91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

bende iyim çok şükür saatleri itiyorum akşam 10dan snra arıyabiliyo aşkım.saat 10 olsun istiyorum

Çok şükür canım.Bizde 7'den sonra rahat uzun uzun konuşuyoruz ama bu aralar aşkımın nöbetleri yoğun..aradı şimdi 19.30-21-30 arası nöbeti var...artık nöbet sonrasına kaldık......

Olsun napalım herşeyin hayırlısı değil mi

Buralardayım canım ..
Nöbetçiyiz yine naparsın :76:

bizimde nöbetler çoktaan başladı. artık sürekli nöbet var keşke nöbeti beraber tutabilsek yada nöbet bitene kadar cepten konuşşak süper olacak inşallah ilerde öyle olurrr

Kızlar askerimin morali bir türlü düzelmiyor artık ne diceğimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım..
Askerim bugün kirlilerini bi poşete koymuş ç.makinası bozukmul öyle bekletiyomuş bir torba dolusu. Ustalardan denyonun biri almış hepsini çöpe atmış Olay çıkarmasın diye yalvardım yakardım. Şimdi telefonu kapalı.. Moralim çok bozuk

Canım ya daha ilk zamanlardan bu kadar karamsar bakmasın kalan aylara...Sen hep destekçisi ol..Sayende iyi olacaktır..
Evet yaşadığı olay çok talihsiz ve sinir bozucu

Var mı bir gelişme ?

ya nası insan bunlar ya nasıl bi saçmalıktır niye böyle insanların yaşamı zaten zorken daha da zorlaştırırlar çok sinirleniyorum şu ustaların beş para etmeyen egolarına sokakta görsen muhatap olmayacağın tipler orda patronluk taslıyo

Allah sevdiklerimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, uzak olsun tüm kötü niyetliler
Çok üzülüyorum ve sinirleniyorum böyle olayları duydukça.

Canım ya daha ilk zamanlardan bu kadar karamsar bakmasın kalan aylara...Sen hep destekçisi ol..Sayende iyi olacaktır..
Evet yaşadığı olay çok talihsiz ve sinir bozucu

Var mı bir gelişme ?

Zaten ustalardan çok sorun yaşıyoruz. Bide bu olunca iyice sinirleri bozuldu paşamın.. Şimdi konuştuk daha iyi gibiydi şükür..

Aynen öyle.. Bizde usta olucaz ama böyle yapmaya ne gerek var? Ustalığa geçerken vicdanlarını bırakıyorlar sanırım

Buna da şükür buna da.. Sabır..

konuşabildiğinize sevindim sezgilim
böyle yapan ustalara karşı gerçekten hiç iyi şeyler hissetmiyorum Allahlarından bulsunlar ne diyim

konuşabildiğinize sevindim sezgilim
böyle yapan ustalara karşı gerçekten hiç iyi şeyler hissetmiyorum Allahlarından bulsunlar ne diyim

3-4 sayfa önce Manisa merkezde ki Yemin törenini paylaştım canım Haziranın 24 ünde oldu bizimkisi bizzat ben çektim :)..
İzlemek istersen dedim

Duru bir yeşildi ortalık
Akşam güneşi kırılmış bir mızrak boyu
Ve çocuk sesleriyle iniyordu ışık,
Ağlarda sanki dargın bir kılınç balığı
Pullarını döküyor üstüme
Bir sessizliği anlatmak için yazıldı bu şiir
Belki de anmak için
bi damlacık bir sessizliği...

Kulağımda uğulduyor sesin sevgilim bu dizelerle...
Hatırladın değil mi?

Her şeyinle aklımdasın her sözün her bakışın...

Bir günü daha sildim biçilmiş zamanımızdan,
geleceğin gün her geçen günden biraz daha yakın.Bekliyorum.

ö&b

Şafak 397

Aşkımmmmmmmmmmm çok heyecanlıyım yarın seni göreceğim o güzel yüzünü , o güzel gözlerini , güzel bakışlarını....
Allah'ım sana şükürler olsun bu adamı karşıma çıkardın..Sevdim ben bu adamı aşık oldum deliler gibi...
Ölüyorum,,,ölüyorum hasretinden....

Dileğim bu hayatı seninle yaşamak...
Ömrümün sahibisin sen...
Kalbimin sahibisin sen...

Herkes çıktı yattı forumda tek kaldım
Çok heyecanlıyım yarın seni görücem prensim..Hmm mis mis

E hadi bana da bash bash

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…