91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Son düzenleme:

Bende uçuk çıktığı görülmemiş buda neyin nesi
Dudağım kocaman oldu ve çok acıyor

Selam topiğim

Kimsecikler uğramıyor sana artık
Terhis vakti yaklaşıyor naparsın
Bu gece son 10 diyeceğim acayip heyecanlıyım
Sabahın köründe bunun planını yapıyorum ne yapayım bende geri sayıma başlayacağım artık ayyyy çok zevkli

Merhaba kızlar, bu ne sıcaktır yaaa
Alışverişe gittim gitmez olaydım kaçtım hemen eve
Yarim kargo gönderdi bugün, künyesi asker şapkası beresi fln var. Kokusunun olduğu her noktaya yarım saat takılı kalıyorum..
8 aydır kokusu yok.. Nasıl korkunç birşey bu
Neyseki haftaya evinde, iki hafta sonra da yanımda..

Felaket sıcak birazcık esiyor olsa kendimi camlara atıyorum uyku muykuda kalmadı.
Ay kıyamam canım sana ya az kaldı bitiyor kavuşuyoruz artık askerlerimize.
Ah o koku zaten

Bitsin Ezgim bitsin çok sıkıldık yeter artık ya bana diyor ki önümüzde ki hafta hiç şafak falan saymayalım boğuluyorum iyice

Ah kıyamam canım benim ya ağlatıcaksın beni şimdi benimkinin şapkasıda böyle yazmış birşeyler valla ağlıcam çok duygulandım
Ne zor günler geçirdik arkadaşım ya biz burda orda onlarda

Son düzenleme:
Kıyamam ya diyor ki oh beee artık bot giymek yok kamuflaj yok 1 sene 3 ay boyunca kıyafetleri onlardı ne garip ya
Nefes alıcaklar resmen

slmmm sevdiğimle 2 dolu dolu gün geçirmekten vakit bulamadım hiç ne badirelerle gittim ona kavuştum Allahım bizi ayırmasın birdaha güzel gözlüm benim işten çıktığımda senin beklediğini bilmek bile yeterli mutlu olmama

Bende sıkıldım son günler geçmiyormuş gerçekten..

Ağlama kuzum sevindim bende kıyamam.. Ömür boyu saklayabilirim inşallah

Ne güzel canım şükürler olsun artık askerlik yok hayatınızda..
Ee düğün nişan ne zaman

Bende sıkıldım son günler geçmiyormuş gerçekten..

Ağlama kuzum sevindim bende kıyamam.. Ömür boyu saklayabilirim inşallah

Gerçekten geçmiyormuş kuzum gerçekten..Evet canım bende saklayacağım inşallah ...

Bu gece 10 diyeceğim ya yuppppiiiiiiii
Allahım sana binlerce şükürler olsun 450 günü geride bırakıyoruz..

Ve sevgilim sana binlerce teşekkürler 450 gün her gün ama her gün mutlaka aradın sesini duyurdun bana kimi zaman 5 dk kimi zaman 10 dk kimi zaman saatlerce,, acemilikte onca sıkıntı çekmene rağmen..Ustalık ise şansımızdı bizim Telefon sıkıntımız olmadı geceleri sabahladımız onca günümüz oldu şükür bu zor günleri geride bırakıyoruz ..
Beni taaaa oralardan mutlu ettiğin için sana çok teşekkür ederim benim güzel bal adamım :98:Kocaman yürekli adamım :98:

Seni Seviyorum Delicesine

Ne güzel canım şükürler olsun artık askerlik yok hayatınızda..
Ee düğün nişan ne zaman

Gerçekten geçmiyormuş kuzum gerçekten..Evet canım bende saklayacağım inşallah ...

darısı başınıza canım düğün nişan malesef henüz belirsiz oturtmamız gereken şeyler var yani şöyle söyliyim bikaç ay sonra da olabilir 1-1,5 yıl sonra da zaman göstericek artık

İyi geceler kızlar ben geldim.. bi acayip oldum duygulandım buraya gelince..
Bizim askerlik bitti. sanki hiç askerlik yaşanmamış gibi oluyor acayip bişi oluyo ama askerlk olmadan hayat süperr..
Bitiyor kızlar gerçekten geçiyor günler.. askerlk bittkten sonra daha iyi farkına varacaksınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…