- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #14.261
Onlar bende ekli evlendiler bak ya vardır böyle 10 kişi felanSen deyince hatırlıyorum.Ümran felan evlendiler onlar hep
Biz kaldık kurulu turşular gibi bir tek
Onlar bende ekli evlendiler bak ya vardır böyle 10 kişi felanSen deyince hatırlıyorum.Ümran felan evlendiler onlar hep
Nasip kuzum ama evlenin artıkın ya sizde
Kuzum ben cıkıyorum simdi malum bekar değiliz artık koca kıvranıyor laf atmadan cıkayım ilgileneyim cok nazlıdır
Trip yapmasın
Öptüm cok gelcem dene:13::13:
Bende bayadıgır haber alamıoum zeynebim :S
Evet hesnam tesadüf denk geldim ben arkadas listeme bakınırken imzanı gördüm çizelgeni cok sevindim hayırlı olsun canım
İyi insan lafının üstüne gelirmiş
Ayy akşam bi kelime yazcam diye sırtımın ort yerinden çatladım, bir de ifade kullanamayınca çok ruhsuz mesajlar çıktı ortayaUzuuun bi hikayesi var Kübranın denk gelirseniz facede felan anlatır kuzum sana
hesnacımmm, gözün aydın canım hamileymişsinAaa benden bahsedilmiş ben tesadüfen gelmiştim ama :26:
biz evlendik de noldu ki sankiOnlar bende ekli evlendiler bak ya vardır böyle 10 kişi felanSen deyince hatırlıyorum.Ümran felan evlendiler onlar hep
yaseminim yine gel canım, ama kocanı ihmal etmeden gelNasip kuzum ama evlenin artıkın ya sizde
Kuzum ben cıkıyorum simdi malum bekar değiliz artık kocam kıvranıyor laf atmadan cıkayım ilgileneyim cok nazlıdır
Trip yapmasın
Öptüm cok gelcem dene:13::13:
Ayy akşam bi kelime yazcam diye sırtımın ort yerinden çatladım, bir de ifade kullanamayınca çok ruhsuz mesajlar çıktı ortayaohh be klavyenin özgürlüğü yaşasınnn
Ben kübrayı hiç online yakalayamıyorum yaa, sen konuşursan selamımı söyle
hesnacımmm, gözün aydın canım hamileymişsininşallah sağlıcakla kucağına alırsın
biz evlendik de noldu ki sankidermişim şaka bi yana, gözünüz korkmasın tabi, evlilik güzel bir şey
yaseminim yine gel canım, ama kocanı ihmal etmeden gel
benimki de trip yapar o yüzden o varken pek girmiyorum ben..
Öpüyorum canım
yaa evet zeynoya noldu, ben de şimdi gördüm:26:Zeynep noldu sana :26:
Cezamı aldın acaba neden hesap pasif diyor
Bu topiğe girince çok hüzünleniyorum bilmiyorum çok garip ..
Kimse yok artık ne güzel arkadaşlığımız vardı burada
vay bee kimLer geLdi ,kimLer geçti ,neLER neLer yaşandı ...
Zaman acısıyla tatlısıyla geçiyor canım benim..
Burası beni hüzünlendiriyor :)
Ohh negüzel canım, nice mutlu senelere inşallahÇok şükür eşimde bende iyiyiz canım 1 yıllık evli olduk artık :)
Henüz çalışmıyorum keyfini çıkarmaya baktım birde alıştım bu şehre ..
3+6 yaş arası aile-çocuk eğitimi kursuna gidiyorum herkese tavsiye ederim çok faydalı bilgiler veriliyor.
Geçinip gidiyoruz canım ya sen neler yapıyorsun bakalım nasılsın ?
Ohh negüzel canım, nice mutlu senelere inşallah
Ben çalışıyorum yine, devam yaniBu arada tekrar hamileyim Allah bu sefer kucağıma almayı nasip ederse
Aminn, sağol, darısı başınaAmin canım inşallah .. Cidden mi ne güzell forum takipte denk gelmiş ama emin olamamıştım soracaktım kaldı öyle .. İnşallah canım saglıkla mutlulukla Allah kucagına almayı nasip eder inşallah .. Cinsiyet bellimi ne kadarlık canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?