91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

iyice dinlenip de çık yola, askerin seni güzel ve dinç görsün

dimi ya öyle olmalıyım evet ama bu gece nasıl uyurum bilmiyorum çok heyecanlıyım
ayyyyyyyy inanamıyorum resmen görücem aaskımı törende izlicem geçiş yapcaklar görcem sonrasında ise birlikteyiz aman allahım bu 1 ay çok zor geçti

ben de hiç uyumadan gitmiştim, askerimi alıp geldik, gece yarısı oldu herkes uyuyo askerim bile uyudu ben hala uyuyamıyordum mutluluktan

yapalım valla yapalım
ah bi gelse o günler nasıl geliyorlar ya 300lere 200lere
ooff küsüyorum bazen günlere

Boşver şimdi sen yarını düşün :)
Heyecandan miğdenin kasılacağını, yemek bile yiyemeyeceğini :)
Yolun açık olsun canım şimdiden..

Boşver şimdi sen yarını düşün :)
Heyecandan miğdenin kasılacağını, yemek bile yiyemeyeceğini :)
Yolun açık olsun canım şimdiden..

öyle valla inan bugunden basladım ne yemek yeyibiliyorum ne baska bişi
heycanımın doruklarındayım anlatamam ya senin kinin tören ne zaman gidicek misin?
bu arada cnm ismini ögrenebilir miyim?

tesekkürler cnm

öyle valla inan bugunden basladım ne yemek yeyibiliyorum ne baska bişi
heycanımın doruklarındayım anlatamam ya senin kinin tören ne zaman gidicek misin?
bu arada cnm ismini ögrenebilir miyim?

tesekkürler cnm

Gidicem canım biz çok yakınız zaten. Sabahın kör saatinde orda olmam lazım :)
Ezgi ismim. Senin Zeynepti yanlış hatırlamıyorsam?

Gidicem canım biz çok yakınız zaten. Sabahın kör saatinde orda olmam lazım :)
Ezgi ismim. Senin Zeynepti yanlış hatırlamıyorsam?

avatarımda yazıyor canım yasemin ben zeynep stillex olan arkadastı :)
git git o gün onun yanında ol sende sizin ne zman uzun yapcak galiba acemiliği öylemi
sen nerede yasıosun askerin nerde
ne cok soru sordum :44::44:

tanıstıgımıza memnun oldumcanım

Son düzenleme:

Pardon canım çok karıştırıyorum Cuma günü bizimde. 28 gün törenden sonra çıkıyoruz.. Sonra Bitlis'e
İzmirde yaşıyorum askerim de Manisada :)
Bende çok memnunn oldumm

Pardon canım çok karıştırıyorum Cuma günü bizimde. 28 gün törenden sonra çıkıyoruz.. Sonra Bitlis'e
İzmirde yaşıyorum askerim de Manisada :)
Bende çok memnunn oldumm

haklısın canım bende cok karıstırıyorum yaa ayyy sizinde cuma ne güzell ya hemde cok yakın sana cok sanslısın tatlım
he evet senin bitlis tatvana düşmüştü

he ben askımı sizin memlekete yolluyorum he :))
hadi bakalım hepimiz için herseyin hayırlısı

merhaba kızlar..
yasemin yarın gidiyosun ne güzel bende heyecanlandım hayırlı yolculuklar şimdiden..

özge bugün askerinin yanına gittinmi morali nasıldı. bide genelini doguyamı vermişler :18:

merhaba kızlar..
yasemin yarın gidiyosun ne güzel bende heyecanlandım hayırlı yolculuklar şimdiden..

özge bugün askerinin yanına gittinmi morali nasıldı. bide genelini doguyamı vermişler :18:

Sağol mercem cok heyecanlıyım anlatamam karnıma agrılar girdi askımla konustum ilk defa sesi bu kadr gür ve mutlu geldi bekledğimiz an geldi ya inanamıyorum 1 ay bitti resmen

tesekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…