• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Ezgi çalıştığı için pek uğrayamıyor sanırım.
Ahh Yasemin kim bilir nelerle uğraşıyor çok az kaldı düğüne:52:

Aynen yaa çok merakk ediyorummm nasıl bir gelinn olacakkk:16:
Sen neler yapıyorsun ecem ben gibi evde mi pinekliyorsunn:19:

Aynen yaa çok merakk ediyorummm nasıl bir gelinn olacakkk:16:
Sen neler yapıyorsun ecem ben gibi evde mi pinekliyorsunn:19:

Bende sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini :9:
Amaaaann yarama tuz bastın Kübra:27: İş arıyorum bu sırada da malesef evde pinekliyorum

Bende sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini :9:
Amaaaann yarama tuz bastın Kübra:27: İş arıyorum bu sırada da malesef evde pinekliyorum

Ne tür işlerr bakıyorsunn
Benim hiç iş hayatım olmadıııı hep pinekleme modundayımm:1::1:

Ne tür işlerr bakıyorsunn
Benim hiç iş hayatım olmadıııı hep pinekleme modundayımm:1::1:

Grafik tasarım üzerine canım yayınevi reklam ajansı gazete dergi vs gibi yerler..
Çalışmayı düşünüyormusun peki kuzum ?

Tabikide düşünüyorum düşünmem mii
Gecenlerde iki kez ücretli ögretmenlik için aradılar ecem
Görüştüm mezun arıyorlarmışş
Şu önümdeki bir sene olmasaydı şuan çalışıyo olurdum belkidee:26:

Tabikide düşünüyorum düşünmem mii
Gecenlerde iki kez ücretli ögretmenlik için aradılar ecem
Görüştüm mezun arıyorlarmışş
Şu önümdeki bir sene olmasaydı şuan çalışıyo olurdum belkidee:26:

Kısmet canım ne kaldı şurda bir yıl sonra sende iş hayatın atılacaksın ozaman :9:

İnşallahh:1:
Ee başkaa neler yapıyorsunn??

Valla başka birşey yaptığım yok su aralar nette oyun, nişan kıyafeti, mekanı arama dışarı çıkıp gezme öyle aylaklık ediyorum anlıyacağın :9:
Sen neler yapıyorsun canımm ?

Valla başka birşey yaptığım yok su aralar nette oyun, nişan kıyafeti, mekanı arama dışarı çıkıp gezme öyle aylaklık ediyorum anlıyacağın :9:
Sen neler yapıyorsun canımm ?

Sınavlarım bitti ya dinleniyorum bende bir hafta öncesi ablama gittim bebişimiz var 3 aylık onunla oyalandımm:emir_bebek:
Stres atmış oldum birazcık
Sametin ablası başka bir şehirde memur istanbula gelmiş beni görmek istemişler dün evlerine davet ettiler oradaydım bende
Oturduk lafladık
Degişiklik oldu birazcık:27:

Sınavlarım bitti ya dinleniyorum bende bir hafta öncesi ablama gittim bebişimiz var 3 aylık onunla oyalandımm:emir_bebek:
Stres atmış oldum birazcık
Sametin ablası başka bir şehirde memur istanbula gelmiş beni görmek istemişler dün evlerine davet ettiler oradaydım bende
Oturduk lafladık
Degişiklik oldu birazcık:27:

Offf bebekler zaten insanı hayattan koparıyor resmen bayılıyorum onlarla oynamaya :9::9:
İyi olmuş kafan dağılmıştır canım. Bizde bu cumartesi gidiyoruz Altuğlara :52:

Offf bebekler zaten insanı hayattan koparıyor resmen bayılıyorum onlarla oynamaya :9::9:
İyi olmuş kafan dağılmıştır canım. Bizde bu cumartesi gidiyoruz Altuğlara :52:

iadeyi ziyarettt desenee
İnşallah cok güzel geçerr:16:

Merhaba kızlar...:16:
Hiçbirinizle denk gelemiyorummm:19:
Ecemm bende 104. lvlde takıldımmm
Zeynomm sen kac lvlsinnn:1::1:
Ya şunlara balon demeyi bırakın şeker onlarr:1::1::1:
Lolipopp:1::1:
Kafayı sıyırdık hehehe:1::1:
Ezgiii umarım herşeyy hallolmuşturr
Yaseminnn nerelerdesinn kayıplara karıstın:26::26:

Her neyseler artıkın şekerli fıstıkmı ama baş belası oldukları bi kesin :27::27:

Ya ben çiflik oynuyorum farm 2 yi ondan fırsat kaldıkça arada bakıyorum.Kaç günde bir aklıma gelirse öyle,40 mı ne seviyem

Her neyseler artıkın şekerli fıstıkmı ama baş belası oldukları bi kesin :27::27:

Ya ben çiflik oynuyorum farm 2 yi ondan fırsat kaldıkça arada bakıyorum.Kaç günde bir aklıma gelirse öyle,40 mı ne seviyem

Ay ben onu bir ara oynadımda sıkıldım yaa,ekinlerin büyümesini beklemek sıkıyor beniii:26:

Ay ben onu bir ara oynadımda sıkıldım yaa,ekinlerin büyümesini beklemek sıkıyor beniii:26:

Kız dakka başı ekin bitse yaşamaya fırsat bulamazsın sürekli oyunda faal olman gerekir o zaman:1:

Başlarda zor oluyor ama seviyen ilerledikçe daha zevkli

Seviye 40 da tamam oluyordu bende 33 deyim.Ana oda ne farm 2 yi güncellediler seviye yükselttiler 60 oldu.Bi zirve olamadım :27::27:

Kız dakka başı ekin bitse yaşamaya fırsat bulamazsın sürekli oyunda faal olman gerekir o zaman:1:

Başlarda zor oluyor ama seviyen ilerledikçe daha zevkli

Seviye 40 da tamam oluyordu bende 33 deyim.Ana oda ne farm 2 yi güncellediler seviye yükselttiler 60 oldu.Bi zirve olamadım :27::27:

Hahah oda dogru ama oyuna girip baktıgımda ekinlerin daha büyümemiş olması sinirimi bozuyorr:1::1:
oo baya ilerlemişşin 60a az kalmışş
Devammm:1:

Back
X