• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Kızlarrrr selammm:3:
Nasılsınız?
Size bir haberim var.
Hamileyimmm :49::nazar::emir_bebek:

Heyyyyt beee eski yarene bak sen hem hüryaren hem evli hem hamiş :49:

Çok sevindim tatlım senin ve eşin adına, inşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım maşallah :nazar:

Deryacım tebrik ederim ne güzel bi haber bu böyle :)
Sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)

Bende birazdan foto ekleyeceğim :)

Snunda :9:

amin canımcım :nazar: sen ne zaman öğrendin? bu arada artık kullanıcı adının altında yazan ifadeyi değiştirmen gerekecek :23:
ben aslında ramazanın ilk günü öğrendim, yani evde test yaptım o gün, ama daha çok erkendi. Doktora git gel git gel, ilk kez keseyi 24 Temmuzda gördük :16:
Hımm evet sanırım değiştirmem lazım :1:

Heyyyyt beee eski yarene bak sen hem hüryaren hem evli hem hamiş :49:

Çok sevindim tatlım senin ve eşin adına, inşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım maşallah :nazar:
Canımmm :16: İnşallah inşallah, teşekkür ederim iyi dileklerin için :54:

Deryacım tebrik ederim ne güzel bi haber bu böyle :)
Sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)

Bende birazdan foto ekleyeceğim :)

Snunda :9:
Teşekkür ederim yasemincimmm, inşallah :16:
Ayy sonunda :52: hemen bakıyorum fotolarına :16:

Deryacım çok güzel bir haber bu :52::52:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yaseminnnn fotoğraflarına bakmak için bir heyecanla açtım ama yok :50:

Deryacım çok güzel bir haber bu :52::52:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yaseminnnn fotoğraflarına bakmak için bir heyecanla açtım ama yok :50:
Aminnnn canım amin :16: ben de sizin barışmanıza çok sevindim canım, tekrar hayırlı olsun :34: Allah bir daha ayırmasın.
Bu arada sen faceni mi kapattın?
Yasemin de fotolarını silmiş hemen:26:

Kimseler uğramaz olmuş buralara :31:

Kızlarrr nerelerdesinizzzz hepinizi çokk özledimmmmm:43::43:

Yaseminnn alacağınn olsunnn unuttunn biziiiiiii:50::50:

Unutmadim canim telefonlarimizda net oldugu icin eve henuz baglatmadik. Ara sira online omadan bakiorum ne var ne yok die ama kimsecikler yok :))) birazda bu sehre alismak icin cabaladim pek giremedim farkindayim :/ ama unutmadim vefasiz degilim heeee :)))

Kızlarrr nerelerdesinizzzz hepinizi çokk özledimmmmm:43::43:
buralarda gibiyim ben canım, varla yok arası:26: sen napıyorsun? ben bebeğimi kaybettim, çok kötü günler geçirdim, o yüzden pek gelemedim buralara:50:

Yaşıyoruz çok şükür :)
çok şükür ezgicim :16:

Kimseniz olayım hatunlar :23::23::23:
ol anam ol :1:

Unutmadim canim telefonlarimizda net oldugu icin eve henuz baglatmadik. Ara sira online omadan bakiorum ne var ne yok die ama kimsecikler yok :))) birazda bu sehre alismak icin cabaladim pek giremedim farkindayim :/ ama unutmadim vefasiz degilim heeee :)))
yasemincim nasıl gidiyor evlilik? alışabildin mi yeni memleketine yeni hayatına :34:

Yaseminnn benim sesimii duymuştaa buralara yazmışşş çok sükürrr :)))
Nasılsın canım evlilik nasıl gidiyorr çok merak ediyorum seni inan kiiii insallah yokundadır hersey özletme kendiniş

Deryaaa çok üzüldümm canım yaaa başın sağolsunn ilk kez duyuyorumm :(( nasılsın umarım atlatabilmissindirrr yasadıklarınıı :///

Kızlar şu sıralar çok telaşlı ve çok heyecanlıyımmm :/// Samet ailesini alıp ailemle tanışmaya gelecekkk off çok stresliyimmmm bir yandanda sevinçten içim içime sığmıyorrrrr

Bu arada Ezgii sen nasılsın canım neler yapıyorsunnn ??

Back
X