91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Kübra 51ide attırıver tertom atarsaaaaaaa 50

Son kez 50 Uçuyoruuuum

NEVŞEHİR'E SELAM OLSUN

Son düzenleme:
Yaşasııııın artık bende askerim önümüzdeki ay geliyor diyebiliyoruuuuuuuuuuuuuum

1 TEMMUZ

Geçen yıl bu gün,bu zamanlarda Kütahya'da sevdiğimin yemin törenindeydim.
Ne heyecan ne duygu yoğunluğu anlatılması güç hisler içindeydim hele gördüğüm ilk an..
1 yıl geçmiş üzerinden.

Özgecim geçen sene bu zamanlar sen yemin törenindeyken bende yarimi memleketinize teslim etmiştim bugündü 1 Temmuzdu :)

İzmir maceramız öylece başlamıştı

Son düzenleme:
bende izmire asker edenlerdenim bu macera bitsin artıkk çok az kaldıı nereden nereye geldk yemın torenınde buraya yazdıgım yorumlar dün gibiydi

bende izmire asker edenlerdenim bu macera bitsin artıkk çok az kaldıı nereden nereye geldk yemın torenınde buraya yazdıgım yorumlar dün gibiydi

Az kaldı canım, bu sefer gerçekten çok az kaldı bitiyor :)

Özgecim geçen sene bu zamanlar sen yemin törenindeyken bende yarimi memleketinize teslim etmiştim bugündü 1 Temmuzdu :)

İzmir maceramız öylece başlamıştı

Ya öyle olmuş canım birimiz kavuşma heyecanı yaşarken öbürümüz askerliğe devam için yola çıkmış..
Zamanlar ortak olunca yaşanmışlıklar da öyle oluyor.
Şimdi maceranın sonunu iple çekiyoruz yine aynı duyguları yaşayacağız ama son kez.

Şafak 50.. İlk gittiğin gece 28 mayıs 2011 otobuse bınmeden once kı bana son sarılısın ılk defa aglayısın kalbının tıtredıgını hıssedebıldım bana sarıldıgında... Annen seni ilk kez bu kadar aglarken gördüğünü sölemişti bana. :) hiç kıyamadım orda geçirdğin bir gecen bile içime sinmedi hep evinde ol yerinde rahatında alışılmış dünyanda ol istedim. Sen nöbete gittin bana iyi geceler dedin sen nöbetteyken ben rahat uyamam ki ama sana söylemedim şehit haberleriyle uyandıgımda içimde hissettiğim korkuyu sana ömrüm boyunca tarif edemem ben. kalbimi çıkartıp koysam önüne ancak o zaman anlarsın senı nasıl bekledıgımı seni nasıl özlediğimi ve sevdiğimi.. Artık çok az kaldı sağ sağlım atlatabildik mi tamamdır bi daha hiç bırakmazsın sen beni bilirim ben. :) Biz aynı anda ölmeliyiz seninle sevgilim.. Başka türlüsü olmaz olamaz.. Ben sensiz yapamam seni bensiz bırakamam bu acıyı sana yaşatamam. hadi gel artık sarayım senı seveyim seni nefesim yetene kadar doya doya yasayalım aşkımızı.

Ertanıma..

ohh ohh ne güzel vallahi sizler plakalara geçmiş durumdasınız kıskandım hepinizide ben ise sizin torun oluyorum sanırsam (( şafak 416

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…