91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Kızlar nişanlım vanda askerlik yapıyo usta bırlığıne dun gıttı bugun aradı konustuk diğer askerlerın anlatımına gore acayıp devrecılık varmıs ust devreler gecenın bı vaktı bunları uykudan uyandırıp yerlere kovayla su dokup paspas yaptırıyolarmıs bızımkı nerdeyse gelmıs 30 yasına boyle şeyler yasarsa kesın orada sorun cıkartır cok korkuyorum doğrumudur acaba bu soylenılenler ? Bu da yetmezmıs gıbı bugune kadar nerdeyse doğru durust teror olayı olmayan vanda dünden beri polis şehit oluyo ilçe baskanı kacırılıyo kalbım yerınden cıkıcak gıbıyım suanda. Daha 419 gun var ben hergunu bu şekilde yureğim ağzımda gecırırsem o gelene kadar psıkolojım bozulmus olup ilişkimize zarar verırım kesın napıcam bilmıyorum askeri doğudakı arkadaslar sızden yardım ıstıyorum iyi ve kotu yanlarını paylaşabilirmisiniz benımle ??

Canım merhaba evet genellikle devrecilik oluyor malesef (bazı yerlerde)
Sabretmesi gerek herseyi orası öyle biryerki herseyi alttan almaya bakacak yoksa askerliği bile yanar yanlıs yaparsa.Gün gelcek oda kıdemli olcak.
Çok şükür biz devrecilik sorunu yasamadık ayrı yerde duruyor benim askerim.

Doguda diye sakın olumsuz şeyler düşünme tamam insan kalbi agzında atıyor anlıyorum seni ama hep yanında ol desteğini esirgeme, tartısmamaya bak uzatmamaya bak.

Benim askerim İzmirde doguda değil, burada bir arkadasımızın askeri Vanda belkide aynı yerdeler..Denk gelirseniz görüşürsünüz.

Mecbur dişinizi sıkacaksınız sen ii olacaksın askerin ii olacak.. Motivasyon çok önemli

Bitecek merak etme.

Allah kavuştursun.

Devrecilik bir çok yerde vardır arkadaşım evet,
bızde gitmeden duyduklarıma yok artık olur mu öyle şeyler dediklerimin gerçekten olduğunu duyduk gördük..
Böyle bir süreç varmış.Yaşının büyük olması dezavantaj değil ki avantaj ona kendisini kontrol etsin,benimde askerim 27 yaşında.Korkmasın gözün geçiyor bir şekilde.Allah korusun hepsini sağlıkları yerinde olsun da bu 460 gün bir çok şey görülüp tecrübe ediliyor bunu söyleyebilirim.

Merhaba Duygu.
Evet malesef ki bazı yerlerde inanılmaz şekilde devrecilik var. Bizde üst devrelerimizden sorunlar yaşadık. Askerimin sivil kıyafetlerini çöpe atmışlardı hiç unutmuyorum. Benim askerimde çok sinirli bir yapıya sahiptir yani kesinlikle gelemez böyle şeylere ama sustu, susmak zorunda kaldı. Susmasaydı daha büyük sorunlar yaşardı Allah korusun belki askerliği bile uzayabilirdi. Bu döngü böyle vicdandan yoksun insanlar üst devrelerinden gördüklerini alt devrelerine uygularlar. Abimde gecenin 2sinde diş fırçasıyla tuvalet fayanslarını silmişti..
Askerde mantık yoktur, kesinlikle doğrudur. Ama bu süreç uzun sürmeyecek. Sadece bir dönem sıksın dişini. Kolay olmasını kimse beklemiyordu sanırım. Yapacak birşeyimiz yok..

Askerinin doğuda olmasına gelince de, biliyorsun bizde Manisa'dan doğuya gittik. Emin ol hayırlısı buydu, hep bunu istedik zaten. Elinden gelen 3 şey var. Birincisi dua etmek, ikincisi sabretmek son olarakta her koşulda askerinin yanında ol.. Bunun için önce senin güçlü olman gerekiyor.
Çok şey yazıp sildim ama bu kadar işte.. Hiçbir söz teselli edemez, bilirim..

Son düzenleme:
Kızlar çok heyecanlı mıyım diyeyim karışığım mı diyeyim bilemiyorum
şafak azaldıkça garip hissediyorum 25 diyorum 20 diyorum inanamıyorum devamlı o günü düşünüyorum falan..
Bu da bir süreç herhalde kalbim boğazımda atmaya başladı :))

Kızlar çok heyecanlı mıyım diyeyim karışığım mı diyeyim bilemiyorum
şafak azaldıkça garip hissediyorum 25 diyorum 20 diyorum inanamıyorum devamlı o günü düşünüyorum falan..
Bu da bir süreç herhalde kalbim boğazımda atmaya başladı :))

Diş fırcasıyla tuvalet temızletmek mı şaka gibi resmen kesınlıkle mantık yok evet..Desteğin için çok tesekkurler İnşallah atlatıcaz bu akla mantığa uymayan günleri.. Bunları nişanlıma anlatıyım da bari o da iyice anlasın tek yapması gerekenin sabretmek olduğunu.Bugun kandil bol bol dua edıcem sonrada da dediğin gibi sabredicem Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Zeynep seni merak ediyorum umarım iyisinizdir.. Samsun da malesef sel oldu 9 kişi hayatını kaybetti görüntülere bakınca içim acıdı sen geldin aklıma.
Gelince bildir kuzum, siz zarar görmediniz inşallah..

Hadi sağlıkla gel.

bu güzel gecede hepimizin duaları kabul olsun askerlerimiz sağlıkla bitirip gelsinler artık, tüm sevdiklerini bekleyenlere sabır versin Allah...
beklerken bütün günlerimiz huzurla ve hızla akıp gitsin kötülüklerden uzak...
Hayırlı kandiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…