91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Şimdi gördü yorumun hasını
Millet hoş karşılamadı hoş karşılanacak birşey değil zaten

Konuya öyle giricem haha:)))
Ben yatiyorum yasemin iyi geceler sana. Başım agrımasa kalıp şu şairane ruhlu intihara meyilli kadınla makara yapardım ama neyse:)))))

Konuya öyle giricem haha:)))
Ben yatiyorum yasemin iyi geceler sana. Başım agrımasa kalıp şu şairane ruhlu intihara meyilli kadınla makara yapardım ama neyse:)))))

Koptum ya bende çıkcam birazdan son turlarımı atayım
Şairene ruh ..

satır satır yazarım
aklını alırım
senle makara yapardım ama
uykum var yatarım

Öldüm gülmekten ya çatlak seni
Hadi ii geceler canım görüşürüz yine

Kızlar merhaba biliyorsunuz fikrinizi almak hoşuma gidiyor. Maskülen tarzda mantolar çok hoşuma gidiyor Mangoa indirimde gördüğüm modeli begendim sanırım almak istiyorum
Tarzınız mı bilemiyorum ama sizce nasıl ?

Tatlım bence gayet güzel.. Kıyafetlerinle uyumluysa,kombinleyebilirsen hiç kaçırma

Evet canım uyumlu bende bu tarz renkler giyiyorum .. Tarzımada çok uzak değil aslında begendiğine sevindim :)

Canlarım dün vaktim yoktu abimlerdeydim, girdim baktım ama selam verip kaçmak istemedim vaktim azdı.
Nasılsınız bakalım ?

Kübracım senin çekmeköyde tanıdığın var mı ?

Teşekkürler Ezgim kendimce iyiyim sen nasılsın canım tahmin ettim vaktinin el vermediğini

Nasıl yani kıs anlayamadım :44::44:
Yani giydigin zaman üzerine oturuyor muu
Canlarım dün vaktim yoktu abimlerdeydim, girdim baktım ama selam verip kaçmak istemedim vaktim azdı.
Nasılsınız bakalım ?

Kübracım senin çekmeköyde tanıdığın var mı ?

Hayırr canım neden sordunnn:44::44:
Çekmeköyün nerede oldugunu bile bilmiyorumm:26:

Teşekkürler Ezgim kendimce iyiyim sen nasılsın canım tahmin ettim vaktinin el vermediğini

İyiyim Yasminim biraz yorgun tabii birazdan devrilirim zaten.

Ya nerden olduğunu tam hatırlamıyorum aradan 1-2 ay kadar geçti. Kayınvalidemden senin profiline bakmıştım sanırım facebookta bitane ortak arkadaş görünüyodu soyadınız tutuyor. Çekmeköy yazıyordu yaşadğı yer. Anlatabildim mi

Kübişim henüz gidip denemedim gitcem denemeye ama bunlar genelde dar kalıp olmuyor en fazla mankende ki kadar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…