• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Hiç çalışmadım canım 90 civarı yazıyorum 3 dk da 90 yazmam yeterli ama şansa bırakamam az daha hızlansa süper olur bir ay var sınava çalışacaz artık gün boyu pc başındayız.Millet 3dk da 180 yazıyor motora bağlamış mübarek :27:

Balonlar mı yoksa candy sgurh sagamı oynuyorsun ismini de doğrumu yazdım bilemedim :1:

180 miii :53: Maşallah valla sende accıkk daha çalış 100ü geçersin bir ayda sistemli çalışırsan canım.
Eveeet candy crushmı ne o işte :52:

180 miii :53: Maşallah valla sende accıkk daha çalış 100ü geçersin bir ayda sistemli çalışırsan canım.
Eveeet candy crushmı ne o işte :52:

İnş canım.Torpil çok daha önemli açıktan alımlarda amaann yiyen yiyene :19:

Onuda oynuyorum ama uyuz oldum ya bazen bi seviyede günlerce takılıyorum :37:

İnş canım.Torpil çok daha önemli açıktan alımlarda amaann yiyen yiyene :19:

Onuda oynuyorum ama uyuz oldum ya bazen bi seviyede günlerce takılıyorum :37:

Yaa evet o torpil olayı yokmu zaten :41: Böyle işlerde çok dönüyor gerçekten.. Kısmet inşallah olur:16:
Öyle manyak seviyeler var ya benimde günlerce takıldığım oluyor:27:

Yaa evet o torpil olayı yokmu zaten :41: Böyle işlerde çok dönüyor gerçekten.. Kısmet inşallah olur:16:
Öyle manyak seviyeler var ya benimde günlerce takıldığım oluyor:27:

Sanırım sev,yeler gibi bizde manyağız :27::27:

Ahahha yokluktan be kuzum :52: Geçen senede olsak birazdan şafak attırıcaktık :53:

Haa valla ya onu bile unuttuk o bile uğraşıymış öyle deme dakikaları dakikalara iliştirirdik ne zamanlardı bee :31:

Şimdiki asker bekleyen hatunların tickerleri bile havalı biz kuru kuru tickerler yapardık :27:

Ama sanki eski tat yok artık,yada bana öyle geliyor

Haa valla ya onu bile unuttuk o bile uğraşıymış öyle deme dakikaları dakikalara iliştirirdik ne zamanlardı bee :31:

Şimdiki asker bekleyen hatunların tickerleri bile havalı biz kuru kuru tickerler yapardık :27:

Ama sanki eski tat yok artık,yada bana öyle geliyor

Evet baya oyalıyormuş aslında bizi şafak vs. Biz o topikten uzaklaştık diye bize öyle geliyor herhalde ben hiç açmıyorum bile orayı ama ne sohbetler dönerdi ne eğlenirdik dimi :9:

Evet baya oyalıyormuş aslında bizi şafak vs. Biz o topikten uzaklaştık diye bize öyle geliyor herhalde ben hiç açmıyorum bile orayı ama ne sohbetler dönerdi ne eğlenirdik dimi :9:

Ben arasıra göz gezdiriyorum.Ne bileyim ayrıldık diye mi yoksa hakikaten öylemi anlayamadım.Sohbetler ederdik ya neydi azmı nutella muhabbeti yaptık :27::27:

Dakikaları saydık hep beraber:1: bazen askerlik yorardı bizi,bazen sevinirdik amaaannn geçti gitti şimdiki aklım olsa kafama takmazdım o kadar :1:

Ben arasıra göz gezdiriyorum.Ne bileyim ayrıldık diye mi yoksa hakikaten öylemi anlayamadım.Sohbetler ederdik ya neydi azmı nutella muhabbeti yaptık :27::27:

Dakikaları saydık hep beraber:1: bazen askerlik yorardı bizi,bazen sevinirdik amaaannn geçti gitti şimdiki aklım olsa kafama takmazdım o kadar :1:

Nutella dimii yaa süperdi :23::9::9: Hep yabancılar var çok nadir tanıdıklarım çıkıyor ondan okuduklarımdan zevk alamıyorum artık bakmıyorum o yüzden.
Şimdi bende öyle düşünüyorum takmazdım diyorum ama işte ozaman ki psikoloji farklı oluyor yine olsa yine aynı davranabilirdik:52:

Nutella dimii yaa süperdi :23::9::9: Hep yabancılar var çok nadir tanıdıklarım çıkıyor ondan okuduklarımdan zevk alamıyorum artık bakmıyorum o yüzden.
Şimdi bende öyle düşünüyorum takmazdım diyorum ama işte ozaman ki psikoloji farklı oluyor yine olsa yine aynı davranabilirdik:52:

Bak o konuda haklısın belki aynı şeyler olsa yine aynı davranacağız.Çünkü o an başka bu an başka

Kuzum ben kaçtım yine görüşürüz iyi geceler :54::54:

Ecem ve zeynep yalnız degilsiniz kuzular:)))))
Candy crush saga manyagiyim sıkıntıdan 1o2lvl oldum
varmi beni gecen hahaha:))))

Ecemm,isteme resimlerin icin bir albüm yaptin mi. Bir haftadir ablamdaydm kacirmis olabilirm. Cok merak ediyorummm..

Ecemm,isteme resimlerin icin bir albüm yaptin mi. Bir haftadir ablamdaydm kacirmis olabilirm. Cok merak ediyorummm..

Canımm yapamadım ya alamadım resimlerin hepsini artık elimdekilerle yapayım bari :9:
Buarada ben 123'deyimmm :27:

Ecem ve zeynep yalnız degilsiniz kuzular:)))))
Candy crush saga manyagiyim sıkıntıdan 1o2lvl oldum
varmi beni gecen hahaha:))))

Ahhaha biz anca baloncuklarla cebelleşiriz zaten :27::27::27:

Benim öyle bi seviyem yok çifkikten fırsat kaldıkça bakıyorum.Zaten o balonlara uyuz oluyorum arkadaş,jölesi ayrı dert balonu ayrı peh:37:

Kızlar albüm oluşturdumm isteyen bakabilir :52:

Hemmmennnn :10::10::10:

Ecoşşşş çok güzel olmuşsunuzz.Orayada yazdın burayada yazayım mutluluğunuz daim olsun:nazar::nazar::nazar:.Gelinliğinide tez zamanda görürürz inş:16::16::16:.Düğünü bu senemi bir dahaki seneyemi düşünüyorsunuz:26:

Ecoşşşş çok güzel olmuşsunuzz.Orayada yazdın burayada yazayım mutluluğunuz daim olsun:nazar::nazar::nazar:.Gelinliğinide tez zamanda görürürz inş:16::16::16:.Düğünü bu senemi bir dahaki seneyemi düşünüyorsunuz:26:

Zeynommmm çok teşekkür ederimmmm :54::54: İnşallahh inşallah darısı başına:16:
Önümüzde ki sene yaz sonu düşünüyoruz canım şimdilik hesabımız böyle:9:

Ecemm, çok güzel cok hoş olmuşşunnn
Allah mutlulugunuzu daim etsinnn,tamamına erdirsinnn:nazar::nazar:
Bir uzun saç hastası olarakk saçlarına bayıldımmm:52:

Ahhaha biz anca baloncuklarla cebelleşiriz zaten :27::27::27:

Benim öyle bi seviyem yok çifkikten fırsat kaldıkça bakıyorum.Zaten o balonlara uyuz oluyorum arkadaş,jölesi ayrı dert balonu ayrı peh:37:

Hemmmennnn :10::10::10:

Sormaa zeynomm yaaa:1::1:
İlerleyen bölümlerde neler var nelerr sadece jölemiii :1::1:

Back
X