- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #11.661
yaseminn bugün gelnlklere bir göz atmaya gidiyorummmm
Süpersin canım benim ne güzel heyecan bunlar
hemde ne güzel. inanamıyorumm ki sanki rüya gibi.
91/2 ler siz daha burdamısınız yaaa
hadi gidin artık yahu
yolumuz açılsın
91/4 selam olsun
hemde ne güzel. inanamıyorumm ki sanki rüya gibi.
Bize yol göründü, ufaktan ufaktan kaçıyoruz artık biz.. Çok kalıcı değiliz
Mercem ne güzel bir haber bu,topiğimizden bir arkadaşımız gelinlik araştırmasına başlamış bile,demek oluyor ki askerlik bitecek paylaşımlar devam,gelinlik çeyiz derken boyut atlayacağız.
Çok sevindim gerçekten.
o boyuta ben de atlamak istiyorum yaaaaaa
ama yolum bir 7 ay kadar uzun
Düğün mü kız nişan konuşmuyormuyduk biz
Oh oh daha iyi senide everelim hemen bende büyük ihtimal ekimde nişanlanıyorum
O zaman ekim ola hayrola
Valla bende öyle düşünüyordum ve öyle planlıyordum
Lakin Yavuz ve ailesi daha erken olsun istediler, artık yeter dedilerbabamda istemeye gelsinler bakalım olabilir dedi..
Aslında iyi oldu, artık hasretlik çekmek istemiyorum çok sıkıldım
Ooo senin baba kıvamında benimki çok nazlı utanmasa aglayacak yaVerecek gibi değil
Valla olabiliyorsa evlen kuzum bizim çok işimiz var uzaklıkta daha yoracak ev alıcaz içini yaptırcaz tadilat falan yetişmez ama evi aldıgımız gibi bizde düğün tarihini alacagız öyle konustuk. Ocak ayı bile olsa evlencez artık yeter ayrı gayrı bezdim canımdan yaMehmet diyo geldiğim gibi evi alıcam işler hızlansın
Daha ben Ispartaya gitcem ev alıcaz istediğimiz gibi ara ara dolan oof oof çok iş var neyse bi gelsinde askercik
Sorma babamın içi kan ağlıyor da görüyor nasıl yıprandığımı.. Bu askerlik canıma okudu. Hasretlik çok yordu gerçekten artık her istediğim an yanıbaşımda olsun istiyorum.
Bizim evde işte hazır olduğu için o konuda problem yok. Ekime kadar diğer detaylar hallolur diye düşünüyorum. Tabi daha kesin birşey yok ağustos sonu geldiklerinde belli olacak herşey.
Sizinde iş zor. Umarım tadilatsız bir ev bulursunuz da bunlarla uğraşmazsınız. Netten bak fikir edin dicem de bakıyorsundur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?