• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Canını sıkan her neyse umarım hallolur canım. Bu topigin kızlarına mutsuz olmak hiç mi hiç yakişmıyorrr..

Ezgiden hala ses yok değil mi :26:

Gece rüyamda gördüm.Kafama takılmıştı zaten ne oldu diye.İnş güzel haberlerle gelir:31:

Kızlarr neredesinizzz
Hiçbirinizii göremiyorummm artıkk

Merhaba kızlarr..
Ezgiyi bende merak ettim inşallah herşey yoluna girer :50:

Şu hiçbir şey yapmamaktan o kadar bunaldımki Zeynepp anlatamam ya:52:

İçimimi okudun:31:ne sınav yok iş yok ders yok bişe yok.6 sene iş hayatı ardından 2 sene sınav hayatı şimdi böyle bi boşluğa düştüm afalladım insanlar bişeyler hedeflemezken ya da çalışmazken nasıl yaşıyordu morona bağladım :27::27::27:haha:1::1:

İçimimi okudun:31:ne sınav yok iş yok ders yok bişe yok.6 sene iş hayatı ardından 2 sene sınav hayatı şimdi böyle bi boşluğa düştüm afalladım insanlar bişeyler hedeflemezken ya da çalışmazken nasıl yaşıyordu morona bağladım :27::27::27:haha:1::1:

Al benden de o kadar :50: Uğraşabileceğim bişey yok, iş arıyorum dönen yok :52: 3 gün bile çalışsa insan alışıyor valla bunaldım evde boş boş oturmaktan. Uğraşıcak birşeyler olsaydı bari

Al benden de o kadar :50: Uğraşabileceğim bişey yok, iş arıyorum dönen yok :52: 3 gün bile çalışsa insan alışıyor valla bunaldım evde boş boş oturmaktan. Uğraşıcak birşeyler olsaydı bari

Napacağız biz yaa:52::52:

Can sıkıntısından herife dalıyorum :27::27: allahtan bedava,arıyorum iki saçmalıyorum rahatlıyorum kapatıyorum :27: yazık acıdım şimdi :27:

Napacağız biz yaa:52::52:

Can sıkıntısından herife dalıyorum :27::27: allahtan bedava,arıyorum iki saçmalıyorum rahatlıyorum kapatıyorum :27: yazık acıdım şimdi :27:

Sen en azından arayıp ona sarıyorsun bende o da yok benim ki o kadar yoğunki gün içinde 10 dk konuşmak büyük başarı oluyor:52:

Sen en azından arayıp ona sarıyorsun bende o da yok benim ki o kadar yoğunki gün içinde 10 dk konuşmak büyük başarı oluyor:52:

Senin durum vahimmiş canım deşarj olmamak kötü :1:

İnan netten oyun sevmezdim hatta oynayanlara kızardım sırf vakit geçsin diye şimdi ben başladım bağımlılık yaptı.Çifliğim var öküzlerim tavuklarım :27::27:

Ama kötü oldu bağımlılık yaptı katipliğe başvuracağım klavye çalışmam gerek onuda yapasım gelmiyor:37::37:

Teşekkür ederim kızlar merak etmişsiniz beni..
Umarım hallolur..
İnşallah güzel haberlerle gelirsin Ezgicim.:16:
Senin durum vahimmiş canım deşarj olmamak kötü :1:

İnan netten oyun sevmezdim hatta oynayanlara kızardım sırf vakit geçsin diye şimdi ben başladım bağımlılık yaptı.Çifliğim var öküzlerim tavuklarım :27::27:

Ama kötü oldu bağımlılık yaptı katipliğe başvuracağım klavye çalışmam gerek onuda yapasım gelmiyor:37::37:

Aynen bende oyunlara sardım :52: Balonlar uçuşuyor benim gözümde de artık:9:
Yaa inşallah kazanırsın katipliği canım ya dakikada kaç yazıosunn ?:52:

İnşallah güzel haberlerle gelirsin Ezgicim.:16:

Aynen bende oyunlara sardım :52: Balonlar uçuşuyor benim gözümde de artık:9:
Yaa inşallah kazanırsın katipliği canım ya dakikada kaç yazıosunn ?:52:

Hiç çalışmadım canım 90 civarı yazıyorum 3 dk da 90 yazmam yeterli ama şansa bırakamam az daha hızlansa süper olur bir ay var sınava çalışacaz artık gün boyu pc başındayız.Millet 3dk da 180 yazıyor motora bağlamış mübarek :27:

Balonlar mı yoksa candy sgurh sagamı oynuyorsun ismini de doğrumu yazdım bilemedim :1:

Back
X