- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.341
Eki Görüntüle 484199 ;
Benden de güzeeeel bit depüükk
Mercem doğan güneşin hayırlı olsun canım, gözün aydın..
Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah, gelir gelmez evlilik telaşına girersiniz sanırım.. Evlilik şafağınıda fark etmeden yiyip bitirirsin..
460 gün sabrettiğin içinde tebrikler
Yarın herşey bambaşka olacak, rakamlar sıkmayacak canını
Bu çok güzel birşey..
Şu 460 günü unutun hemencik, bitti gitti..
Merhaba arkadaşlar
Sizleri çok özledim uzunzamandir gorusemedik
Kendi evimde olmadigim için nete giremedim.hala evimde değilim buldugun ilk l6nternetten size selam vermek istedim
Safaklar artık son demlerinde bizim çıkış tarihinizi 18 bitiyor artik
Ozgenin safagi bitti son gecesinde olmak isterdim.
Merhaba arkadaşlar
Kendi evimde olmadigim için nete giremedim.hala evimde değilim buldugun ilk l6nternetten size selam vermek istedim
Ne acıymış haber almaan beklemek ne kötü bi duyguymş canının parçasının çatışma yerinde oldugunu bilmek ...
Merhaba arkadaşlar
Selam Kızlar İyi Geceler..:2:
Misafirlerim vardı bakamadım bugün,sizlere bugün başıma gelen bir şeyi söyleyip göstermek istedim yatmadan geldim o yüzden.
Bu sitede gospodina diye tatlı bir arkadaşımız var düğün hazırlıkları çok eğlenceli ve keyifli buradan takip ediyordum face de Amerika'dan getirdiği evlilik hazırlığıyla ilgili ürünlerin satışını yaptığı bir sayfa açmıştı ve bir çekiliş düzenledi,şanstır ki çekilişin talihlisi ben oldum hiç de ummuyordum.
Çekilişte hediye ettiği ürün kına gecesi kostümüne uyabilecek Muhteşem Yüzyıl takılarından.
Benimde henüz bu yolda hiç merasimim olmasına rağmen kınada takacağım aksesuarım oldu benim için hoş bir anı oldu,KK'nın anısı diye düşündüm.Fotoğrafını da paylaşayım.
Fotoğrafta başlığının ismi de var,face kullanıyorsanız bakabilirsiniz çok orjinal ürünleri var gerçekten.
Selam Kızlar İyi Geceler..:2:
Misafirlerim vardı bakamadım bugün,sizlere bugün başıma gelen bir şeyi söyleyip göstermek istedim yatmadan geldim o yüzden.
Bu sitede gospodina diye tatlı bir arkadaşımız var düğün hazırlıkları çok eğlenceli ve keyifli buradan takip ediyordum face de Amerika'dan getirdiği evlilik hazırlığıyla ilgili ürünlerin satışını yaptığı bir sayfa açmıştı ve bir çekiliş düzenledi,şanstır ki çekilişin talihlisi ben oldum hiç de ummuyordum.
Çekilişte hediye ettiği ürün kına gecesi kostümüne uyabilecek Muhteşem Yüzyıl takılarından.
Benimde henüz bu yolda hiç merasimim olmasına rağmen kınada takacağım aksesuarım oldu benim için hoş bir anı oldu,KK'nın anısı diye düşündüm.Fotoğrafını da paylaşayım.
Fotoğrafta başlığının ismi de var,face kullanıyorsanız bakabilirsiniz çok orjinal ürünleri var gerçekten.
Özge şansın açıkmış canım ne kadar güzel
Takıyı da çok beğendim tam kınalık, güle güle kullanırsın artık..
Çok hoş bişey olmuş beni hiç bulmaz böyle şeyler
Kim bilir kaç kişinin arasından sana vurdu, kısmet işte senin olacağı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?