91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Kızlar bişey dicem sizee..
Ben askerim gitmeden önce hep diyordum ilk gittiği günden gelene kadar yazı yazıcam diye..
Daha hiç bir şey yazmadım :44: yazamıyorum ya..
Ben yazamıyorum ben :44:

Ben hep başkalarına hep Havlu fln da işliyorum ama elimde hiç yok.. Hediye vermeyi seviyorum napm

Yok bende o işler yok havlu falan işlemedim daha önce
Tığdan da pek anlamam sevmem
İşim örgüyle

Ver ver hediye ne demişler veren el alan elden üstündür ... Devam kuzum

Ben askerim gitmeden önce hep diyordum ilk gittiği günden gelene kadar yazı yazıcam diye..

Günlük yaz devamı gelir canım...
Ben günlük yazıyorum, normalde tüm günümü onunla paylaştığımdan hem bana iyi geliyor onunla konuşuyor gibi anlatıyorum resim bile çiziyorum çöp adamlar falan
Öyle romantik yazılar yazamıyorum ben de pek yeteneğim yok ama hatırası kalacak defterlerim olacak askerlik bitiminde..

Bazı insanlar içindekileri bir türlü kağıda dökemezler, sözcüklerle ifade edemezler canım benim..Sende öylesin canım gaLiba ..

Günlük hiç tutamam ki ben :44:
Bazı insanlar içindekileri bir türlü kağıda dökemezler, sözcüklerle ifade edemezler canım benim..Sende öylesin canım gaLiba ..

Yok canım bende tam tersi.. Bi yazarım ki kimse inanmaz benim yazdığıma Google 'de fln ararlar o derece İyi döktürürüm.. Ama askerime yazamıyorumm.. Gitmeden önce sayfa sayfa mektuplar yazdım gittiğinden beri tık yok.
Doğru söyleyin dohtor yoksa ölecek miyim :89:

Bak bende şuan tıkandım canım ne yazsam bilemedim :44:
Oda ilginç hee :97:

Şafak

Üç Yüz Doksan Sekiz Three Hundred and Ninety-Eight 398

İyi geceler tertip .. tekrar KK da buluşmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…