- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Sağol mercem cok heyecanlıyım anlatamam karnıma agrılar girdi askımla konustum ilk defa sesi bu kadr gür ve mutlu geldi bekledğimiz an geldi ya inanamıyorum 1 ay bitti resmen
tesekkür ederim canım benim
1 ayımız bitti. çok zor oldu ilk günler sonra yavas yavas alışmaya çalıştık.
Askere gitmeden önce hergün konuşurduk mutlaka. sesini duymadan uyuyamazdım. askerlik bir çok şeyi ögretti. beklentisiz sevmeyi ve Sabrı.
Asker yolu beklemek bambaşka bişi..telefonun başından ayrılmayışımız. ha aradı ha arıcak demelerimiz. bunları anlatırız döndüklerinde
onlarla herşey çok güzelmiş 1 dk bile çok degerliymiş...
merhaba kızlar..
yasemin yarın gidiyosun ne güzel bende heyecanlandımhayırlı yolculuklar şimdiden..
özge bugün askerinin yanına gittinmi morali nasıldı. bide genelini doguyamı vermişler :18:
kızlar gözünüz aydın. en azından görebileceksiniz.
keşke ben de görebilseydim
ama cuma yani yemin töreni günü ailesi gidicek ve ailesine benden bahsedecekmiş. fotoğraflarımı göstericekmiş
bu kızı istiycez döndüğümde diyecekmiş. çok heyecanlıyım
kızlar gözünüz aydın. en azından görebileceksiniz.
keşke ben de görebilseydim
ama cuma yani yemin töreni günü ailesi gidicek ve ailesine benden bahsedecekmiş. fotoğraflarımı göstericekmiş
bu kızı istiycez döndüğümde diyecekmiş. çok heyecanlıyım
inşallah sizde en yakın zaman da görüşürsünüz canım benim
hadi bakalım oh oh ne güzel görsünler gelinlerini
sorma ya bende ailesini ilk defa görcem orda biz normalde uzaktan uzagaydık tanıscam annesiyle cok heyecanlıyım ya o var bidee
en sevindiğim sey annesiyle tanısstıgım an mehmet yani askerim yanımızda olmıcakutanırım onun yanında
abisi ve annesi otogarda karsılıcak beni ordan töreneeee
Heyecanınızı sevsinler :) Ben 3 sene önce tanıştığım için bu heyecanı tadamıyorum.. Siz doya doya yaşayın.
Çok çok güzel geçer inşallah. Bambaşka bir gururdur eminim :) Abimin göremedim sevgilimin göreyim bari :)
ayy canım düşün ya 6 yıldır birlikteyiz annesiyle tanısmak bir türlü nasip olmadı annesi hep memleketteydi baska herkesi tanıyorum cok heyecanlıyım napcam ya karsımda görünce :)) aptallık yapmasam bari :)
inşallah canım güzel gecer inşallahhh
tabi tabi sevgiliinin töreni görmek daha lezzetli olur
Ben bile heyecanlandımOy zaman çabuk geçse..
çok ayrı bir heyecan. ben amcamın yemin törenine gitmiştim. uzun masalarda bayrağımız seriliydi. üzerine silahları koymuşlardı.
masalarım kenarında askerler yan durmuştu ve elleri bayrağın, silahın üzerindeydi. hep birlikte asker yeminini söylüyorlardı.
çok büyük bir gürültü, çok coşkulu bir sesti. insanın tüyleri diken diken oluyor ve çok da gurur duyuyor.
gidebilenler görebilenler çok şanslı kızlarsınız...
evet canım aynen yazdıkların gibi bende netten izledim yemin töreni videosu düşün izlerken bile tüylerim diken diken oldu
askımı orda görünce eminim aglıcam benn dayanamam ki tam yerinide söyledi bana kolay kolay secebilcem uzaktanyarimi
inanamıyorum babam bile izin verdi gitmeme artık baktı bu kız kudurdu önlerine gecemem kaç yıldır beraberler gitsin bari :)) demiştir
aşkın önünde baba bile duramıyomuş demekki
ama bu insiyatifli bir durum. günlük bir buluşma gezme tozma değil ki. zamanında onlar da asker olmuş anlasınlar artık
sevgililerimizin yeri ayrı ama bütün askerlerimizle gurur duyuyorumdualarımız onlarla
duramıyor valla babam diyo ki elim kolum baglı askınız karsısında :)))
yokk kıss babamm anlayıslıdır günlük bulusmada tozmada bişi demez tabi ilk zamanlar oovvv neler neler bozulurdu ama hiç kızmazdı
annem tanıstı mehmetle yani askımla babam da sonrdan hiç sesini cıkarmadı annem deliriyo damadım da damadım benden cok seviyor
ee damatlar cok sevilirmiş :)) bizim bi imza eksikk ooof bi gelse
negüzel kız. daha ben hiç kimsesiyle tanışmadım. ama benim suçum bu, çok utandım istemedim.
damatlar sevilir de umarım gelinler de sevilir. tek oğlu var, tek geliniyim
imzamız da olucak inşallah. az kaldı. az diyelim az olsun
negüzel kız. daha ben hiç kimsesiyle tanışmadım. ama benim suçum bu, çok utandım istemedim.
damatlar sevilir de umarım gelinler de sevilir. tek oğlu var, tek geliniyim
imzamız da olucak inşallah. az kaldı. az diyelim az olsun
tü tü tü maaşallah. Allah nazardan saklasın
sevicek tabi. oğlu seviyo bikere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?