Tertiplerimmmmm, şafak tabloma bakın geldik gördük... veee GİDİYORUUUUZZZZZ....
Eki Görüntüle 468575
Eki Görüntüle 468576
Eki Görüntüle 468577
Eki Görüntüle 468575
bak gördün mü korktuğun gibi değilmiş yani. bence açık ve net konuşun sonra nedense ben böyle düşünmüştüm sanmıştım derken yanlış anlaşılmalar çok olabiliyor. turşunu kuracak değiller merak etme verirler elbet ama kız evi naz evi birazcık o kadar olur. beni istediklerinde amcam biz tanımıyoruz sizi demişti vermiyordu nerdeyse.
bi sessizlik oldu tabi onlarda şaşırdı. sonra bana sordular bende hangisi hayırlısı olacaksa öyle olsun dedim. bu sefer daha çok bozuldular sonra babam baktı iş kötüye gidiyo durumu düzeltti.
tabiki annen bilir. bence baban da biliyor da işte bilmemezlikten geliyo her baba gibitepki verecek olsalardı annen verirdi merak etme
hayırlısı olsun hepimiz için. en kısa zamanda sizin de nişanınızı görürüz inş.
ilk başta heyecan oluyor elbette ama sonra geçiyor. karşı tarafı da tanıdığın için heyecan kalmıyor. ama çok iş yaptığım için kim ne demiş nasıl olmuş hiçbişey hatırlamıyorum vallabi teyzem falan olsaydı yardım ederdi bize herşeyle biz ilgilenmek zorunda kalmıştık.
1 tane yengem vardı sadece.. ama kalabalıktık hangi birine yetişsin kadın tek başına. yengem, ben, kardeşim, annem olmasına rağmen zor yetiştik ve hiç oturmadım.en iyisi yardımcı ekip olacak sen oturacaksın
1 tane yengem vardı sadece.. ama kalabalıktık hangi birine yetişsin kadın tek başına. yengem, ben, kardeşim, annem olmasına rağmen zor yetiştik ve hiç oturmadım.en iyisi yardımcı ekip olacak sen oturacaksın
Veee bugün şafaaakkk
1 1 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?