91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Affa ve hayra vesile olacak Cumalar..

Aşk ile..Duâ ile....

Çok zor günler. Ama Allah büyük,bunlar da geçecek.

Bakmak istemiyorum bakınca kötü oluyorum :85:

Baktım aşkım yine baktım fotoğraflarımıza videolarımıza..Ne eglenceli ne çılgın günler yaşamışız seninle..
Taa yıllar önce ki fotoğraflarımız ne kadar da küçükmüşüz Araba da videolarımız yemek yerken herşey herşey..Özellikle bana araba sürmeyi öğrettiğin anlar..Daha o kadar çok şey var ki 6 yıla sığdırdığımız..Ama sen hep ne dersin yaşadıklarımız yaşayacaklarımızın kanıtıdır...Mutlu anlarımız olcak ömür boyu dersin sen hep..Hadi inşallah paşam gel bana..Hep aklımdasın sevgilim..Çok özledim ben seni çokkk...Çok ihtiyacım sana nefesine, ellerine, kollarında uyumaya..
Başımı kolunun altına yasladığım an benden huzurlusu yok..O huzur o güven duygusu o sıcaklık yok yok yok..
Sen benim huzurumsun ya sen benim canımın taaa içisin..
Sensiz bir dakika bile nefes almak istemiyorum bu hayatta..Uzağım da başka şehirdesin şartlarımız zor ama can sağlığın yerinde ya bu bana yeter..

Seni beklemek bile çok güzel..Sonunda kavuşacak olmamız herşey üstesinden gelmeye yeter...

Bugün karamsarlık var üstümde :97:
Ahhhhh yakışıklı prensimm..Deliler gibi seviyorum seni.......

Hükümetten beklenen askerlik açıklaması!
Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ'dan askerlik açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, askerliğin kısaltılması ile ilgili yeni dönemde atılması gereken adımların atılacağını açıkladı.

Bozdağ, askerliğin kısaltılmasıyla ilgili çalışmayla ilgili şu bilgileri verdi: "Genelkurmay ve Milli Savunma Bakanlığı askerlikle ilgili TSK'nın yapısını farklı bir şekilde değiştirmek için değerlendirme çalışması başlamıştı. Bu çalışma devam ediyor. Seçim döneminde bu çalışmalara ara verilmişti. Şimdi kaldığı yerden çalışma devam ediyor ama detaylara sahip olmadığım için bilgi veremiyorum.
"

Olur mu ? Olursa bize vurur mu şans ?:97:
Bilemedim doğrusu.......................

Ben kendi adıma olmasını istemem..

Eğer olur da bu güzelim şans bize vurmazsa kahrolurum...
Ama olacaksa bile bu süreci yayarlar da yayarlar..Bizim askerler gelir..Bugün zaten umutsuz tavırlar içerisindeyim..Bu da pek sarmadı

Peehhh

Valla öyle bi isterim ki...

Gerçi sanmıyorum yıllardır aynı safsata...Olması yani düşmesi yeni düzenlemeler gelmesi herkes için çok sağlıklı olur..İerde çoluğumuz çoçuğumuz olcak..Bak şimdi ne diyorlar terörle mücadelede er ve erbaşlar kullanılmayacak..Bu mudur ? Şimdi mi geldi akılları başlarına...

Kısalırsa sevinirim..He kısalmayacak olsa bile yeni düzenlemeler şart..Bütün ülkelerde el atıldı..
Bizim ki mantıklımı ????...Tabi ki tamamen kalksın demiyorum öyle birşey beklenmesi de saçma olur...Ama profesyonel askerliğe geçilmesi şart...

Düşer veya düşmez..

Hoş 15 ay askerlikte saçma ya neyse..

Eyyy insanlar

Sağlıklı ve mantıklı ülkemize yaraşan faydalı düşüncelere davet ediliyorsunuz

Bazı pohpohlayan fikirleri geride bırakmanın zamanı

Ben gidiyorum şimdi karnım çok aç..

Beni bekleyin anacım :82: Olacak o kadar !!!!

7 ye kadar oyalanayım buralar da
Bakalım kimler varmış kimler yokmuş

Aklımdasın prensim

Son düzenleme:
Olabilir canım...Kendi görüşün..
Ama çok merak ettim açıkcası
İstememenin sebebini ?

Olay tamamen yanlış anlaşılma Kafam hiç yerinde değil zaten..
Düşsün tabi düşmeli.. 15 ay ne demek ya. Yazık günah bu insanlara.
Yaptırdıkları da bişeye benzese

Olay tamamen yanlış anlaşılma Kafam hiç yerinde değil zaten..
Düşsün tabi düşmeli.. 15 ay ne demek ya. Yazık günah bu insanlara.
Yaptırdıkları da bişeye benzese

Heh şöyle yaa :81:
Açıkcası öyle söylemene çok şaşırmıştım..Düşüncelerinin konuşmalarımıza baktığımda aynı olabileceğini sanmıştım..

Neyse ki yanlış anlaşılmadan ibaretmiş

Heryeşin hayırlısı..

Bu konida çok hassasum

Sen ne sandın da olmasını istemem dedin ????

Son düzenleme:

Ama malesef bizim ülkemizde o kadar çok saçmalık var ki.. Hangi birini düzeltsin adamlar.
Sen 1 ay eğitim verdiğin adamı tut dağa çıkar. O ........ler bizden çok daha planlı hareket ediyor ki bu kadar şehit veriyoruz.
Ben Türkiye de olan hiçbirşeye şaşırmam. Vallahi şaşırmam.

Orada çok önemli bir detay var
Zaten ülkemizde ki saçmalıkların sebebi o adamlardır...Batırıyorlar bi zahmet düzeltsinler..

Eee alıştık artık..Başa çıkaranlar utansın..Sözüm de bu kadar net
Fakirin ekmeği umut derler..O misal bekliyoruz işte...

Yazık....Denebilecek çok şey var..

Ah içimizde ne aç hevesler
Arada hicaz arada caz nefesler
Bir yanımız her duruma müsait
Ne kadar uyarsa o kadar ister
Aaaaahhhhh…

Hem de çok.. Ama malesef ki fayda yok.
Bir umut bekleyelim bakalım. Gerçi TSK şuan çalkantıda, bir sürü istifa var.
Zamanla görücez..

Hem de çok.. Ama malesef ki fayda yok.
Bir umut bekleyelim bakalım. Gerçi TSK şuan çalkantıda, bir sürü istifa var.
Zamanla görücez..

Evet kaynıyor gündem.. Bulur onlar b'rşey...İnanmammmmmm
Pek hesaplı ince iş

Pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…