91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

hemde ne güzel. inanamıyorumm ki sanki rüya gibi.

Ah canım benim inan artık inan bende dün anneme diyorum bi ara çıkıcam dışarı nişanlık için gezicem fikirler edinicem modaevlerine falan ugrıcam.
Sonra dedim aman Allahım geldi bu zamanlar hayalini kurardık :)

Şükürler olsun rabbime :116:

Evleniyoruuuuuuuuuz

o boyuta ben de atlamak istiyorum yaaaaaa
ama yolum bir 7 ay kadar uzun

o boyuta ben de atlamak istiyorum yaaaaaa
ama yolum bir 7 ay kadar uzun

Ah canım benimde önümde 7 ler 8 ler varken nişanlıkları hatmetmiştim Özge şahit
Zaman daraldı elim ayagıma dolandı merak etme bi bakmışsın o boyuttasın

Son kez 40

40 gün sonraaaaaaaaaa

40lar ne kadar çabuk bitti süper süper

Son düzenleme:
Düğün mü kız nişan konuşmuyormuyduk biz

Oh oh daha iyi senide everelim hemen bende büyük ihtimal ekimde nişanlanıyorum

O zaman ekim ola hayrola

Düğün mü kız nişan konuşmuyormuyduk biz

Oh oh daha iyi senide everelim hemen bende büyük ihtimal ekimde nişanlanıyorum

O zaman ekim ola hayrola

Valla bende öyle düşünüyordum ve öyle planlıyordum
Lakin Yavuz ve ailesi daha erken olsun istediler, artık yeter dediler babamda istemeye gelsinler bakalım olabilir dedi..
Aslında iyi oldu, artık hasretlik çekmek istemiyorum çok sıkıldım

Ooo senin baba kıvamında benimki çok nazlı utanmasa aglayacak ya Verecek gibi değil
Valla olabiliyorsa evlen kuzum bizim çok işimiz var uzaklıkta daha yoracak ev alıcaz içini yaptırcaz tadilat falan yetişmez ama evi aldıgımız gibi bizde düğün tarihini alacagız öyle konustuk. Ocak ayı bile olsa evlencez artık yeter ayrı gayrı bezdim canımdan ya Mehmet diyo geldiğim gibi evi alıcam işler hızlansın
Daha ben Ispartaya gitcem ev alıcaz istediğimiz gibi ara ara dolan oof oof çok iş var neyse bi gelsinde askercik

Sorma babamın içi kan ağlıyor da görüyor nasıl yıprandığımı.. Bu askerlik canıma okudu. Hasretlik çok yordu gerçekten artık her istediğim an yanıbaşımda olsun istiyorum.
Bizim evde işte hazır olduğu için o konuda problem yok. Ekime kadar diğer detaylar hallolur diye düşünüyorum. Tabi daha kesin birşey yok ağustos sonu geldiklerinde belli olacak herşey.
Sizinde iş zor. Umarım tadilatsız bir ev bulursunuz da bunlarla uğraşmazsınız. Netten bak fikir edin dicem de bakıyorsundur eminim

Evet canım görüyorlar halimizi annemde çok uzatmadan evlenin artık diyor dedim ki zaten uzatmaya niyetimiz yok bizde evlenmek istiyoruz.
Bizimde işten sorunumuz yok işi kendi işi gelince devam edicek...
Yok canım tadilatsız bir ev bulsakta Mehmetin planları var tasarım bakımından keza benimde öyle istediğimiz gibi yaptırmak istiyoruz içini.
Her ne kadar ev yepyeni olsa bile işte insan almışken tamamen zevkine göre döşemek donatmak istiyor.
Oda en fazla 1 ay falan sürer tadilatı.

Sonrası bascaz nikahı
Ay Ezgi o kadar yoruldum ki gelsin diyorum başka birşey demiyorum ev telaşı bile çok zevkli sevdiceğinle karar vermek vs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…