazından biz yerimizde yurdumuzdayız..Öf!

Kızlar okudum yazdıklarınızı. karamsar olmayın lütfen. 70 80 yıl yaşıyan bi insana sorsanız zaman nasıl geçti diye. ' göz açıp kapatıncaya kadar geçti, hiçbirşey anlamadım' diyecektir.şimdi bizler bekledigmiz o döneme çok uzak oldugumuzu hatta zamanın zorla geçtigini söylüyoruz. haklıyız kolay degilki :) ama hayatın sırrı bu ' zaman akıp gidiyor '

o yüzden şükredelim bi sevdigimiz var saglıklı ve askerde bizde onları bekliyoruz .
Allahın izniyle kavuşucaz:

Son düzenleme:
Zamanın aktığının farkındayım ki, daha önce de söylemiştim kimsenin durduramadığı zamanı bizler mi durdurucaz akıp geçecek diye ama akarken de zorluyor insanı zaten sorun da bu
Zorlanıyoruz.Önümüze biçilmiş bir zaman var, bu bitecek kavuşacaksınız denilen..Onlar orada çoğunlukla zordalar mesela 2 gündür arayamadı beni..Sadece uzaklık olsa daha dayanılır olurdu ama işte şartlar da zorlaştırıyor..Geçecek evet ama kendisini hissettirmeden değil, üzüntüyü zorlayarak, sabrı sınayarak, izler bırakarak ama geçecek bunu kimse değiştiremez..

zaman akarken zorluyor evet. inş rahat ederler usta birliginde. onların rahat oldugunu duyunca bizlerde biraz olsun rahatlarız

zaman akarken zorluyor evet. inş rahat ederler usta birliginde. onların rahat oldugunu duyunca bizlerde biraz olsun rahatlarız

Askerin arayabildi mi canım? Benimki sabah aradı ama sınavdaydım görmedim..
Manisa çok sıcaktır şimdi.. Allah yardımcıları olsun

Bak şimdi 2. gün ve beimkide aramadı

Noluyor bunlara

Oysaki ben sesini duyacağım diye saat 5 den sonra nerde olursam olayım rahat konuşabileyim diye eve dönüyorum

şafak 442. bugün serum takmışlar eşime. 2 günde yatak istirahati. iyiyim diyor ama içim hiç rahat değil.

Sen arasana canım
3 gün fazla uzun bir süre
:44:

Arayacak sabit bir numara yok ki :/ ulaşamıyorum
Aslında dün aradı ama açamadım sınavdaydım.. Bakalım yarın aramazsa bi şekilde ulaşmaya çalışıcam

şafak 442. bugün serum takmışlar eşime. 2 günde yatak istirahati. iyiyim diyor ama içim hiç rahat değil.
Geçmiş olsun.. Umarım ciddi birşey yoktur

Şafak: 442!:98:

Üzülme!
Yarına kadar dinecek, bu rüzgar da bitecek...
....
Hep mutluluk bekliyor olabilirsin, karanlıktan korku duyabilirsin
Gece olmasaydı gündüzü sevebilir miydin?

Teselli etmek bazen kendini seni beklemek aşkım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…