Canım benim en önemlisi kendini iyi hissetmen, sanırım sorun sevgi değil, mantık olarak bazı şeylerin ters gitmesi, belki de kaygıların oldu, anlıyorum, zaten evlilik kararı almak o kadar kolay bir şey değil, evlilik bir oyuncak da değil, senin huzurlu olman özellikle beynen huzurlu olman en önemlisi, ailen de arkandaysa üstesinden gelirsin... Seviyorken böyle bir karar almak gerçekten zor, umarım hayırlı olan ne ise onu çıkarsın Allahım karşına....
Evlilik öncesi olabiliyor bu tarz kafa karışıklıkları... Ben de o kadar sevmeme rağmen evlenmeye az kala gerilmeye, korkmaya, gelecek kaygısı gütmeye, mantık açısından çoğu şeyi sorgulamaya başlamıştım... Zor bir dönemdi... Ama şimdi halimden memnunum... İyi ki de sevdiğim ve kişilik olarak güvendiğim biriyle evlenmişim dedim, çünkü gerisi bir şekilde halloluyor... Sonuçta evlendikten sonra dört dörtlük bir hayat beklentisinde olmak da iyi değil, peri masalında yaşamıyoruz sonuçta, bu hayatın acı gerçekleri de var

En önemlisi huzurlu olmak ve karşımıza iyi insanlar çıkardığı için Allaha şükretmek...