91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Ne evde kalması yaa benim adaşım ve imrancığım askerlerini bekliyolar, evde kalmicaklar :) Geç olsun ennnn güzeli olsun devrelerimmmm...

iyi akşamlar bizim tertip napıosunuz nerelerdesinizzz:44:

zeynep allah seni napmasıın ya senin yarinin memleketi neresi_? bakalım başka ne ortak yonler çıkacak

çok kıymetli adaşım, iyimser nyetini görünce çok duygulanmış bulunmaktayım, ama bir gerçek varki adaşın olan ben evde kalma tehlikesi geçiriyorum bunun sebebide emremin askerde oluşudur
şaka bi yana da .. amin adaşım geç olsun güç olmasın ...

imrann iyi akşamlarrr iyiyzz çok şükür sen nasılsınnn..
ne oluyor safak mı sıkıştırıyorrrr söyle hemen alıyım ifadesinii

istanbullular ailecek. biz karadenizliyiz rizeli aynen yaa korkuyorum yazmaya baska neler daha ortak cıkacak
bu ayda bitiyor kızlar nisanın bası demek 8. ay demek bizim için

istanbullular ailecek. biz karadenizliyiz rizeli aynen yaa korkuyorum yazmaya baska neler daha ortak cıkacak

oh ohh maşaAllah bizde Rizeli'yiz
aynen bende korkuyorum

evettt.. 5 Nisanda 8. ay oluyor vay be..
41 kere maşaallah hepimzeee...

.

durun bende geldim Rize çekiyor yani
memleketim memleketim

durun bende geldim Rize çekiyor yani
memleketim memleketim

gell hemşeriimm gellll sensiz olur mu çok kıymetli üst devremm bakksana ne günleri gördük ya burda ilk geldiğim günler aglıyordum ne özeniyordum senin şafağınaa

şimdi baksannaa ablasııı tickerımaa nasıl hızlı ilerliyor

yakaladıım siziiii

yakalayamazsıınn çok pisss kaçarımm

.

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorumm, çok fena uykum geldi ..
hepinizi öpüyorum sabah görüşmek üzere

Şafak Atarsa : 238

.

Evet can hemşerim Maşallah tickerına şafagına demin gördüm 8 ay olcak demişsiniz az kaldı canıım benim

Bitsede kurtulsak artık değil mi ya of of yıprattı askerlik bizi ya
Neyse ki mehtabım 2 inşallah iyi gelecek

Çıkıyormussun canım iyi geceler görüşmek üzere Yola devam gel peşimden

bizide yıprattı malesef

bizde bir mehtap yapalım dedim.. dün akşam ama şu sıralar izin vermiyolarmış, bizde izinlerden düşmeden evciyat yapıcaz, bir gün yola geçecek bir gün de görüşmüş olacağız.. bakalım işte mayısın ilk haftası gelse hiç fena olmazz

son hızda peşinden geliyorum dikkat et çarpışmayalım

.

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana Şafak : 238

Yarılama Şafağı : 8

Plaka Şafağı : 157

100'lere Gelme Şafağı : 39

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

günaydın herkese yine güzel bir gün şafakları attıralım önce
şafak: 25-56

ayy ne kadar rizeli varmış bakiim. özlüorum bazen oraları yeşilliği doğayı denizii.. ahh ahh napalım artık yazdan yaza 1 haftacık gidiyorum. bu yaz hiç gidemicem.
dün yine alışveriş çılgınlığım tuttu dantelli pike seti aldım

özlenmez mi yaa miss gibi yeşil mavi'm bir aradaaaa
Bende Allah nasip ederse bu yaz bir hafta gidicem, küçükken iş miş olmadıgı için her yaz ordaydım ama o günler geçti artık malesef

markası ne canım fotograf varsa göstersene bende düşünüyorum pike takımı almayııı

.

aynen bende eskiden gider 3 ay kalırdım ama nerdeee şimdi..
pike seti şöle tam belli olmayabilir. çok benzeyen yatak örtüm var. ona uysun die aldım. netten aldım daha gelmedi 530 tl fiyatı da.

aynen bende eskiden gider 3 ay kalırdım ama nerdeee şimdi..
pike seti şöle tam belli olmayabilir. çok benzeyen yatak örtüm var. ona uysun die aldım. netten aldım daha gelmedi 530 tl fiyatı da.

Çok güzel ya markası ne bunun..

bende istiyorum gelin home'de begenmiştim bi tane onu alıcam büyük ihtimall

.

bende hafta sonu kendime ayakkabı almaya gitmiştim paşabahçe magzasının önünden geçerken kendimi tutamadım ve içeri girdim :)
tabi boş çıkar mıyım :)

bunları çok önceden netten görmüştüm zaten, orda canlı da görünce dayanamadım ve aldımmm evİmin istanbul koleskiyonuna muhteşem bir hava katacagına inanıyorum

Eki Görüntüle 376222

.

Son düzenleme:
çok güzel görünüyorlar. mumluk mu ışık mı yoksa ? emre de kız kulesini çok sevio bende kız kulesi tepsi gördüm aldım

markası kashmır lace die bir marka acıkcası duymadım. alırken de tereddüt ettim. annem anlıo kumaslardan. gelınce beenmezsem iade etcem.

Son düzenleme:

metal mumluk işte istanbul silüeti.. iç kısmında küçük mum koyma yerleri var koyuyorsun yakıyorsun duvara yansıyan ışıkta istanbul silueti çıkıyor ben normal halinin fotosunu çekeyim gösteririm canım

bu tepside çok güzelmişşşş

bak bakalım, çok güzel gözüküyor, eger begenirseniz benimde aklımda olsun, bende alıcam işte araştırma aşamalarındayım henüz

.

Son düzenleme:
bende bakıyordum bunun biraz da içeriği cezbetti. 1 pike, nevresim, çarşaf, 2 dantelli 2 normal yastık kılıfı, 2 güpürlü havlu, 1 lavanta kesesi var. komple set yapmıslar. genelde pike carsaf yastıktan olusuo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…