- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #11.601
Kızlar nişanlım vanda askerlik yapıyo usta bırlığıne dun gıttı bugun aradı konustuk diğer askerlerın anlatımına gore acayıp devrecılık varmıs ust devreler gecenın bı vaktı bunları uykudan uyandırıp yerlere kovayla su dokup paspas yaptırıyolarmıs bızımkı nerdeyse gelmıs 30 yasına boyle şeyler yasarsa kesın orada sorun cıkartır cok korkuyorum doğrumudur acaba bu soylenılenler ? Bu da yetmezmıs gıbı bugune kadar nerdeyse doğru durust teror olayı olmayan vanda dünden beri polis şehit oluyo ilçe baskanı kacırılıyo kalbım yerınden cıkıcak gıbıyım suanda. Daha 419 gun var ben hergunu bu şekilde yureğim ağzımda gecırırsem o gelene kadar psıkolojım bozulmus olup ilişkimize zarar verırım kesın napıcam bilmıyorum askeri doğudakı arkadaslar sızden yardım ıstıyorum iyi ve kotu yanlarını paylaşabilirmisiniz benımle ??
Kızlar nişanlım vanda askerlik yapıyo usta bırlığıne dun gıttı bugun aradı konustuk diğer askerlerın anlatımına gore acayıp devrecılık varmıs ust devreler gecenın bı vaktı bunları uykudan uyandırıp yerlere kovayla su dokup paspas yaptırıyolarmıs bızımkı nerdeyse gelmıs 30 yasına boyle şeyler yasarsa kesın orada sorun cıkartır cok korkuyorum doğrumudur acaba bu soylenılenler ? Bu da yetmezmıs gıbı bugune kadar nerdeyse doğru durust teror olayı olmayan vanda dünden beri polis şehit oluyo ilçe baskanı kacırılıyo kalbım yerınden cıkıcak gıbıyım suanda. Daha 419 gun var ben hergunu bu şekilde yureğim ağzımda gecırırsem o gelene kadar psıkolojım bozulmus olup ilişkimize zarar verırım kesın napıcam bilmıyorum askeri doğudakı arkadaslar sızden yardım ıstıyorum iyi ve kotu yanlarını paylaşabilirmisiniz benımle ??
Merhaba Duygu.
Evet malesef ki bazı yerlerde inanılmaz şekilde devrecilik var. Bizde üst devrelerimizden sorunlar yaşadık. Askerimin sivil kıyafetlerini çöpe atmışlardı hiç unutmuyorum. Benim askerimde çok sinirli bir yapıya sahiptir yani kesinlikle gelemez böyle şeylere ama sustu, susmak zorunda kaldı. Susmasaydı daha büyük sorunlar yaşardı Allah korusun belki askerliği bile uzayabilirdi. Bu döngü böyle vicdandan yoksun insanlar üst devrelerinden gördüklerini alt devrelerine uygularlar. Abimde gecenin 2sinde diş fırçasıyla tuvalet fayanslarını silmişti..
Askerde mantık yoktur, kesinlikle doğrudur. Ama bu süreç uzun sürmeyecek. Sadece bir dönem sıksın dişini. Kolay olmasını kimse beklemiyordu sanırım. Yapacak birşeyimiz yok..
Askerinin doğuda olmasına gelince de, biliyorsun bizde Manisa'dan doğuya gittik. Emin ol hayırlısı buydu, hep bunu istedik zaten. Elinden gelen 3 şey var. Birincisi dua etmek, ikincisi sabretmek son olarakta her koşulda askerinin yanında ol.. Bunun için önce senin güçlü olman gerekiyor.
Çok şey yazıp sildim ama bu kadar işte.. Hiçbir söz teselli edemez, bilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?