- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.601
bende iyim çok şükür saatleri itiyorum akşam 10dan snra arıyabiliyo aşkım.saat 10 olsun istiyorum
Kızlar askerimin morali bir türlü düzelmiyor artık ne diceğimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım..
Askerim bugün kirlilerini bi poşete koymuş ç.makinası bozukmul öyle bekletiyomuş bir torba dolusu. Ustalardan denyonun biri almış hepsini çöpe atmışOlay çıkarmasın diye yalvardım yakardım. Şimdi telefonu kapalı.. Moralim çok bozuk
Kızlar askerimin morali bir türlü düzelmiyor artık ne diceğimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım..
Askerim bugün kirlilerini bi poşete koymuş ç.makinası bozukmul öyle bekletiyomuş bir torba dolusu. Ustalardan denyonun biri almış hepsini çöpe atmışOlay çıkarmasın diye yalvardım yakardım. Şimdi telefonu kapalı.. Moralim çok bozuk
Canım ya daha ilk zamanlardan bu kadar karamsar bakmasın kalan aylara...Sen hep destekçisi ol..Sayende iyi olacaktır..
Evet yaşadığı olay çok talihsiz ve sinir bozucu
Var mı bir gelişme ?
ya nası insan bunlar ya nasıl bi saçmalıktır niye böyle insanların yaşamı zaten zorken daha da zorlaştırırlar çok sinirleniyorum şu ustaların beş para etmeyen egolarına sokakta görsen muhatap olmayacağın tipler orda patronluk taslıyo
konuşabildiğinize sevindim sezgilim
böyle yapan ustalara karşı gerçekten hiç iyi şeyler hissetmiyorum Allahlarından bulsunlar ne diyim
3-4 sayfa önce Manisa merkezde ki Yemin törenini paylaştım canım Haziranın 24 ünde oldu bizimkisi bizzat ben çektim :)..
İzlemek istersen dedim
Herkes çıktı yattı forumda tek kaldım
Çok heyecanlıyım yarın seni görücem prensim..Hmm mis mis
E hadi bana da bash bash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?