91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

38 KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM

_Cumhuriyet Meydanı_

Bitti bitti canım ben bile inanamıyorum şafagıma buralara gelmek hayaldi. Hep söylüyorum bunu ama
Bugün attırasım gelmedi ama dur attırayım senimi kırcam

Attır canım benim keyfini çıkart bir daha kimin plakasını sayacağız ömürde?He oğlumuz olursa o zaman ikinci bir şafak sayılır anca.

Attır canım benim keyfini çıkart bir daha kimin plakasını sayacağız ömürde?He oğlumuz olursa o zaman ikinci bir şafak sayılır anca.

O günlerde gelecek inşallah canım benim :)

Ben şimdilik çıkıyorum yarın misafirimiz var bir kaç hazırlık yapacagız aksamdan

Ay o korkuyu ben de yaşadım bir kez çok üzülmüştüm neyse ki buldum, umarım sen de bulursun Ezgicim düşürdün mü koyduğun yeri mi unuttun nasıl oldu?

Hamur yoğururken çıkardım masa üstüne koymuşum sonra unuttum orda. Ertesi gün yoktu. heryere baktık neredeyse.. Kaç yıldır parmağımdam çıkarmamıştım, çok üzüldüm

Hamur yoğururken çıkardım masa üstüne koymuşum sonra unuttum orda. Ertesi gün yoktu. heryere baktık neredeyse.. Kaç yıldır parmağımdam çıkarmamıştım, çok üzüldüm

Evde kaybolduysa bir şekilde çıkar canım,hiç alakasız bir yerden de çıkabilir mutfakta bırakırsın salonda bulursun oluyor öyle..
Dolaşırken gözün arasın.Çöpe falan gitmiş olabilir mi baktın mı belki masa üzeri silinirken falan?Tabi bu gün mü oldu olay bilmiyorum da..
İnşallah bulursun ki dışarıya çıkmadıysa bulunur evde kaybolan eşyalar.

İnşallah evde bulunur. Benimde tek korkum çöpe gitmesi.. Hamurla kaplanmıştı belki masayı silerken hamur parçası sanıp attım, inan hiç hatırlamıyorum. 3 gün geçti üzerinden, attıysam yapcak bişey yok artık.. Umuyorum kaybolmuştur. Pazar günü taşınıyoruz zaten orda çıkar diye düşünüyorum

Umarım çıkar canım taşınırken,çıkmazsa da üzme kendini sevdiğinle yine alırsınız.

Ezgi canım ya valla üzüldüm anlıyorum seni ne kadar değerli oldugunu , benimde basıma geldi bi kere cıkarmıstım sonra zor buldum nasıl ağlamıştım o günden beri hiç çıkarmam sadece hamut yogururken.
İnşallah bulursun tasınırken falan bulamazsanda saglık olsun Özgenin dediği gibi yeniden alırsınız
Sevdiceğinde geliyor

Teşekkür ederim kızlar, bende çok ağladım ama yapacak birşey yok. 2 ay sonra yenisini alacağız ama manevi değer ışte

37 KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM

Çıldıracağım hasretinden gel artık gel canımın içi, çok seviyorum seni çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…