- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #11.701
Bitti bitti canım ben bile inanamıyorum şafagıma buralara gelmek hayaldi. Hep söylüyorum bunu ama
Bugün attırasım gelmedi ama dur attırayım senimi kırcam
Attır canım benim keyfini çıkart bir daha kimin plakasını sayacağız ömürde?He oğlumuz olursa o zaman ikinci bir şafak sayılır anca.
O günlerde gelecek inşallah canım benim :)
Ben şimdilik çıkıyorum yarın misafirimiz var bir kaç hazırlık yapacagız aksamdan
Ay o korkuyu ben de yaşadım bir kez çok üzülmüştüm neyse ki buldum, umarım sen de bulursun Ezgicim düşürdün mü koyduğun yeri mi unuttun nasıl oldu?
Hamur yoğururken çıkardım masa üstüne koymuşum sonra unuttum orda. Ertesi gün yoktu. heryere baktık neredeyse.. Kaç yıldır parmağımdam çıkarmamıştım, çok üzüldüm
Evde kaybolduysa bir şekilde çıkar canım,hiç alakasız bir yerden de çıkabilir mutfakta bırakırsın salonda bulursun oluyor öyle..
Dolaşırken gözün arasın.Çöpe falan gitmiş olabilir mi baktın mı belki masa üzeri silinirken falan?Tabi bu gün mü oldu olay bilmiyorum da..
İnşallah bulursun ki dışarıya çıkmadıysa bulunur evde kaybolan eşyalar.
İnşallah evde bulunur. Benimde tek korkum çöpe gitmesi.. Hamurla kaplanmıştı belki masayı silerken hamur parçası sanıp attım, inan hiç hatırlamıyorum. 3 gün geçti üzerinden, attıysam yapcak bişey yok artık.. Umuyorum kaybolmuştur. Pazar günü taşınıyoruz zaten orda çıkar diye düşünüyorum
Atarsa İzmirrrrrrrrrrr.... Özgemin memleketiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?