91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

ay esracım süper olmuş maşallah yaaaa
bize de nasip olur inş. az kaldı bizim de
şu 91-2 ler bi gitse yaaaa onları bekliyorum

Günaydın Terpitlerimmmm

Hayırlı Ramazanlar Diliyorum Bendeee :116:

Esracım süper gidiyorsun vallahi

bende 3 aya düşmenin heycanındayımmmm

Bu arada kızlar size güzel haberlerim var..
Dün akşam annem memleketten döndü..
dün gecede sahura kadar annemle muhabbet ettik epey :)
ve anladığım kadarıyla annemin söylediklerine bakarsam galiba evet babam olayı şuan zaten seziyor,
annemde altırız durumu dedi,
annem zaten 7 sene saymıyomuş bizi
çocuktunuz o zamanlar diyor

ve emremin gelmesiyle artık herşey farklı olacak inşaAllah :)

bak gördün mü korktuğun gibi değilmiş yani. bence açık ve net konuşun sonra nedense ben böyle düşünmüştüm sanmıştım derken yanlış anlaşılmalar çok olabiliyor. turşunu kuracak değiller merak etme verirler elbet ama kız evi naz evi birazcık o kadar olur. beni istediklerinde amcam biz tanımıyoruz sizi demişti vermiyordu nerdeyse.

evet canım gerçekten korktugum gibi olmadıgını dün gece anladım, eğer hani gerçekten korktugum gibi olsaydı annemin tepkileri daha farklı olurdu, çünkü babamı en iyi bilebilen annem sonuçta..
he dimi turşumumu kurcaklar, hiç te güzel olmaz turşum
amcanı babanda desteklemedi Allah'tan

bi sessizlik oldu tabi onlarda şaşırdı. sonra bana sordular bende hangisi hayırlısı olacaksa öyle olsun dedim. bu sefer daha çok bozuldular sonra babam baktı iş kötüye gidiyo durumu düzeltti.
tabiki annen bilir. bence baban da biliyor da işte bilmemezlikten geliyo her baba gibi tepki verecek olsalardı annen verirdi merak etme
hayırlısı olsun hepimiz için. en kısa zamanda sizin de nişanınızı görürüz inş.

ay ne güzel ya iyi demişsin öyle ben olsam hiç bişey diyemezdim dilim tutulurdu heycandan herhalde

İnşaAllah Zeynep..
Hayırlısıyla Bi Takaydım Yüzüü Parmağımaaa gerisi gelirdi

:123::123:

ilk başta heyecan oluyor elbette ama sonra geçiyor. karşı tarafı da tanıdığın için heyecan kalmıyor. ama çok iş yaptığım için kim ne demiş nasıl olmuş hiçbişey hatırlamıyorum valla bi teyzem falan olsaydı yardım ederdi bize herşeyle biz ilgilenmek zorunda kalmıştık.

bakalım ben nasıl eçiricem o günümü..
benim teyzem var hemde çok kafa dengim :)
Birde yengem var oda teyzem gibi, ikisine güveniyorum ben, onlar beni yalnız bırakmazlar zaten başka ablam falan da yok çok fena olurum herhalde, senin yengenler falan yokmuydu?

1 tane yengem vardı sadece.. ama kalabalıktık hangi birine yetişsin kadın tek başına. yengem, ben, kardeşim, annem olmasına rağmen zor yetiştik ve hiç oturmadım. en iyisi yardımcı ekip olacak sen oturacaksın

Evet kesinlikle öyle yardım bi ekip kurmak lazım,
ben şimdiden hesaplıyorum teyzem ben annem yengem teyzemin kızı garanti inşAllah :)
başka da olanlar olabilir, amcamın kızları falan da var, garanti kadromuz bu :)

Kızlar Bir Haftayı Daha Geride Bıraktık.

:119::119::119:

Hepinizi Çok Çok Öpüyorumm..
Kendinize İyi Bakın,
İyi Tatiller diliyorum..

.

O gelsin , ve sadece şu cümleyi söylesin. ‘Senden başka hiç kimseye ihtiyacım yok.’

:123::123::123::123::123:ERDİMRAN :123::123::123::123::123:
KALAN ŞAFAK : 115
PLAKALARA SON : 34 GÜN
ÇİFT HANELERE SON 15 GÜN
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlaaaar kımse safakları arttırmamıs bugun bende dersane arasındayım. sevgulumle konusuorum. tekrar derse donecegım sonradan. offf yaaa bıt ya. 1 sene sonrasını cok merak edıorum valla emre gelsın kpss bıtsın sonra nolcak acaba

bugun safaklar benden olsun barı

91/3 | Şafak Panomuz

// 21.07.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 111

♥ iwran ♥ : 115

♥ romromela ♥ : 123

♥ angeloflove ♥ : 125

♥ edaogz ♥ : 126

♥ EmrEsra ♥ : 127

♥ seker ♥ : 132

♥ asigimbensana ♥ : 142

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:119: :119: :119: :119:

Zeynepcim işte benimki aynen öyle oldu, kocaman bir ekip oluştu annemler yengemler falan..
Ve ben hep oturdum sevdiceğimin yanında kuzenlerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…