- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Benim de iyi geceler takıntım var her gece o mesajı görmeden uyuyamazdım hatta yazmadan uyumazdım..Şimdi ise gitmeeden önce biriktirdiğim mesajları var 2000 e yakın..Her gece yatagımda okuyorum ağlıyorum bazen gülüyorum öyle iştee...Çok zor ki bu işler!
Bende öyleyim.. Yıllarca alıştım her gece iyi gecelerini alıp yatarım, değilse rahat uyuyamam..
2 gündür almadım, uyuyamıyorum da..
Hep böyle zor mu olacak
Zamanın aktığının farkındayım ki, daha önce de söylemiştim kimsenin durduramadığı zamanı bizler mi durdurucaz akıp geçecek diye ama akarken de zorluyor insanı zaten sorun da bu
Zorlanıyoruz.Önümüze biçilmiş bir zaman var, bu bitecek kavuşacaksınız denilen..Onlar orada çoğunlukla zordalar mesela 2 gündür arayamadı beni..Sadece uzaklık olsa daha dayanılır olurdu ama işte şartlar da zorlaştırıyor..Geçecek evet ama kendisini hissettirmeden değil, üzüntüyü zorlayarak, sabrı sınayarak, izler bırakarak ama geçecek bunu kimse değiştiremez..
zaman akarken zorluyor evet. inş rahat ederler usta birliginde. onların rahat oldugunu duyunca bizlerde biraz olsun rahatlarız
Askerin arayabildi mi canım? Benimki sabah aradı ama sınavdaydım görmedim..
Manisa çok sıcaktır şimdi.. Allah yardımcıları olsun
Bak şimdi 2. gün ve beimkide aramadı
Noluyor bunlara
Oysaki ben sesini duyacağım diye saat 5 den sonra nerde olursam olayım rahat konuşabileyim diye eve dönüyorum
Şafak: 444
Dün de aramadı.. 3 gün oldu
şafak 442. bugün serum takmışlar eşime. 2 günde yatak istirahati. iyiyim diyor ama içim hiç rahat değil.
Sen arasana canım
3 gün fazla uzun bir süre :44:
Geçmiş olsun.. Umarım ciddi birşey yokturşafak 442. bugün serum takmışlar eşime. 2 günde yatak istirahati. iyiyim diyor ama içim hiç rahat değil.
ishalden canım çok halsiz geliyo sesi.
Çok geçmiş olsunnnn
Benim canımın da sesi nasıl kısık duyamadım bile telefonda boğazı fena olmuş...
öff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?