- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.361
Canım kıyamam sana.
Ne denir bilmiyorum şuan allah yardımcıları olsun,onlar bizim mehmetçiklerimiz dualarımız onlarla.
Şafağımız azaldı,az kaldı kavuşmanıza hayırlısıyla.
İçini ferah tut,gelişmelerden bizi haberdar et olur mu?
Allah hepsinin yardımcısı olsun..
Dün sabah saatlerinde patlamayı duymuşlar sonrada silahlı kısa süreli çatışmayı sadece uzaktan seslere şahit olmuşlar. Kim bilir nasol korkmuşlardır. Foça gibi bi yerde küçücük bir yer ve 4 bir yanında askeriye var havacılar denizciler terminal birliği nasıl cesaret edip girmişler oralara kadar. Askeri aracı kullanan uzman çavuş şehit olmş. Benim erkek arkadaşımın askeriyesinin hemen yanı çarşıya çıkarken o patlamanın oldugu yoldan geçiyor onlarda.
Çok şükür birşey olmamış. Ama dünden beri eğitim görüyorlar. Bir daha gelmeye cesaret ederlerse ne yapıcaklar diye. 10 gün kaldı gelmesine şu olanlara bak yaa .
Canım kıyamam sana.
Ne denir bilmiyorum şuan allah yardımcıları olsun,onlar bizim mehmetçiklerimiz dualarımız onlarla.
Şafağımız azaldı,az kaldı kavuşmanıza hayırlısıyla.
İçini ferah tut,gelişmelerden bizi haberdar et olur mu?
Allah hepsinin yardımcısı olsun..
Dün sabah saatlerinde patlamayı duymuşlar sonrada silahlı kısa süreli çatışmayı sadece uzaktan seslere şahit olmuşlar. Kim bilir nasol korkmuşlardır. Foça gibi bi yerde küçücük bir yer ve 4 bir yanında askeriye var havacılar denizciler terminal birliği nasıl cesaret edip girmişler oralara kadar. Askeri aracı kullanan uzman çavuş şehit olmş. Benim erkek arkadaşımın askeriyesinin hemen yanı çarşıya çıkarken o patlamanın oldugu yoldan geçiyor onlarda.
Çok şükür birşey olmamış. Ama dünden beri eğitim görüyorlar. Bir daha gelmeye cesaret ederlerse ne yapıcaklar diye. 10 gün kaldı gelmesine şu olanlara bak yaa .
Talihsiz bi durum. Tekrarı olacağını sanmıyorum çünkü göz dağıydı bu, biz her yere yetişiriz mesajıydı.
İzmirde 2-3 yılda bir kendini gösteriyor malesef böyle.. En son 2 yıl önce Buca ilçesinde böyle bir olay olmuştu.
Foçadaki o yol sivillere kapalıymış, 2-3 ay önce yeni gelen vali tarafından açılmış.
Kokrulacak birşey olsa önlem alırlardı, ben İzmirli olduğum için çoğu arkadaşım Foça da tatil yapar. Ortalık sakinmiş yol açılmış
Zaten dün bir gazeteci yazı yazmış helikopterlerle operasyon olduğunu söylüyorlar ama bir tane asker bile yok olay yerinde diye..
İçini ferah tut, az kaldı zaten..
Talihsiz bi durum. Tekrarı olacağını sanmıyorum çünkü göz dağıydı bu, biz her yere yetişiriz mesajıydı.
İzmirde 2-3 yılda bir kendini gösteriyor malesef böyle.. En son 2 yıl önce Buca ilçesinde böyle bir olay olmuştu.
Foçadaki o yol sivillere kapalıymış, 2-3 ay önce yeni gelen vali tarafından açılmış.
Kokrulacak birşey olsa önlem alırlardı, ben İzmirli olduğum için çoğu arkadaşım Foça da tatil yapar. Ortalık sakinmiş yol açılmış
Zaten dün bir gazeteci yazı yazmış helikopterlerle operasyon olduğunu söylüyorlar ama bir tane asker bile yok olay yerinde diye..
İçini ferah tut, az kaldı zaten..
Evet o yol normal olarak kapalıydı. Ben evciye çıkartmak için gittiğimde taksici anlatmıştı. Taksiyle yoldan yukarıya nizamiyeye çıkıyoduk oraya geliyodu erkek arkadaşm taksiye biniyodu gidiyoduk. Foça çok sakin temiz ve güzel bir yer izmir gibi bir memlekette olucak iş değil doğrusu. Şimdi şemdinlide olan çatışmalar izmirdeki kadar dikkate alınmıyor deniliyor fakat şemdinlide yoldan geçen 5 vatandaştn biri pkk yandaşı. Bunuda unutmasınlar.
Evet o yol normal olarak kapalıydı. Ben evciye çıkartmak için gittiğimde taksici anlatmıştı. Taksiyle yoldan yukarıya nizamiyeye çıkıyoduk oraya geliyodu erkek arkadaşm taksiye biniyodu gidiyoduk. Foça çok sakin temiz ve güzel bir yer izmir gibi bir memlekette olucak iş değil doğrusu. Şimdi şemdinlide olan çatışmalar izmirdeki kadar dikkate alınmıyor deniliyor fakat şemdinlide yoldan geçen 5 vatandaştn biri pkk yandaşı. Bunuda unutmasınlar.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlısıyla geçicek biticek bu askerlik.
Merhaba kızlar, bu ne sıcaktır yaaa
Alışverişe gittim gitmez olaydım kaçtım hemen eve
Yarim kargo gönderdi bugün, künyesi asker şapkası beresi fln var. Kokusunun olduğu her noktaya yarım saat takılı kalıyorum..
8 aydır kokusu yok.. Nasıl korkunç birşey bu
Neyseki haftaya evinde, iki hafta sonra da yanımda..
Felaket sıcak birazcık esiyor olsa kendimi camlara atıyorum uyku muykuda kalmadı.
Ay kıyamam canım sana ya az kaldı bitiyor kavuşuyoruz artık askerlerimize.
Ah o koku zaten
Bitsin Ezgim bitsin çok sıkıldık yeter artık ya bana diyor ki önümüzde ki hafta hiç şafak falan saymayalım boğuluyorum iyice
Ah kıyamam canım benim ya ağlatıcaksın beni şimdi benimkinin şapkasıda böyle yazmış birşeyler valla ağlıcam çok duygulandım
Ne zor günler geçirdik arkadaşım ya biz burda orda onlarda
slmmmsevdiğimle 2 dolu dolu gün geçirmekten vakit bulamadım hiç ne badirelerle gittim ona kavuştum Allahım bizi ayırmasın birdaha güzel gözlüm benim işten çıktığımda senin beklediğini bilmek bile yeterli mutlu olmama
Bende sıkıldım son günler geçmiyormuş gerçekten..
Ağlama kuzumsevindim bende kıyamam.. Ömür boyu saklayabilirim inşallah
Ne güzel canım şükürler olsun artık askerlik yok hayatınızda..
Ee düğün nişan ne zaman
Gerçekten geçmiyormuş kuzum gerçekten..Evet canım bende saklayacağım inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?