91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Evlenmek ???

Bazen Hayal Gibi Geliyor Herşey ....... :97:

Vee...
Bir gün daha eksildi sayılı olan günlerimizden
Sabaha her gün gibi yeni umutlarla başlayacağız...
Başlayacağım evet ama zor sevgilim,
Hani sevdiğim sakinlik var ya bazı zamanlarda...
Şu zamanlar o sakinlikten o kadar korkuyorum ki!
İnsanlar olunca dünya dönüyor, senden bahsediyorum, sohbetler ediyorum, gülüyorum da...
Ya akşam olunca? kimse olmayınca?
Ruhuma basıyor gecenin karanlığı...
Zamanla savaşımın en can alıcı kısmı başlıyor.
Sana bir şey söyleyeyim mi huzurum?
Bana inan...
Sensiz tadı yok hiçbir şeyin hatta,
Suyun bile tadı yok sensiz!...

ö&b

Şansım...
Evet tek şansım hemde!
Bugünü de atlattık ama nasıl atlattık...
Bazen çok zorlanıyoruz öyle değil mi?
Kelimesini duymak bile korkutuyor ZOR!
Dediğin gibi, dediğimiz gibi zor olan güzel b'tanem.
Bunun en büyük ispatı 'biz' olmamız.
Gönlümün ömrümün sahibi "geçecek aşkım" dedin.
İnandım inanıyorum geçmesini bekliyorum günleri itiyorum seni bana getirsinler diye..

ö&b

Benim uğruna ölünebilecek bir a$k'ım var!

Evettt...geldi günlerdir beklediğim an geldi...veeee ben şafak attırıyorummmmmmmmm

Şafakkkkkk 399 :96::96: inanamıyorum ya buna sevinmek çok güzellll

Erkeğimm canım herşeyimmmm birlikte attırdık şafağımızı, daha çok inandık geçeciğe, daha çok inandık şükrederek b' şekilde biteceğine...
Canımın içi güzel gözlü aşkım benim...Herşeyimle senin olmak benim olman için sabırsızlanıyorum..Hayatı paylaşmak için deliriyorum...

Hadi gel, gel de okuyalım bu yazıları birlikte,,,,bu yazılarıma nispeten sıkı sıkı sarılalım, doya doya öpelim birbirimizi...
Senin de dediğin gibi ,, ne olursa olsun birlikte yaşlanalım,, el ele ,, kol kola,, göz göze.......
Seni öyle çok seviyorum kii ,, hiçbirşey gözümde değil..Sensiz bir hayatı düşünemiyorum bile...Sensizlik düşüncesini gözüm kesmiyor bile..........
Sen varsan, ben varım...Yakışıklı askerim canımdan öte can yarim... bekliyorum geleceksinn biliyorum..SENİ DELİLER GİBİ SEVİYORUM...

Ben sana çok aşığım Badem gözlümm, oy paşam çok tatlısın sen yaa.....

Son düzenleme:

Dün kötüydüm özge. Aramızda bozuktu zaten Bugün daha iyi şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…