91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

selam kızlar
burayada yaziyim nişanlımın usta birliği gelibolu'ya çıktı çok sevindim ben yakın diye inşallah o da rahat eder

selam kızlar
burayada yaziyim nişanlımın usta birliği gelibolu'ya çıktı çok sevindim ben yakın diye inşallah o da rahat eder

Aaa ben orada okudum canım Çanakkale..Gelibolu falan biliyorum..Aldıgım duyumlara göre rahat geçer inşallah..
Hadi bakalım ikimizin askeri ege de

slmmmmmmmmm yarenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nası şafak attırmacaaaaa? ay çok sıcak hava yaaaaaa:82::82::82:

Şafağımız bugün de attı sevgilim..Mutluluğumsun sen benim..
Günleri birbirine ekleyecek bitireceğiz b'tanem..Yüreğimde kalbimde barındırdığım eşsiz insan..
Sebebim, Nefesim, Ebedim...İyi ki varsın sen, iyi ki benimsin..İyi ki yıllar önce başladık bu serüvenimize...Asla pişman olmadım senin sevgilin olduğum için..
Her güne şükrettim senin gibi iyi yürekli b' adamla birlikte olduğum için...
Efsane olduk biz seninle..Biliyorsun sen b'tanem.. Kaç 460 günü devirdik...Belki en can acıtanı bu ama ..Gelişinle herşey mükemmel olacak..

Ne derim ben sana süpermenim.Kahramanım..Mükemmel adamım..Gel hadi herşey mükemmel olsun
Cennetten çıkma gözlüm..Oy benim can yarim..Sana ömrüm feda olsun..Bu can sana kurban olsun..

Yasminin çok aşık sana

3 9 1

Eklentiler

• $ceddce82616ab4dba9c350d7408ef44d.gif
    41,7 KB · Görüntüleme: 28
İyi geceler canım...

Ben bu gece sabahlıyorum 4-6 nöbetim var
Sevgilime ben de tutacağım seninle nöbet dedim :98:

Hadi bakalım..Bu gece sizde
Kaç gündür aşkımla çok yorulduk ya bende uyumadım onunla Bu gece uyuyacak inşallah prensim..
Kıyamadığım çok yorulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…