Sende sağol canım benim.. İnşallah olur.. Zamanla aslında ne kadar kolay birşeymiş bu bağı yaratmak diyeceksin.
Mübarek ayda, dualarım seninle.. Kendini hazır hissettiğin zaman konuşursun. Yeterki yüreğine yük etme..
Esracım okudum yazılanları...
Biliyorum ve çok iyi anlıyorum bizim karadeniz babaları çok fena olur .. Bende babamdan çok korkardım çekinirdim ama aldım bir gün karsıma benden duy dedim aynı Ezgnin yazdıgı gibi herseyi bir bir anlattım. İnanırmısn bu durum onun daha cok hosuna gitti kıskandı evet her baba gibi, kız babalarına agır gelir böyle şeyler sonucta onlar bizi alıp gidecek adamlar baba evinden.. şimdi 7 sene oldu tamamen sindirdi her ne kaar bana takılsa daha belli değil vermedim seni daha desede :)
Biliyorsun son izne geldiğinde evimize girdi tanıstık kaynastık..
Bence araya hiç yalan koyma al karsına bir güzel konus, bu onun daha cok hosuna gider.. Sonunda genç bi kızsın artık hangi devirde yasıyoruz ..
Tamam belki bozuldu kızdı diyelim dövecek telefonunu elinden alacak değil ya ya da eve kkapatacak.. Ya da seni bir baskasına verecek ..
Oda kabullenecek canım benim :)
Ben ilk 1 sene söylemedim çok kızacak tepki vercek sandım banada aynı böyle koliler geliyordu hiç sormazdı tahmin ederdi :) Alacagı cevaptan korkuyordu ki ben karsıısına gecip herseyi anlattım, hiç unutmam bir yaz günüydü terasta konusmustuk ..
Ama babam karadenizde bizim orda büyümesine ragmen süper bi adam çok anlayıslı davrandı hiç beklemiyordum :) Karışmaz etmez .. Bu güvenide annemden aldı, çünkü annem Mehmeti en basından beri tanıyor.. Babama anlattıkca babam iyice sevdi sindirdi :)
Al babanı karsına anlat, kaç yasında kızsın gayet normal
herkes bu konuda hem fikir esracım. amacım seni kırmak değildi. sadece diğerlerinin gözünden de durumu görmen için yazmıştım. bence emre geldiğinde ya da gelmesine yakın al karşına konuş. geldiğinde de hemen tanışma vs yaparsınız ki niyet ciddi belli olsun. seni anlamaz mıyım bizde karadenizliyiz 5 dakika geç geleyim kıyamet kopar evde. kardeşimi eve geç geldi die üniye yazdıramıyorduk okumayacak dedi zor ikna ettik. merak etme güzelim çok iyi anlıyorum ama tercih ettiğin yol yanlış onu anlatmaya çalıştık biz sadece. tabi gerisi senin tercihin. dualarımız hep seninle.. düşündüğünden kolay olacak biliyorum, hissediyorum..
şafak 27 olmuş oooo bu 20 ler çabuk bitecek gibi.
Günaydın beybilerrr :)
Napansınız bakim ?
Aynen adaşım 7 seneyi boşver, bir süredir de...
Günaydın Adaşım.
Hiç Napalım işte Bugün 30'dan kurtuldum mutluyum huzurluyum :119:
evet adaşım anlatıcam babama tek bi tane kızı var yani ne kıyamaz herhalde
yok adaşım 7 sene dersem adam kafayı yer zaten 16 yaşından beri sevgilin mi var diye[/B][/COLOR]
Dimi adaşım yaaa :) kıyamaz sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) anlattıktan sonra bi bakıcaksınki üzerinden kocamannn bir yük kalkmış :)
Ama ben şöyle yaptım anneme anlattım, annem babama anlattı..
Ben hiç babama anlatmadım
Buarada şafağa bak beee şafağa bak beeeeeeeeee, 130 larıda yedin adaş
Maşallah :)
belki benimde öyle olur annemle konuşucam işte,
annem derse sen anlat babana o zaman ben anlatırım ama yok ben anlatayım derse o anlatsın bakalım,
annem buna daha iyi karar verir,
büyük ihtimal,
annem babama anlatır, babamda kızım gel bakayım boyle bişey varmış diye beni karşısına alır diye düşünüyorum.
daha once babama anlatmam gereken bi kaç şeyi annem soylemişti sonuc boyle olmuştu bundada böyle olur inşaAllah :)
evet adaşım çok şükür ya bitti 30'larda bundan sonrası kolay geçecek eminim :)
sende 111 olucaksın ne güzel
sayılar gözüme çok sempatik geliyor
askerlik bittikten sonra hepsinden nefret etmek istiyorum
Sen Şimdi Çift Yani 2 Haneli Olacaksın Öylemi Adaş
peşinden de bizzz
MaşaAllah ya.
Bitti Askerlik Bitttiii
belki benimde öyle olur annemle konuşucam işte,
annem derse sen anlat babana o zaman ben anlatırım ama yok ben anlatayım derse o anlatsın bakalım,
annem buna daha iyi karar verir,
büyük ihtimal,
annem babama anlatır, babamda kızım gel bakayım boyle bişey varmış diye beni karşısına alır diye düşünüyorum.
daha once babama anlatmam gereken bi kaç şeyi annem soylemişti sonuc boyle olmuştu bundada böyle olur inşaAllah :)
evet adaşım çok şükür ya bitti 30'larda bundan sonrası kolay geçecek eminim :)
sende 111 olucaksın ne güzel
sayılar gözüme çok sempatik geliyor
askerlik bittikten sonra hepsinden nefret etmek istiyorum
Sen Şimdi Çift Yani 2 Haneli Olacaksın Öylemi Adaş
peşinden de bizzz
MaşaAllah ya.
Bitti Askerlik Bitttiii
esracım çok iyi anlıyorum seni, bana kırılmadığına sevindim.evet bazen dışarıdan birilerinin söylemesi ile insan yüzleşiyor, kendimize kızamıyoruz ya da hep bi bahanemiz oluyor... kararını verdiğine sevindim. eminim baban hiçbirşey söylemeyecek. kızının sevdiği biriyle mutlu olmasını ister. sonuçta seçtiğimiz kişiler de maşallah düzgün insanlar. o yüzden karşı çıkacaklarını sanmıyorum. sadece kıskanınca biraz baştan trip atıolar o kadar zorlu bi sürece gireceksniz sonuc olarak bunları da aşacaksınız
çiçeklerin çok güzelmiş gerçektenevet bitiyor az kaldı. ramazan bayramında biz de çift haneye düşmüş olacağız allahın izniyle...
Ayyy güllerini yesinler senin
Aynen adaşımmm sayılardan bi nefret ettimki sormaaaaaaaaaaa...
Uuuufff...
Adaşım eveeeettt 13 gün sonra 2 haneli sayılara düşüyoruuuzzz
E daha neolsunnn yedik bitirdik vallaha
Kızlaaarr buarada bugün sevdiceğim bana mektup gönderdiiiii :)
Bide içine arkadaşlarıyla fotoğraf çekilmişler birsürü onları koymuş... aayy bi sevindim bi ağladım bi ağladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?